Falan filan.

73.2K 2.5K 345
                                    

Merhabalar.

Bu kız bir susmadı diyorsunuz, biliyorum ama bu sefer çok uzatmayacağım. Birkaç küçük duyurum olacak.

Öncelikle, hala duymamış olanlar için;

Cumartesi günü, 13 Haziran da, İstanbul Beşiktaş'ta, saat iki de Nezih Kitabevi'nde imza günüm olacak, herkesi bekliyorum. :)


Bir de Facebook'tan Dilek Tarıncı sayfalarını beğenip Yaramaz Çocuk-Wattpad grubuna katılarakta kitabı henüz alamamış olanlar için düzenlenecek olan çekilişlerden haberdar olabilirsiniz.


Onun dışında bölümleri silmeme kızanlar var; geri yüklememi istediğinizi görebiliyorum. Ama maalesef, bu benim elimde olan bir şey değil ve yayıncımın isteği bu doğrultuda. Zaten biraz mantıklı düşünüldüğünde de doğru kararın bu olduğunu göreceksiniz.


Ve, geçen bölüme gelen yorumları ve hesabıma atılan mesajları okudum, iki gündür mesajlara cevap vermek için bir çaba içerisindeyim, vaktim olursa hepinize yetişeceğim. Ama olmazsa da lütfen okumadığımı düşünmeyin, o güzel kalpleriniz için sayfalar dolusu minnettarım.

Ellerinize ve yüreklerinize sağlık.


Rüzgar ve Masal'ı kişiselleştirip, onları sizlerden biri gibi gördüğünüz, onlara en yakın arkadaşınızmış gibi üzüldüğünüz ve acılarını paylaştığınız için minnettarım. :')





YARAMAZ ÇOCUKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin