-27-

2K 89 9
                                    

Abbey's pov
Ik voel me zo klote. Mam komt binnen.

"Ik heb ontbijt voor je." zegt ze en geeft me het dienblad. Ik neem hem dankbaar aan en begin te eten.

"Mam wat is dat gevoel?" vraag ik.

"Welke?" vraagt ze.

"Ik voel me klote." mompel ik.

"Dat noemen ze liefdesverdriet Ab." zegt ze..

"Het moet weg." mompel ik. Mijn moeder grinnikt.

"Mam, heb jij ooit wel eens liefdesverdriet gehad?" vraag ik. Ze slikt en kijkt weg. Ik hoor een snik.

"Huil je nou?" vraag ik. Ze draait zich naar me toe, ze huilt, en knikt.

"Aw mam zo bedoelde ik het niet. Ik wilde je niet laten huilen." zeg ik.

"Nee het is al goed. Het was niet makkelijk voor mij en je vader vroeger Ab." zucht ze. Ik schuif een stukje op en klop op mijn bed. Mijn moeder komt naast me zitten.

"Mijn vader en moeder zijn gescheiden. Mijn vader, jouw opa dus, heeft mij meegenomen na de scheiding en mij opgevoed. Ik werd wekelijks verkracht en mishandeld door mijn eigen vader. Ik was blij dat ik eindelijk bij mijn moeder was maar werd door mijn broer behandeld als oud vuilnis. Hij ging mee met de band zonder gedag te zeggen. Ik ontmoette je vader backstage bij zijn concert. Hij nam me mee naar zijn hotel waar mijn broer ook bleek te zijn. Uit eindelijk kregen je vader en ik verkering. Ik was zo gelukkig, maar toen kwam mijn vader erachter. Hij zei dat hij het uit moest maken. Een week later stond hij ineens voor mijn neus terwijl ik en je vader zoenden. Hij dreigde om mij te vermoorden als ik het niet uit zou maken. Ik was eigenwijs, maar je vader wilde niet dat ik dood zou gaan en heeft het uitgemaakt. Mijn vader ging weer weg. Ik had toen liefdesverdriet maar ook nog een keer. Een tijdje later ging je vader wandelen en kwam hij mijn vader tegen, het was toen al weer aan. Mijn vader heeft je vader het ziekenhuis ingeslagen. Hij was er slecht aan toe en ook toen had ik liefdesverdriet. Voor de rest zijn we gewoon samengebleven." vertelt mijn moeder.

"Wauw mam, heftig." zeg ik.

"Ging het daarna wel goed tussen jou en pap?" vraag ik. Ze schud haar hoofd.

"Zijn vriend en bandlid had een crush op mij. Hij was dronken en heeft me toen verkracht. Op mijn eigen verjaardag nog wel. Ik raakte zwanger van hem en besloot het kind toch te houden. Je vader was boos, maar accepteerde het toch. De 5e maand kreeg ik een miskraam." vertelt ze.

"Jeez mam, wat een heftig verleden." zeg ik.

"Ja en ik ben gewoon verder gegaan. Dat moet jij ook doen in deze situatie mer Dylan. Je moet er niet zo mee zitten. Hij is toch een verrotte zoutzak?" vraagt ze. Ik schiet in de lach.

"Dankje Mam." zeg ik.

"Is al goed Ab." zegt ze.

~~~~~

"Mam ik ga naar Collin!" roep ik.

"Is goed meid! App me of je daar gaat eten!" roept ze.

"Zal ik doen!" roep ik terug en loop het huis uit richting Collin. Ik kom net van school dus heb ik mijn schooltas gewoon mee. Als ik daar aankom zet ik mijn fiets aan de kant en bel ik aan. Collin doet open en trekt me in een knuffel.

"Ik zag het op internet maar geloofde het niet." zegt hij.

"Wat bedoel je?" vraag ik. Hij laat zijn instagram zien. Hij zit op Dylan's account en er staat een foto van een meisje en hem, zoenend.

'mijn echte liefde. De andere blijkt mij alleen maar gebruikt te hebben. Ik haat je @Abbey_Hemmings_xoxo en ik hou van je @Brendy.martins.xo

"Wat een kutstreek." zeg ik.

"Laat hem lekker kletsen, de rest komt zo dus kom binnen." zegt hij. Ik knik en loop naar binnen. We willen samen met Collin, Josh (Geadopteerde zoon van Louis en Harry), Tess (dochter van Calum en Kimberly) en ik een band beginnen. De bel gaat. Josh en Tess zijn er. Collin loopt naar de keuken en loopt terug met 4 glazen cola en 2 bakken chips.

"Eerst een bandnaam." zeg ik.

Na lang denken hebben we voor against the current gekozen (die band bestaat eigenlijk al en ik ben huge fan, maar ik kon zelf niets bedenken).

"Nu nog een liedje coveren. Welke eerst?" vraag ik.

"Ehm voodoo doll akoestisch?" vraagt Tess.

"Wil je serieus een liedje van mijn vader doen?" vraag ik.

"Ja, leuk toch?" vraagt ze.

"Oke het is een goed nummer, dus ik ben het eens." zeg ik. We gaan naar de kelder van Collin waar allemaal intrumenten staan. We pakken de laptop en zetten ze camera aan. Josh gaat op zo'n box zitten waar je mee kan drummenm (geen idee hoe zo'n ding heet), Collin pakt een gitaar en Tess pakt een gitaar. Collin tokkelt en Tess speelt de akkoorden en ik zing. Ik zet de camera aan.

"Hi wij zijn Against the Current en wij coveren liedjesm dit is onze eerste video, dus als je het leuk vind zou ik zeggen: duimpje omhoog dan weten we dat we door gaan met coveren." zeg ik.

"Dit is het lied voodoo doll." zegt Tess. Josh en Collin beginnen te spelen. Tess valt later in.

~~~~~

Jae's pov
"Ik vind je leuk Jae." zegt Nathan. Ja, een jongen. Ik twijfel geen moment en zoen hem. Ik ben pas 13 en weet al dat ik gay ben.

"Wil je mijn. Vriendje zijn?" vraagt Nathan als we terugtrekken.

"Heel graag." zeg ik. Hij zoent me weer. Ik voel beneden wat groeien. Niet nu please. Als hij terugtrekt stapt hij op zijn fiets.

"Tot morgen Jae!"

"Doei." zeg ik en stap naar binnen.

"Is ze leuk?" vraagt mijn moeder als ze me lang aan heeft gekeken.

"Hoe bedoel je?" vraag ik voorzichtig.

"Je lippen zijn rood en opgezwollen van het zoenen en je vriend daar beneden is aardig gegroeid." zegt ze. Ik begin te blozen.

"Ja hij is leuk." zeg ik zacht de 'hij' zei ik heel zacht.

"En wanneer krijg ik haar te zien?" vraagt ze.

"Hem." verbeter is haar. Haar ogen worden groot.

"Sorry, i-ik maak het wel uit als je het niet wilt." zeg ik zacht.

"Nee Jae, ik vind het geweldig dat je op deze leeftijd al uit de kast durft te komen." zegt ze en trekt me in een knuffel.

"Dus je vind het goed?" vraag ik voor de zekerheid.

"Helemaal." zegt ze.

"Maar wanneer krijg ik hem te zien?" vraagt ze.

"Morgen na school." zeg ik. Ze knikt.

"Is hij wel leuk?" vraagt ze.

"Ja hij is super!" flap ik eruit. Ik sla een hand voor mijn mond.

"Geeft niet joh, ik vind het wel schattig." zegt ze.

"Ha ha." zeg ik sarcastisch.

"Ik ga mijn huiswerk maken." zeg ik en loop naar boven. Morgen zie ik Nathan weer.

His Sister NH, His Girlfriend LH Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu