1

555 17 18
                                    

HER HAR I FØSTE KAPITEL
De andre kapitler kommer senere i'm sorry

-----

Summer's POV:

"Summer, kan du tage min vagt på søndag?", spurgte Stefani, som var på vej ud af Caféen.

"Hvorfor?", spurgte jeg, og stoppede med at feje. Hun himlede med øjnene, og kiggede over på Michelle, der var dybt optaget af hendes mobil.

"Mig, Madison og Michelle skal til fest på lørdag", sagde hun. Jeg grinte for mig selv, men kun på grund af hendes grammatiske fejl.

"Det hedder 'Madison, Michelle og jeg'", mumlede jeg lavt, med et lille skjult smil.

"Så du tager min vagt", sagde hun kort. Som et lyn, kiggede jeg op igen. "Vent hvad?", spurgte jeg forbavset og irriteret. Hun sendte mig et dræber blik efterfulgt af et smil.

"Michelle!", sagde hun, og Michelle kiggede forvirret op. Hendes lange lyse hår, som sad i en hestehale, slog Stefani lige i ansigtet.

Stefani spyttede for at få hendes hår ud af munden. "Michelle!", råbte Stefani, og stormede vredt ud af døren.

"Hvad Stefani?", råbte Michelle tilbage, og gik efter hende.

Da de var ude af caféen, var der endelig ro. Jeg satte kosten på plads, og hang mit forklæde på knagen ude ved køkkenet.

Klokken var efterhånden blevet 22.30 inden jeg var helt færdig med at ryde op. Hver torsdag var det min tur til at lukke.

Jeg greb min jakke og taske, og gik udenfor. Der var helt mørkt, det eneste lys man kunne se, var nogle få lygtepæle med et meget svagt lys.

Med hastede skridt, kom jeg over til busstoppestedet. Jeg havde tænkt mig at tage den bus der gik klokken 22.30, men klokken var langt over da jeg kom derhen.

"Hvornår går den næste bus", sagde jeg lavt til mig selv. Jeg tjekkede bus tiderne, og opdagede at den sidste bus havde været den der kørte for 15 minutter siden.

Jeg tog en dyb indånding. "Fuck", sagde jeg og tog mig til hovedet. Med det samme begyndte jeg at rode i min taske efter nogle penge. Hvis jeg havde nok, kunne jeg i det mindste tage en taxa.

Jeg havde tre dollars, og 47 cents, og det kunne jeg ikke komme langt nok med. Så måtte jeg vel gå hele vejen hjem. Men det ville tage alt for lang tid, og jeg skulle være hjemme om 20 minutter hvis jeg skulle nå at lave lektier.

Igen tog jeg en dyb indånding, og begyndte at gå.

-----

Klokken var kvart minutter over 12 da jeg var hjemme. Alt lyset var slukket, og alle sov.

Jeg listede ned i kælderen, hvor mit værelse var. Jeg tændte lyset, og mit rodede værelse viste sig for mig.

Jeg gned mig i øjnene, og lagde min taske i min seng. Der var alt for mange lektier jeg skulle lave, og jeg kunne umuligt nå at lave det hele.

Heldigvis havde jeg en fritime i anden lektion, der kunne jeg lave resten.

Jeg puttede noget musik i ørene, og lavede så meget jeg nu kunne. Jeg havde planer om at gå i seng senest klokken kvart i et.

Jack & Jack 2Where stories live. Discover now