-4-

4.5K 133 51
                                    

Lizzy's pov
~2 weken later~
Het is heel gezellig en we zitten al in Frankrijk. Mijn gevoelens voor Luke zijn alleen maar groter geworden. Hij maakt me echt gek. Hij kan me zo goed laten voelen alleen maar door naar me te lachen. Ik stap mijn bed uit en loop naar de badkamer. Ik begin keihard te gillen als ik zie hoe ik eruit zie. Ik weet precies wie dit me heeft geflikt.

"Michael Gordon Clifford!" gil ik. Luke, Niall en Michael komen meteen kijken. Ik zie dat ze moeite hebben hun lach in te houden.

"Ja lach maar dit is niet leuk! Mijn haar is blauw! BLAUW!" roep ik.

"Helemaal niet. Er zitten blauwe plukjes in. Het is niet helemaal blauw." zegt Niall eigenwijs. Ik rol mijn ogen.

"Mickey dit is geen leuke grap." zeur ik.

"Ik heb het niet gedaan." zegt hij nep beledigd. En dat moet ik geloven...

"Mickey jij moet het weer bruin verven." zeg ik.

"Het is niet permanent. Over een paar dagen is het weg." zegt hij.

"Dus je hebt het wel gedaan." zeg ik. Hij knikt trots.

"Verf het dan op z'n minst helemaal blauw." zeg ik.

"Mag dat?" vraagt hij.

"Graag." zeg ik. Hij klapt blij in zijn handen.

"Ik ga meteen de verf halen." zegt hij hyper en rent de kamer uit. Ik laat me zuchtend op de badrand vallen. Dit is de ergste grap die Michael in deze 3 weken bij me heeft uitgehaald.

"Geen zorgen zussie, blauw zal je vast goed staan." zegt Niall. Ik kijk hem aan met een are-you-facking-kidding-me blik. Michael komt terug met haarverf en gaat naast me zitten.

"Mogen het ook meer kleuren zijn?" vraagt hij. Mijn haar is nu toch al half blauw, waarom niet?

"Je doet je best maar." zucht ik. Hij begint te verven.

"Zo, nu nog een half uur wachten, dan uitspoelen en dan is het blauw met groen." zegt Michael. Ik grinnik. Hij geniet hier van.

~~~~~

Een half uur later spoel ik het uit en droog ik het af. Bovenaan is het donkerblauw en dat loopt steeds lichter uit. Onderaan zit er ook wat groen bij. Ik kleed me aan en loop naar beneden. Iedereen kijkt me aan.

"Wow Liz, het staat je echt goed." zegt Niall.

"Dankje." zeg ik.

"Beauty!" roept Luke. Ik begin te blozen.

"Wat is er met je haar gebeurt!?" roept Louis lachend.

"Mickey vond het leuk om blauwe haarverf in mijn shampoo te doen." grinnik ik en wrijf met mijn hand door Michael's haar. Hij knikt trots.

"Liz, vandaag gaan we shoppen in Parijs." zegt Niall. Ik knik en begin te stralen. Ik heb altijd al een keer in Parijs willen shoppen.

"Ik ga me gelijk klaarmaken!" Roep ik en ren naar boven. Ik doe mijn make-up. Ondertussen komt Luke erbij staan.

"Die troep maakt je echt niet mooier hoor." zegt hij. Ik kijk hem beledigd aan.

"Je bent zelf al veel te mooi en die troep bedekt dat alleen maar." zegt hij. Hij houdt dus niet van make-up. Ik zucht en haal het eraf. Behalve de maskara.

"Zo goed?" vraag ik. Hij schud zijn hoofd. Hij pakt een doekje en haalt de maskara ook weg.

"Beter." zegt hij en gooit het doekje weg.

"Kijk dan. Je wimpers zijn zo mooi lang. Dan ga je die troep er toch niet op smeren?" vraagt hij ongelovig. Ik grinnik. Het is nu wel duidelijk dat hij een haat heeft voor make-up. Ik doe mijn haar in een warrige knot en werk de uitstekende plukjes bij met schuifspeldjes. Ik laat 2 korte plukjes los hangen en krul die. Ik keur mezelf goed en loop naar beneden.

"Heb je er zo lang over gedaan om alleen je haar te doen?" vraagt Liam verbaasd. Ik schud mijn hoofd.

"Ik deed ook make-up op, maar Luke vindt dat troep en vind me mooier zonder make-up. Ik haalde het er dus vanaf en de maskara haalde hij er zelf ook nog vanaf." leg ik uit. Liam grinnikt en knikt. Na een paar minuten is iedereen er en vertrekken we. Luke is nerveus, dat zie ik. Ik zal maar niks vragen, straks wordt hij nog nerveuzer. Ik laat het maar zo.

~~~~~

We zijn al een tijdje in Parijs. Er zijn zo veel mooie dingen hier. 1D moest eerder weg. Ze wilden niet zeggen waarom. Tenminste, niet de waarheid. Toen ik vroeg waarom zei iedereen wat anders, dus ze zullen wel liegen. Ashton komt aanlopen met 2 kaartjes.

"Ik heb 2 kaartjes voor de eiffeltoren." zegt hij en geeft er 1 aan mij.

"Ashton dat is toch veel te duur!" gil ik.

"Nee joh, ik ga niet eens mee. Jij gaat met Luke." zegt hij en geeft de andere aan Luke. Ik kijk hem vragend aan. Hij grijnst alleen maar. Nu kijk ik vragend naar Luke. Hij geeft me een zenuwachtige glimlach terug. Ik haal mijn schouders op.

"Oke dankje." zeg ik en loop met Luke de eiffeltoren in. Eenmaal boven hebben we een prachtig uitzicht. Ik pak mijn telefoon en maak wat foto's ook selfies met Luke.

"Het is prachtig." zeg ik. Luke knikt.

"Dat is het zeker." zegt hij.

"Kijk dat is ons hotel." zegt hij en wijst naar een hotel. Ik knik. Ik zie dat er lampjes beginnen te branden. Heel veel zelfs. Wat is dit? Het worden letters.

"I L." lees ik voor. Er verschijnen meer letters.

"I LO" lees ik nu voor.

"VE Y" lees ik verder. Alles verschijnt nu.

"I LOVE YOU." lees ik voor. Ik draai me veschrikt om.

"Je houdt van me?" vraag ik. Hij knikt voorzichtig. Een gevoel van blijdschap gaat door me heen. Hij haalt iets uit zijn zak. Het is een doosje. Als hij het opent zie ik een ketting. Een hartje met de tekst: 'Luke' in sierlijke letters. Hij is echt mooi.

"Wil je mijn meisje zijn?" vraagt hij verlegen en kijkt me verwachtingsvol aan.

"Ja heel graag." zeg ik en knuffel hem. Hij keert me om. Ik haal mijn haar uit de weg en hij doet de ketting om. Ik draai mezelf weer om. Hij haalt iets onder zijn shirt vandaan. Hij heeft dezelfde ketting om met de naam 'Lizzy' in sierlijke letters geschreven. Ik knuffel hem weer.

"Ik hou van je." zegt hij.

"Ik hou ook van jou." mompel ik in zijn nek. Ik trek terug, maar hou mijn armen in zijn nek. Ik zie hem dichterbij komen. Langzaam maar zeker voel ik zijn lippen op die van mij. Een bom ontploft in mijn buik. Hij pakt me bij mijn heupen en trekt me dichter tegen zich aan.

"Ik hou van je Liz." zegt hij als hij terugtrekt.

"Ik ook van jou Luke." zeg ik glimlachend. Hand in hand lopen we naar beneden.

"Spring op mijn rug." zegt hij. Ik doe wat hij zegt en spring op zijn rug. Hij rent met mij op zijn rug terug naar de rest waar 1D nu ook staat.

"Jullie waren de letters of niet?" vraag ik als Luke me neer heeft gezet. Ze knikken. Ik schud lachend mijn hoofd. Luke legt zijn arm om mijn heup. Ik kijk hem aan. Hij glimlacht en ik glimlach terug. Hij knipoogt naar me waardoor ik bloos en weer wegkijk.

"Je hebt toch wel ja gezegt?" vraagt Niall.

"Wist jij dit?" vraag ik.

"Iedereen wist dit. Anders hadden we toch nooit die letters op het hotel kunnen maken." zegt Niall. Ik grinnik.

"Maar je hebt dus ja gezegt?" vraagt Niall nog een keer.

"Tuurlijk. Dûh." zeg ik met een overdreven dûh toon. Ik kijk opzij en zie Luke stralen.

"Kijk Luke dan." lacht Calum.

"Hij is gewoon blij. Dat mag toch." grinnik ik.

"Jij bent ook blij zo te zien." zegt Calum.

"Tuurlijk. Dûh." zeg ik het zelfde als net. Ik kijk weer naar Luke en zie dat hij ook kijkt. Ik druk een klein kusje op zijn lippen.

"I love you." zeg ik.

"I love you too." zegt Luke. Hij begint alleen nog maar meer te stralen, wat mij dan weer laat stralen. Ik hou van hem en laat hem nooit meer gaan.

His Sister NH, His Girlfriend LH Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu