6

1K 42 2
                                    

"Jag vet inte hur vi skall göra Oscar. Det hade varit roligt med en utomlandsresa nu men Charlie är alldeles för liten. Tror du inte vi kan låta mamma ha honom en helg och åka till England?" Min röst är aningen hes där jag ligger placerad emot hans bröst. Jag somnade med sperma i halsen igårkväll och jag har inte druckit vatten sedan dess så orden jag uttalar jag hest och han smeker sina fingrar mjukt igenom mitt hår.

"Jag tror Charlie är lite för liten. Du ammar honom fortfarande ju, han behöver få vara med dig. Vi skulle ju kunna ta med oss både Charlie och Ogmar. Jag tror Omar och Ogge behöver komma ifrån Stockholm litegrann. Jag tror vi alla behöver det, gatorna här börjar bli deprimerande." Säger Oscar och jag nickar instämmande och kryper närmare honom och gosar in mitt huvud emot hans bröst.

"Men om vi åker till London med Charlie kanske Omar och Ogge kan passa honom en kväll så går du och jag ut på dejt?.." yttrar jag romantiskt och han ler svagt och kysser mig lätt vid tinningen och smeker min kind mjukt.

"Jo självklart" Mumlar han emot mitt hårsvall och hans fingrar rör sig mjukt över min mage och vidare upp emot mina bröst där han löst masserar och jag ler åt den lilla handlingen och han suckar lågt och lutar huvudet emot mitt bröst igen och sluter ögonen.

"Saknar du livet vi hade innan något Oscar?.. Typ lugnet, och att vi inte behövde tänka så mycket.." Mumlar jag med en tänkande röst emot hans hår och han hummar tyst och ser upp på mig med hakan emot min bröstkorg.

"Det är väl klart jag gör. Men jag är även nöjd med livet vi har med Charlie. Han är mitt liv nu och det är så vi får tänka" Säger Oscar med en kärleksfull röst och jag nickar och kysser hans hår mjukt igen och han ler lyckligt och smeker mina bröst mjukt vilket får mig att släppa ur mig ett högt andetag och han särar lätt på mina ben och placerar sig emellan.

"Rond två eller vad tycker du fells?.."

LIFE //Where stories live. Discover now