23

878 37 4
                                    

"Åh Felix dina bröst är så svullna?" Mumlar Oscar med en orolig stämma när vi vaknar upp bredvid varandra i sängen dagen därpå. Mina bröst är precis som han sagt stora, bröstvårtorna är styva och huden runt omkring är rödflammig vilket får honom att oroligt omfamna mina bröst med sina händer och lätt massera dem och jag lutar oroligt huvudet emot hans bröst där jag ligger med ryggen emot honom och jag gnyr lågmält när hans fingrar mjukt nyper och masserar.

"Felix.." Mumlar han tyst i mitt öra och jag gnyr till och sätter mig förskräckt upp när jag märker den vita tunna vätskan som sakta rinner ifrån mina bröst ned över hans händer och över min mage och han ser chockat på mig och jag gnyr till och drar täcket tätt om min kropp.

"Det är den andra bebisen.. Jag fick såhär innan Charlie föddes med," Mumlar jag generat och han morrar lågt och kryper emot mig och drar in mig i famnen och han kysser min hals mjukt och jag suckar högljutt och kryper ihop i hans famn och gömmer ansiktet i händerna.

"Omar kom hit med Charlie, han får äta nu" Ropar Oscar plötsligt och så fort jag får ha min bebis på bröstet så känns allt bättre och jag känner mig som en bra mamma när han får såpass mycket mat. Ibland kan han knappt få fram någon mjölk och då blir han så ledsen att det slutar med att jag också blir ledsen och känner mig dålig.

"Åh Felix.. Har jag någonsin berättat för dig hur otroligt vacker du är?" Mumlar Oscar drömmande emot min hals när Charlie är tillbaka i köket med Omar och Ogge och Oscars arm lägger sig om min midja, och jag skrattar lågt när jag finner hans blick på mina bröst och efter en stund känner jag hans stånd emot min höft och hans kåta andetag puffar emot min hjässa vilket får mig att skratta högt åt honom.

"Blir du seriös kåt när du ser mina bröst just nu? Dom ser konstiga ut" Skrattar jag och han suckar lågt och pressar sig emot mig och kysser min hals mjukt vilket får mig att stöna och svanka emot honom och han biter lätt för att lämna ett litet sugmärke.

"Du är vacker, din kropp. Hela du, du gör mig inte bara kåt utan du gör mig så jävla kär. Att vara kåt med dig är inte bara sex Felix, det är lust efter att få älska dig. Det är lust efter att få se dig njuta, få känna dig våt och få höra dig komma. Det är det bästa med sex med dig Felix. Inte att du är sexig, det är bara ett plus." Yttrar han drömmande och jag sätter mig gränsle över honom och kysser honom djupt innan jag lätt kränger av mig trosorna och låter honom slicka mig innan vi har passionerat sex i både sovrummet, emot väggen, sovrumsdörren då lusten inte tar slut och längtan efter varandra inte går att stå emot och i badrummet via kyssar, smek och fingrar.

_ _ _
lol ? ska försöka av sluta denna soon!! Ska komma på ett fint slut för allas trevnad. Vill dock göra en uppföljare till bc i love dessa karaktärer?!

Btw hahah!! någon som typ vill skriva foggen med mig?! Vill skriva med någon typ??



LIFE //Där berättelser lever. Upptäck nu