2

992 48 12
                                    

"Hur känns det att ha en bebis hemma nu då Felix?" Ler Omar när vi slutligen sitter vid medborgarplatsen som på den gamla goda tiden med ett glas coca cola och en sallad båda två. Jag ler svagt och möter hans blick med en mjuk vilket får honom att le svagt.

"Det är skönt.. eller det är väl jobbigt ibland. Charlie har haft så jävla ont i magen de senaste nätterna nu så jag är trött men helt ärligt Omar. Det finns ingenting bättre än att ha en bebis, han är så fin." Mumlar jag drömmande och Omar ler och dricker ifrån sin coca cola.

"Något måste väl vara jobbigt med att ha en bebis Felix? Jag är inte helt dum i huvudet," Mumlar han och jag skrattar till och lutar mig tillbaka i stolen och blickar ut över omgivningen som är otroligt vacker då det är försommar.

"Att inte kunna ha sex lika mycket, det är väl typ det jobbigaste. Förr kunde ju Oscar slicka mig när som i sängen liksom men nu ligger ju oftast Charlie och sover i våran säng så det blir mest sex i duschen och det är otroligt jävla jobbigt i mean du vet hur mycket jag älskar att bli slickad, och igår fick jag STÅ upp medan han gjorde det, like wtf mannen?" Skrattar jag fram och mina ord får Omar att skratta till innan han plötsligt ser allvarligt på mig.

"Uh.. det finns något som Ogge och jag har velat berätta för dig och Oscar.. um ja ett tag." Yttrar han plötsligt och jag nickar ivrigt och ser på honom med en nyfiken blick och han skall precis öppna munnen och prata när min mobil surrar till och i rädsla av att det skall vara något med Charlie plockar jag upp den.

Oscar:
"Charlie behöver ammas Felix kom hem han skriker"

"Fuck. Uhm du Omar vad var det?" Frågar jag stressat och drar min jacka över mina axlar och Omars hand försvinner ifrån sin mage när han ställer sig upp och sträcker sig efter sin jacka också och han suckar lågt men gör ingen större grej av det.

"Inget viktigt, vi tar det någon annan gång" Säger han och jag ler tacksamt medan vi skyndar oss iväg emot bussen som skall ta oss vidare hemåt. 

______
undrar vad det kan vara som Omar vill berätta???? (; 
vad tror ni???

LIFE //Där berättelser lever. Upptäck nu