8

248 8 5
                                    

"Tag med mig til kampen i aften, vil du ikke?", plagede jeg Sammy over telefonen.

"Du interesserer dig ikke engang for fodbold," sagde han, mens han grinte af mig.

"Nej, men jeg interessere mig for flotte drenge, og dem er der rigelig af til en fodboldkamp."

Jeg lå i min seng og spiste Chips. Rigtig havde jeg ikke tænkt mig at se kampen, men jeg vidste at Jack Gilinsky ville komme, og jeg havde allerede en ide, om en måde jeg kunne hævne mig på Madison.

"Hvad så med mig? Skal jeg så bare sidde og glo på dig der glor på fodboldspillere?"

"Der er ligesom også cheerleadere," mindede jeg ham om. "Please! Jeg vil ikke tage derhen alene."

"Okay," sagde han til sidst. Jeg hviskede et lille 'yes', og smilede. "Jeg henter dig om en halv time, så lig dine chips på plads," grinte han.

"Jeg spiser ikke chips!" Jeg prøvede at pakke posen sammen lydløst. "Yeah yeah, whatever."

Jeg lagde på, og smed posen med chips på mit skrivebord. Jeg var allerede klar, så jeg gik op i køkkenet.

-----

3. persons POV: (Vi prøver noget nyt)

Kampen var næsten slut, og Summer havde ikke set Jack endnu. Hun tøvede, og lod som om at hun stadig fulgte med i kampen. Under hele kampen, havde Sammy ikke taget øjnene fra hende. I hans øjne var hun mere spændende, at se på, end kampen. Han kunne se på hende, at der var noget der gik hende på, men han vidste ikke om han skulle spørge ind til det.

"Summer?", spurgte han, og Summer drejede med det samme hovedet mod ham. Han mærkede sommerfugle i hans mave, da deres øjne mødtes. "Er der noget ga-".

"Summer? Oh, og Sammy?", de vendte begge deres hovedet mod stemmen, som tilsyneladende tilhørte Jack Gilinsky. Summers ansigt lyste med det samme op. "Hej," hun rejste sig op og krammede ham. Sammy smilede, og lod som om at det ikke forstyrede ham. Men det gjorde det. I høj grad.

"Kom og sid," sagde Summer, og klappede let pladsen ved siden af hende. "Hvorfor er du her så sent? Kampen er næsten slut?", spurgte Sammy og satte sig op, så han bedere kunne se Jack.

"Madison og jeg havde et mindre skænderi inden jeg kørte," fortalte han, mens Summer og Sammy nikkede forstående. Selvom Summer havde en smule dårlig samvittighed, kunne hun ikke lade være med at syntes at det var jackpot.

Hvis bare hun kunne bruge mere tid sammen med Jack, så kunne hun højest sandsyneligt gøre Madison jaloux.

-----

"Vent," kaldte Summer, og løb hen mod Jack. "Jeg tænkte på, om vi måse kunne finde et sted og så spise sammen?", spurgte hun, og prøvede at lyde chill.(lol)

"Det lyder godt," sagde han, mens han tog hænderne i hans bukselommer. Summer nikkede, efterfulgt af et smil. Og sammen gik de mod den nærmeste restaurant.

-----

(I'm so lazy omg)

Aften var gået helt efter Summers planer, og havde endda ikke været dårlig. Hun havde faktisk nydt aftnen en smule. Hvilket kun var en fordel for hende, eftersom at det ikke var sidste gang hun blev nød til at være sammen med ham. Altså, hvis hun ville fortsætte med planen. Og det ville hun.

-----

Jack var glad da han kom hjem den aften. Selvom han ikke rigtig kunne kalde det en date, havde aftenen været bedere end nogen anden date han nogensinde havde været på.

Han nød virkelig Summer's selvskab, måske lidt for meget endda. Han var allerede i et forhold, men han følte noget for Summer. Han var ikke sikker på hvad det var helt præcist, men der var noget. Og det gik ham på.

-----

"Hej", Summer vendte sig om, og så at Jack Gilinsky stod lige foran hende. Summer var gået en tur i parken, for at få noget luft. Skolen havde været udmattende, og hun trængte til at slappe lidt af.

Jack på den anden side, kedede sig. Madison havde også arbejdet hårdt i skolen, så hun havde ikke haft ret meget tid til ham. Derfor gik han, Johnson og Andrea en tur i parken.

Og til Jack's held, havde han fået øje på Summer.

"Hej", sagde hun med en rolig stemme. Hun smilede til ham, og Jack fik et sug i maven.

"Er du her alene?", spurgte han, da de langsomt begyndte at gå sammen. Han kiggede ned i jorden, og undgik øjenkontakt.

Hun nikkede, og kiggede rundt omkring sig. Et stykke fra dem, så hun Jack Johnson og Andrea. "Er du her med Jack og Andrea
?" Han nikkede, og smilede da han hørte hendes stemme. Hvad skete der med ham?

"Undskyld at jeg har været lidt kold over for dig", sagde summer, lavt. Hun var faktisk ret nervøs. Hun var ikke sikker på om hendes plan ville virke eller ej.

Jack havde ikke lagt mærke til Summer's kolde side, derfor kom det ret bag på ham. Hvorfor havde hun været kold? Kunne hun ikke lide ham? Havde han gjordt noget forkert?

"Der er bare det...", fortsatte hun. Både hende og Jack tog en dyb indånding. Ingen af dem var sikre på hvad der skulle ske. De åbnede begge munden, for at sige noget, men den ene var hurtigere end den anden.

"Jeg kan lide dig"

-----

OOPS cliffhanger

Jack & Jack 2Where stories live. Discover now