KOCAELİ KİTAP FUARI

12.2K 329 55
                                    

Herkese merhaba. 

Öncelikle Ümraniye de ve Eskişehir'de gerçekleşen imzalarımız için çok teşekkür ederim. Sizlerle tanışmak ve beraber iki gün geçirmek çok güzeldi. 

Şimdi de yeni bir imza günümüz var

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Şimdi de yeni bir imza günümüz var. 15 Mayıs günü yani bu pazar saat iki ile dört arası Kocaeli Kitap Fuarında olacağım. 

Hem Yaramaz Çocuk'un kitap oluşunun birinci yılını kutlayacağız  hem de kitabın bitişinin ve Rüzgar'ın intihar edişinin ikinci yılını anacağız. 

Geçen sene Kocaeli benim ilk imza günümdü ve elim titreye titreye imza vermiştim, imza yoğun geçtiği için kitaplarınıza "Sevgilerimle," yazıp sadece adımı bırakabilmiştim , hatta imza alanların yarısının kitabının yanlış sayfasına imza atmıştım. Birinin tarih kısmına doğum günümü yazmıştım. 

Öylesine heyecanlıydım ki açıkçası kitaplarınızda adımı doğru yazabildiğime şükrediyorum. 

Ama geçen sene iyi kötü imza almış olsanız da bir merhaba demek için bile olsa mutlaka uğrayın, hem bu sefer daha tecrübeliyim, söz geçen seneki yarım kalan imzaları bu sene tamamlayacağım. :D 

Diyeceğim o ki, gelin sımsıkı sarılalım, Yaramaz Çocuk'un ilk yılını kutladığımızı o güzel anlarda beni yalnız bırakmayın. 

Ah, resmen Yaramaz Çocuk'un doğum tarihiyle ölüm tarihi bir gibi :') 

Bu pazar günü saat iki ile dört arası görüşmek üzere! 

***

Ve geçen özel bölümde bahsettiğim yarışma hala devam ediyor. 18 Mayıs tarihine kadar Yaramaz Çocuk görsellerinizi bana ulaştırabilirsiniz.

Benimle iletişime geçebileceğiniz adresler:

Twitter: dilektarinci

Instagram: dilektarinci

Facebook Sayfası: Dilek Tarıncı

Facebook Grubu: Yaramaz Çocuk- Wattpad

Snapchat: dilektarinci




YARAMAZ ÇOCUKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin