Chapter 6

92 10 5
                                    

Nina's POV
Cesta bola tichá. Harry sa ma len pýtal či mi nie je zima, a oznamoval mi že zachviľu budeme uňho doma.
Možno to príde divné ale už neberiem Harryho ako slávnu celebritu. Príde mi ako obyčajný chlap ktorý je ovšem najkrajší akého som kedy videla ale o tom potom. Obyčajný mi príde preto lebo je taký istý ako my všetci. Aj mi máme problémy. A má ich aj Harry. A ja sa o týchto problémoch dozviem už o chvíľu.
,,Vystupovať!" zakričal Harry radostne.
Ja som sa len zasmiala a otvorila dvere aby som vyšla von. Je fajn že už má lepšiu náladu. Podišiel ku mne a znovu ma chytil okolo pásu. Pozrela som sa naňho a pokrútila som hlavou. Podišiel k dverám, vybral si kľúče a odomkol dvere. Ukázal mi aby som vstúpila prvá, tak som tak urobila. Hneď ako som sa pozrela na dom moje ústa sa pootvorili.

,,Wau." povedala som. Bolo to dokonalé ten dom bol dokonalý. Všetko bolo akési dokonalé naozaj. Najprv spoznám Harryho, teraz som u neho doma. Plní sa mi môj teenegerský sen.

,,Halóo." povie Harry so smiechom, a ja si uvedomím že som sa zamyslela.

,,Ja prepáč, len som sa zamyslela."

,,V pohode len som ti povedal že si máš sadnúť. A dáš si niečo? Čaj, džús?"

,,Čaj, ďakujem."

,,Dobre, idem sa len prezliecť a potom to spravím. Cíť sa tu ako doma." povedal Harry. Fajn veď prečo sa necítiť ako doma u slávnej celebrity.

Už tu sedím 5 minút a Harry ešte stále nevyšiel, tak som sa rozhodla že si to tu trošku poobzerá. Vyskočila som na nohy a začala sa prechádza po obrovskom dome. Prezrela som si kuchyňu a zamierila som do kúpelne ktorá je na dolnom poschodí. Keď som otvorila dvere na kúpeľni, hneď som to oľutovala. ON. PREDO MNOU. STÁL. LEN. V. BOXERKÁCH. Ó môj bože zachráň ma aby som sa tu práve teraz neroztopila. Keď som si uvedomila že tu už nejaký ten čas stojím a čumím na polonahého Harryho som sa zobudila s tranzu.

,,Ježiši, pre-p-á-č. Ja som, ja-a som sa l-e-n chcela poobzerať po dome. Naozaj prepá-á-č." povedala som a hneď som sa rozutekala späť do obývačky. Viac trápne to už byť nemôže, naozaj. Najprv naňho čumím ako na boha. (Niežeby nebol :D) ale potom ešte začnem koktať. Naozaj to nebol dobrý nápad sem chodiť. Len sa strápňujem.

Prídem do obývačky, prehodím si môj kabát cez ruku a poberiem sa na chodbu. Musím odísť. Nie je to normálne. Už si chcem obúvať topánky keď ma niečia ruka zastaví. Harry.

,,Prosím, neodchádzaj. Nič sa nestalo. Je to v poriadku. Nemusíš hneď utekať." povie pokojným hlasom.

,,Harry ale tu nejde o toto. Celé je to divné som v Londýne niečo cez dva dni. Mám spolubývajúcu ktorá mi nadávala do píč. Potom stretnem teba. Nájdem ťa v parku, a teraz som u teba doma. Nieje to normálne. Vieš pre mňa sú to dosť veľké šoky. Si moja dávna platonická láska, a vždy som túžila po tom aby som sa niekedy ocitla u teba doma. A teraz to prežívam. Tak pochop že to nie je jednoduché."

,,Rose (Je to Ninine druhé meno, len aby ste vedeli prečo dávam dve mená.) ale nič sa nedeje, dobre? Len si proste osoba ktorej verím. Jediná po chalanoch a rodine. Vždy ma každý zradil ale pri tebe mám potrebu všetko ti povedať a viem že u teba to ostane v bezpečí. Nepoznám ťa ani deň ale prosto to tak cítim. To je všetko čo od teba potrebujem, aby si tu bola so mnou, aby si si ma vypočula a možno aj pomohla. Ale ak nechceš ja ťa do toho nútiť nebudem." hovorí sklamaným hlasom. Má pravdu. Nič sa nedeje len ja som strašne panovačná a hanblivá.

,,Dobre prepáč Harry len ja som strašne panovačná. A rada ti pomôžem."

Vidím ako sa Harry ku mne približuje a následne omotá okolo mňa jeho ruky. Som prekvapená. Ale príjemne prekvapená. Neváham ani chvíľku a objímem ho tiež.

,,Ďakujem." povie Harry roztraseným hlasom. Sakra čo sa stalo prečo plače?

,,Harry čo sa stalo? Dúfam že som ti neublížila. "

,,Nie, len som sa zľakol že odídeš. Všetci odo mňa odchádzajú. Tak ti ďakujem za to že si ostala. "

,,Harry, poď sadneme si a povieš mi o tom. O všetkom čo chceš aby som vedela. Pomôžem ti." odkiaľ sa vo mne berie toľko empatie? Sama neviem. Asi zo srdca.

Posadila som sa na sedačku a Harry ešte zbehol po ten čaj a sadol si hneď vedľa mňa.

,,Tak asi začnem od úplneho začiatku." povie Harry.


Harry's POV

,,Ako určite vieš všetko začalo X factorom. Všetko bolo absolútne super. S chalanmi sme najlepší kamaráti. Hovoríme si všetko. Fanúšičky sú najlepšie na svete. Všetko bolo perfektné. A potom to začalo. Všetko riešili média. S každou mojou kamarátkou čo som sa stretol som už rovno tvoril pár. Začalo sa o mne hovoriť že som sukničkár, a ja som to nezvládal. Vtedy mi pomáhala Louis. Stali sa z nás najlepší kamaráti a do teraz sme aj keď to tak už nevyzerá ale za všetko môže skurvený manažment. S Louim sme začali spolu aj bývať a preto niektorý z nás robili gayov. Hlavne Larry shipperky. Ale nám s Louim to vôbec nevadilo. Nič sme proti nim nemali. Ale manažmentu to začalo vadiť a tak nám nakázali aby sme si našli frajerky. U Louiho to nebol problém kedže mal El ktorú miloval. Ja som si však nikoho nechcel. Necítil som sa na vzťah práve teraz. Louis je o niečo starší. A tak ma manažment donútil do zaplateného vzťahu. Najprv to bola Caroline Flack. Ja som to s ňou vzdal asi po dvoch týždňoch. Bolo to niečo staršie. A takto to pokračovalo stále. Po Caroline nasledovala Taylor Swift, Kendall Jenner a potom Nadine Leopold. Je strašné tráviť s niekým čas keď vieš že za to majú zaplatené. Je neuveriteľné čo dokážu ľudia kvôli peniazom. Myslela som si že by som s nimi mohol byť aspoň kamarát ale boli to len namyslené zlatokopky. Musel som s nimi byť kvôli tomu pretože sa my manažment vyhrážal že ma vyhodí zo skupiny. A to by bolo strašné. Stratil by som najlepších kamarátov úžasných kamarátov a nerobil by som to čo ma baví. Preto keď sme sa vtedy stretli v tom bare a uvidel som tam novinárov rýchlo som odtiaľ ušiel. Spravili by ti zo života peklo a ja by som musel mať ďalšiu platenú frajerku. Peklo by si mala kvôli tomu že by si so mnou hneď niečo mala. A náhodou nie si slávna si pre nich odpad. Len na tebe hľadajú chyby a všetko preto aby si sa cítila zle a aby si ma nehala na pokoji. A ja toto nechcem už nie. Všetky moje kamarátky čo som mal ešte keď som nebol slávny som teraz kvôli tomuto stratil. Sláva je úžasná ale má hrozné nevýhody. "




Takže ahojte :D oznamujem že asi dva týždne možno aj tri nič nepridám :/ Mám dva dôvody. 1.) Mám prijímáčky takže sa musím učiť :D 2.) Hneď 4 dni po prijímačkach idem do LONDÝNA <3 :D :3 takže určite tam nebudem mať čas na písanie. Možno cestou niečo napíšem ale pochybujem :/ :D.

No a k časti :D. Som v celku spokojná síce som to ešte takto skončiť nechcela :D ale budem vás napínať. :D Ďalšiu časť už mám premyslenú a veľmi sa na ňu teším :D bude plná prekvapení ale viac už nepoviem :P Ďakujem za 400 pozrení skoro 80 votes a skoro 30 comentárov :D Nesmierne si to vážíím <3

All the love Ninuš xx

You stole my heart (H.S- Sk)Where stories live. Discover now