Chapter 3

108 14 2
                                    

Nina's POV
Ráno som sa zobudila zobudila na hluk v obývačke. Pretriem si oči, prevrátim sa na druhý bok, posadím sa na postel, obujem papuče a idem do obývačky. Keď uvidím ako Grace tancuje, spieva si na plné ústa a robí raňajky začnem sa nekontrolovateľne smiať. Tá sa na mňa hneď pozrie prestane tancovat a začne sa červenať.
,,Ja nevšimla som si ťa" povie mi no ja sa neviem prestať smiať. ,,Dúfam že som ťa nezobudila" si píš že si ma zobudila. ,,Nie nezobudila" poviem ironicky a začnem sa znovu smiať. ,,Nesmej sa!" keď to nejde. Predstavte si niekho kto tancuje ako medveď a spieva falošnejšie než ja a pritom robí raňajky. Áno veľmi komický pocit. ,,Fajn,fajn už som v pohode. Aký máme dnes teda plán?"
,,No kedže je piatok a škola začína až v pondelok, pôjdeme dnes do klubu a zoznámim ťa s mojimi kamarátmi. V sobotu budeš prespávať svoju opicu a v nedeľu si pripravíš niečo do školy. Nejaké dotazy?"
Začnem sa prekvapene pozerať ale je mi veľmi smiešne ako to všetko povedala. Pozriem sa na ňu a vidím že to myslí smrteľne vážne.
,,To myslíš ako vážne? Ako chodila som s kamarátmi von ale v klube som nikdy nebola, a nie to ešte v Londýne." Ako nemám problém ísť von, do nejakej reštaurácie a zoznámiť sa s novými ľuďmi. Ale ísť do klubu, ožrať sa  problém mám. Nikdy som nebola takejto povahy. Život som si užívala naplno. Nič mi nechýbalo. No čo sa týka klubov atď. nemám skúsenosti žiadne. Chodila som maximálne ku kamarátom na narodeninové oslavy. Áno síce som bola s kamarátmi na Slovensku v bare ale bola to rozlúčka. Do Londýna som prišla študovať a nie sa ožierať každý víkend. Z dlhého premýšľania ma vytrhol hlas Grace. ,,Ninaaa!!? Tak čo pôjdeš?" ja neviem. Podľa mňa to nie je dobrý nápad, ale čo tu budem robiť sama? Veď raz ísť do klubu a opiť sa nie je až také zlé.
,,Fajn tak pôjdem ale sľúb mi že nebudeš veľa piť a že tam nebudeme moc dlho. Nie som na to zvyknutá." poviem jej. Síce prekrúti očami ale súhlasí. Nemá na výber. Inak by som nešla. Neuškodí mi so trovhu vypiť a spoznať nových ľudí.

______________________________________

,,Nina no tak pohni si!" kričí po mne Grace už asi desiaty krát. ,,Veď nemusíš vyzerať ako princezna, ideme len do klubu nie do zámku ty kokos. Už sa toľko neobzeraj a pohni tou tvojou sexy riťkou." povie a začne sa smiať. Konečne výndem s kúpelne. Vezmem si koženku a bežím do obývačky aby už Grace toľko nehúkala. Keď ma uvidí oči jej skoro vypadnú a ja sa na ňu nechápavo pozriem. ,,Bože môj t-y-y vypadáš super." koktá a ja sa iba zasmejem. ,,Prosím ťa, nezdržuj a už poďme nech sme čo najskôr doma."
,,Bože Nina ešte sme nevytiahli ani päty s domu a už nvravíš aby sme boli doma. Si neuveriteľná."
,,Jooj bože dobre, poď taxík už čaká dole." výndeme s bytu zamkneme a ideme dolu schodmi. Pred bytom stojí taxík a mi nasadneme.

,,Ták kočky kde to bude? " spýta sa mladý vodič. Čakám kým Grace nadyktuje ulicu pretože ja vôbec netuším kde ideme.
,,The Blue bar"
,,Jasnačka, za 5 minút sme tam." povie šofér. O tom bare som ešte nepočula. Teda ja som nepočula ešte o žiadnom bare v Londýne. Nejak ma to nezauíjma. Určite som si nemyslela že hňeď v druhý deň v Londýne budem behať po baroch, ale keď sa inak nedá tak sa nedá. Ani neviem ako a už stojíme pred veľkým napísom The Blue Bar.

,,Bože ani nevieš ako sa teším že sa zoznámiš s mojimi kamarátmi. A inak tento bar je najlepší v Londýne. Dlho som tu nebola." povie Grace. Ako vidím je to asi poriadna dračica keď tu pozná skoro každý klub. Ale to nevadí je to super baba a aspoň si užijem trochu srandy.
,,Nina, no poď nestoj tam ako socha ktorá nikdy nevidela bar. Pretože presne tak teraz vyzeráš. Tak už si pohni."
Spravím pár krokov,Grace otvorí dvere a ja dom prekvapená koľko ľudí tu je.

,,Ty kokos dnes to tu teda poriadne žije. Dnes si to poriadne užijeme Ninaa." hovorí Grace hlasnejšie aby ju bolo počuť cez tú hlasnú hudbu. Ja sa na ňu len usmejem a ona pretočí očami. Chytí ma za ruku a vedie ma ku stolu kde sedia dvaja chlapi a jedna baba. Vyzerajú milo.

,,Čawtee ľudia! " vykríkne Grace a každého obíjme. ,,Tak dlho som vád nevidela. Chýbali ste mi! "
,,Aj ty nám Grace. Nemal nám kto tancovať polonahý na bare." povie neznámi chlap a ja sa zarazím. Grace a polonahá na bare? To nejde k sebe, či?
,,Bože nestrašte ju. Mám spolubývajúcu len dva dni, nechcem aby sa ma bála."

,,Ó, takže slečna Grace si konečne nešla spolubývajúcu hej? Tak ma s tou kočkou zoznám." Povie druhý neznámi chlapík.
,,Hej, Charlie kľud dobre? Ona taká neni , tak si daj pohov." ohriakne ho Grace začo som jej vďačná. Nehľadám žiadny vzťah takže je mi u prdele.
,,Fájn ale predstaviť by si nás mohla." povie ako som zistila Charlie.

,,Veď to hej, hej. No takže Charlie toto je Nina, Nina Rose. Nina toto je Charlie, Dylan a Caroline. Mojí najlepší kamaráti. Chodia na tú istú školu ako mi ale sú už v treťáku." zoznámi nás Grace.
,,Ahojte, som rada že tu môžem niekoho spoznať. Len pred dvoma dňami som prišla, takže som veľmi rada že už tu budem mať nejakých kamarátov." poviem im úprimne.
,,Aj mi ťa radi spoznávame Nina." povie Caroline a hneď ma obíjme. Som síce prekvapená, ale objatie jej vrátim. Potom sa všetci usadíme za stôl a Grace sa začne vyptovať čo si dáme na pitie.
,,Tak Nina a ty si dáš čo? " neviem či by som mala piť. Ale veď torchu mi nezaškodí. ,,Vodku." poviem.
,,Tak fajn idem preto. Nina poď so mnou, sama to neodnesiem." poviem mi Grace.
,,Tak fajn idem!"

,,Čo to bude slečny?" spýta sa nás barman.
,,5 krát vodku a colu?" povie rýchlo Grace.
,,Hneď to bude!" povie a venuje nám úsmev.

,,Nech sa páči, tu to máte." hovorí barman a podáva nám poháriky. Vezmem poháre s vodkou a smerujem k nášmu stolu keď sa zarazím.
,,Preboha." poviem nahlas a stále sa pozerám na tú osobu. ,,Čo je?" Spýta sa ma a pozrie sa tam kde ja. ,,Preboha len mi nepovedz že si jedna stých šialených Directioneriek?" pýta sa ma Grace so smiechom v hlase. Vždy budem Directionerka nech mi je aj 18 aj 30 navždy ňou srdcom budem. Síce už nie som taká ako keď som mala 13 alebo 15 a stále som ich túžila uvidieť. A teraz je tu Harry. Harry Styles. Moja platonická láska ktorá ešte nikdy neskončila. Je v tom istom bare ako ja a pije wiskey zo svojimi kamarátmi. Z premýšľania ma vyruší hlas Grace.
,,Bože môj, ty si fakt jedna s nich!" začne sa smiať Grace. ,,Ako fajn sú úžasný a majú super pesničky ale v 18 Directionerka? Nina to nemôžeš myslieť vážne."
,,Prečo by som nemohla byť? Čo je na tom zlé? "
,,Nič len už nemáš na to vek aby si bola pobláznená s nejakej skupiny."
,,Aj tak ma to neodradí." usmejem sa na Grace.
,,Tak fajn, len prosím nechoď za ním aby sa ti podpísal a odfotil sa s tebou."
,,Neboj sa to by som nespravila. Nemám rada keď ho na každom mieste otravujú fanúšičky, takže to robiť nebudem."
,,Tak to nke rozumné, to si cením." povie mne neznámi hlas a ja sa len otočím a vidím ho pred sebou. Ostanem úplne zamrznutá nevediac čo povedať. Je to on. Stojí predomnou. Stojí predomnou Harry Styles.
,,Ahoj." pozdraví sa mi a ja ostanem v nemom úžase.
,,A-ahoj." začnem koktať. Čo, nie každý deň stretávam svoju platonickú lásku.
,,Ja začul som moje meno tak som sa zastavil. Niečo som spravil?" začne sa pýtať a ja nemôžem zo seba vydať ani jednu súvislú vetu.
,,Nie len tuto kamarátka je s teba úplne namäkko." povie Grace a ja sa na ňu pozriem vygúľenými očami.
,,Grace! Ja ťa asi zabijem" zakričím na ňu. Začne sa smiať a Harry tiež. Cítim sa fakt veľmi trápne.
,,To je v pohode. Som na to zvyknutý, len ty nevyzeráš ako tie iné uškriekané fanúšičky ktoré ma všade prenasledujú." Dobre nina vzchop sa a už konečne hovor. Povie mi moje svedomie. Keď už chcem konečne niečo povedať Grace do toho vstúpi.
,,Tak fajn, vy si tu pokecajte ja idem zaniesť tie vodky a Nina ty potom príď k nám." Nestihnem jej na to nič povedať a už ju neni.
,,Tak čo dáš si niečo?"

AHOJTEE! 😻 konečne som napísala 3 kapitolu. Je to písané na tablete tak sa ospravedlňujem za chyby a aj za to ak su tam popísané nejaké nezmysli ale písala som to od 1 do 2 v noci 😂😂 No prejdime k časti. Konečne sa pbjavil Harry 💜 síce až na konci ale pripravte sa že v ďalšej časti to bude zauíjmavé. Už sa toho nemôžem dočkať.🙌 Ešte neviem kedy bude ďalšia časť ale tento týždeň určite. Možno aj zajtra. Dúfam že sa časti páčia a ďakujem za 100 pozretí 😻 veľmi si to cením kedže je to moja prvá poviedla 👏👍 potešte ma votes a kommentmi 👍😻 Ďakujeem 😘
All the loveee Ninuš xx

You stole my heart (H.S- Sk)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα