Chapter 9

37 5 1
                                    

Nina's POV
Akurát si vybaľujem veci v hosťovskej izbe u Harryho. Ja viem, je to bláznivé ale čo som mala robiť? Povedzme si úprimne, kto by nechcel bývať u svojej platonickej lásky?

,,Nina poď už dole chcem ťa zoznámiť s chalanmi." zakričí Harry.

,,Už idem."

Poviem a poberiem sa dole po schodoch. Keď sa približujem k obývačke počujem Louisa.

,,Ale ona je fakt fest kus, keby som bol Harry už je to moja baba."

Odkašlem a poberiem sa s úškrňkom do obývky.

,,Sakra..." povie Louis.

,,Takže chalani toto je Nina Rose, moja spolubývajúca..." povie Harry zo smiechom.

,,Toto je Liam, Niall a Louisa už poznáš."

,,Ahoj-ky" povedia zborovo.
Omk aký sú kjut.

"Teší nás." povedia a žiarivo sa na mňa usmejú.

"Tak.. hm ... čo si pozrieť nejaký film?" navrhne Niall.

"Jasné to bude super, pozrieme si Toy Story ok?" povie Liam. Ja sa začnem smiať jak debil. Liam máš 22 a ty chceš pozerať Toy Story? Pozriem sa na chalanov. Nevyzerajú že by im bolo do smiechu.

"Čo?" spýtam sa nechápavo.

"Tebe to príde smiešne ale vždy keď si chceme pozreť film tak musíme kukať Toy Story lebo tuna Pán Payne to miluje a urazil by si keby sme si nepozreli podľa neho najlepšiu rozprávku ever..." povie frustrovane Harry.

"No tak sorry Liam ale dnes si pozrieme niečo iné... Milujem horory... Takže idem nejaký vybrať." žiarivo sa na nich usmejem a poberiem sa do obývačky. Chalani ma následujú. Harry príde bližšie.

"A nebudeš sa báť toho hororu? Lebo vieš, ak by si sa sama v izbe bála tak moja polka postele je prá-" nenechám ho dohovoriť a odpoviem mu zo smiechom.

"Nie Harry nebojím sa hororov a k tebe do postele môžem prísť aj bez toho aby som sa bála..." hodím naňho sexy úsmev a vraciam sa k chalanom na sedačku ktorú stihli zatiaľ rozložiť. Keď som kráčala nezabudla som zavrtieť zadkom...

Vôbec neviem kde sa to vo mne berie. Stále mám chuť ho provokovať. Nikdy som taká nebola vždy som sa práveže hanbila. A teraz? Vrtím tu zadkom na Harryho ježiši... A to čo som mu tam povedala... Kriste pane čo to so mnou je.

Pomaly sa usadím na stoličku a pohľadom hľadám Harryho. Stojí stále na tom istom mieste a nespúšťa zo mňa oči. Sakra. To čo som robila som robiť nemala, neskončí to pre mňa dobre.

"Harold no tak pusť tam niečo keď Nina nič nevybrala a nestoj tam ako keby si videl Pánbožka...."

Harry sa konečne prebral z tranzu a vybral nejaký horor. Ale teraz fakt dúfam že to nebude niečo strašné lebo existujú aj horory ktorých sa naozaj-naozaj bojím.

"Harry? Čo si tam pustil?" opýtala som sa dosť vystrašene. Harry hneď nahodil úsmev a sadol si vedľa mňa.

"Veď si predsa vravela že sa hororov nebojíš nie?"

"Ale veď kto povedal že sa ich bojím?" povedala som už trochu viac sebavedomo, nechcela som predsa pred ním vyzerať ako padavka.

"Okey, budem ti veriť."

Keď sa obývačkou rozoznel zvuk televízora poobzerala som sa okolo seba. Okey toto bolo naozaj dosť vtipné. Každý svoja miska popcornu a kukali ako keby to bola nahá ženský preboha.

Kukla som sa na televízor a zdesila som sa. V zajatí démonov. Preboha. Len toto nie. Videla som to ešte keď som bola menšia a potom som asi týždeň spala s rodičmi v spálni.

"Čo bojíš sa?" povie Harry trochu výsmešne. No tak toto nie. Nenechám aby sa mi niekto smial.

"Jasné že nie preboha, kto by sa toho bál." No veď predsa ja. V duchu sa zasmejem aká som blbá a neviem si to pred Harrym priznať.

"Dobre, dobre kľud."

Film išiel a išiel a zatiaľ to nebolo také strašné. Ale už som sa trochu začínala báť. Prišla tam dosť strašidelná scéna a ja som si začala zakrývať oči. Harry si to samozrejme všimol keď vedľa mňa sedel.

"Ninka neboj... Je to len film." začal ma ukľudnovať. Wau toto som nečakala.

"Ja viem ale začínam sa báť." povedala som. Chcela som mu tým trošku aj naznačiť že také chlapské objatie pri filme by sa hodilo. Samozrejme Harrymu to bolo od začiatku jasné a myslím že s tým aj počítal takže s radosťou otvoril svoju náruč.

Bože tie jeho ruky a teplé telo. Ježiši. Nad čím to tu premýšľam Smithová. Preboha.


No takže zdravím ľudkovia... Toto som písala asi tak 4 mesiace dozadu ale nechcela som to vtedy odosielať lebo som chcela niečo ešte dopísať ale nevišlo :DDD...  Áno viem strašne dlho som nič nepridala ale nejak ma to prestalo baviť... Mám veľa školy a ták... Takže toto bude posledná časť čo napíšem... Asi ale keď budem mať náladu niečo maybe napíšem

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 28, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

You stole my heart (H.S- Sk)Where stories live. Discover now