Chapter 4

74 14 1
                                    

Nina's POV

Akože vážne kurva? On ma pozýva na drink? Bože môj veď je to Harry, preboha. Bože mohla by som mu už odpovedať, chudák.

,,Fajn, prečo nie"
,,Super, tak čo si dáš? Vodku, Wiskey alebo niečo iné?"
,,Vodka bude fajn." Harry sa usmeje a ide k baru. Ja si zatiaľ sadnem k najbližšiemu stolu a čakám kým príde.

,,Tak nech sa páči." Podá mi vodku a usmeje sa. Bože môj ja sa asi roztopým sakra. Toto je lepšie ako na fotkách, to určite.
,,Čo keby sme si potykali?" spýta sa ma. Čo? Robí si zo mňa srandu sakara? Veď je to Harry Styles.

,,Tak fajn, vidím že si ešte stále zmätená, ale ja som len Harry Styles, nik iný fajn? Som normálny chalan ktorý miluje spievanie to je všetko OK?" Dobre aspoň sa cítim torchu kľudnejšie.
,,Dobre, tak teda potykáme?" pozriem sa naňho s malým úsmevom.

,,Som Harry." povie mi. Podáva mi ruku a na perách má ten najkrajší úsmev aký som kedy videla.
,,Som Nina Rose." ruku mu podám a usmejem sa.
,,Máš krásne meno." bože ja sa asi fakt roztopým. Ten chlap ani nevie čo so mnou robí.

,,Ďakuje-em." koktám. Asi sa prepadnem od hanby.
,,Tak povedz mi niečo o tebe. Vidím že niesi odtiaľto, tu také krásne ženy niesu." robí si mňa prdel? Bože môj pomôž mi prosím.

,,Dobre, dobre už prestanem. Ako vidím tak ťa to veľmi rozrušuje." pozrie sa na mňa a zasmeje sa.
,,Tak prepáč že vidím po 7 rokoch svoju platonickú lásku a som s toho úplne namäkko!" no do riti. To som nemala hovoriť, určite sa teraz zodvihne a odkráča k svojim kamarátom. Pozriem sa naneho a vidím že je zmätený.

,,Prepá-ač, ja som nevedel." Pozriem sa na neho prekvapeným výrazom. Som fakt ale fakt prekvapená. Človek by si myslel že sa mi bude rehotať že mám 20 a že som s neho namäkko.
,,Čo ? Normálne som sa ospravedlnil že som mal takéto reči keď viem že no proste..."

,,Ja vieš myslela som si že sa mi zasmeješ a že sa zodvihneš a pôjdeš naspäť k svojim priateľom."
,,Ja taký niesom Nina. Ja by som ti neublížil. Mňa tak vykresľujú ľudia ktorý ma absolútne nepoznajú. A to kamaráti určite neboli. Sú to len obyčajné svine ktoré ani poriadne nevedia ako sa volám. Ide im len o moje peniaze a o slávu. Moji kamaráti sú len chalani, rodina a pár tých známych ktorý sa o mňa naozaj zauíjmajú."

Keď mi toto Harry povie tak úplne onemiem a začnem na neho prekvapene pozerať. Toto som určite nečakala. Veď Harry Styles. Toho musí každý milovať. Myslela som si že má kamarátov toľko že och ani nespočítam. Ale ako mi aj Harry vraví, polovica vecí čo o ňom hovoria a čomu verím sú blbosti.

Harry's POV

Je zlváštne že práve jej hovorím o mojich starostiach a problémoch, ale proste to tak cítim. Neviem prečo ale cítim. Vidím ako na mňa prekvapene hľadí. Vydno že je prekvapená. Nečakala to. Ako každý iný ktoré mu by som to povedal. Myslia že veď predsa Harry Styles musí mať kamarátom na tri piče. Lenže to je strašný omyl. Áno síce stále s niekim chodím do baru ale to je len o tom že proste musím. Mám niečo určené tak to proste musím dodržiavať. Nikomu sa s týmo nezdôverujem okrem chalnov. Lenže tý mi moc nepomôžu kedže to máme tak isto. Cítime sa osamelý a nemôžme proste žiť svoj vlastný život. Všetko máme predpísané. Áno spievanie a naše fanúšičky síce milujeme ale tieto predpisi proste nie . Najhoršie na tom ale je že sa bojím že nestretnem osobu ktorá ma bude milovať. Ale milovať kvôli tomu kto naozaj som. Nie kvôli mojim peniazom alebo sláve. Toto je na tom to najhoršie. Bojím sa mojej budúcnosti. Chem mať krásnu milovanú ženu ktorú si jedného dňa väzmem a budeme mať krásne dve deti. Toto je všetko po čom teraz moje srdce túži.

,,Harry!" sakra. S dlhého rozmýšľania ma vytrhne až Nina.
,,No?" opýtam sa opatrne. Absolútne netuším čo mi vravela.
,,Nič, len si vyzeral divne. Bol si celý bledý. Myslela som si že ti prišlo zle." odmlčí sa.
,,Nie som v pohode. Len som sa zamyslel."
,,A nadčím? "
,,Nad svojim životo. Bojím sa. Bojím sa svojej budúcnosti. Ale načo ti to vravím. Teba to aj tak určite nezauíjma." prečo by aj malo. Je to cudzí človek. Určite ju nebudú zauíjmať moje problémy.

,,Prečo by ma to nemalo zauíjmať? Harry môžeš mi to povedať. Aj keď sa poznáme len krátko." veľmi rád jej to poviem keď teda chce.
,,Je to zložité. Proste bojím sa že si nenájdem dievča ktoré ma bude milovať kvôli tomu aký som. Nie kvôli peniazom a sláve. Ako som proste slávny, tak som ešte nemal ozajstné dievča. Vždy to boli len dohodnúte vzťahy. Chvíľu sme spolu boli a potom sme sa museli vždy rozísť. Tak sme to mali dohodnuté. A poviem ti nič nie je horšie ako mať vzťah s niekim koho nemiluješ. Síce s Taylor to bolo trochu iné. Áno na začiatku to bolo o tom že sme spoli museli byť, ale potom sa s nás stali dobrý kamaráti a ja som sa do nej zamiloval. Vtedy som bol chvíľu šťastný. Ale len chvíľu kým mi manažment neoznámil že sa musíme rozísť. Ja som sa nechcel rozísť a Taylor tiež nie. Boli sme šťastný a zamilovaný. Ale oni nás aj tak museli rozdeliť. Dali do novín článok ako sa s niekim olizujem. Pritom som to ja vôbec nebol. Tay vtedy strašne plakala a nedala si to vysvetliť a tak sa to proste skončilo. Potom som ju raz pozval na večeru a vysvetľoval som jej to. Odpustila mi ale keď som ju chcel pobozkať, povedala že je to zlý nápad že nám aj tak nedovolia byť spolu. Potom odišla a už sme sa nestretli. Prešiel rok dohodli mi ďalší vzťah. V tomto prípade to bola Kendall ako určite vieš. Mám ju rád ako kamarátku. O tom bol náš vzťah. Bolo to fajn kamarátstvo dokým sa Kendall do mňa nezamilovala. Raz mi to povedala ale ja som jej proste povedal že už nebudem opakovať tú istú chybu ako predtý. Vtedy skončil aj náš kamarátsky vzťah. Odvtedy som stále sám. Žiadne dievča som mať ani nemohol. Všetko ten prijebaný manažment. Prepáč že sa neslušne vyjadrujem, ale inak to nejde."
Nachvíľu sa sa odmlčím a pozriem sa von oknom. V tom tam uvidím asi dvoch paparazzov. To sa mi snáď sníva.
,,Ninka prepáč.. Ja proste musím. Tu je moje číslo. Zavolaj mi zajtra prosím. Naozaj zavolaj. Ahoj a dobrú noc." podám jej papierik s mojim číslom a už utekám von s baru. Nemôžem dovoliť aby ju niekto fotil. Proste už nie.

Nina's POV

Toto bolo akože čo? Harry mi práve otvoril svoje srdce a potom zmizne? Nechápem. Pozriem sa von oknom a už vidím prečo tak rýchlo zdrhol. Paparazzi. Tie svine. Pozriem sa na papierik ktorý mi dal Harry.
*Zavolaj, super sa mi s tebou rozprávalo. ;) Harry ^.^ *
Juuuj. To je zlaté. Určite ti zajtra zavolám neboj Harry. Usmejem sa sama pre seba. Musím sa priznať že ma zasiahlo čo mi Harry o svojom živote povedal. Asi to není také ľahké ako si každý myslí.



Ahojtee 🙊😘 ozývam sa trošku po dlhšiom čase. 😊 Musím sa priznať že sa mi moc nechcelo písať. Nemala som náladu. Mala som toho veľa v škole 😭 . Ale to každý pozná. No al teraz som chorá takže budem mať času a času 😻 👊 . No teraz k časti. Už to konečne začína byť zauíjmavé. UPOZORŇUJEM 👊 ak sú tam popísané úplné blbosti alebo ak sa tam niečo opakuje tak to je len kvôli tomu že som chorá ( áno samé výhovorky ale pravdivé) 😂 . Ale sľubujem že to po čase opravím. 👏 A ospravdlňujem sa že všetky tie časti sú kratšie, ale je to len zavčiatok potom sa to bude meniť. 😘 Ďakujem za viac ako 200 pozrení. 😍💝😻🙊 som veľmi nadšená.
All the love Ninuuš 😻😘

You stole my heart (H.S- Sk)Where stories live. Discover now