Ruka

82 4 0
                                    

Došla jsem ke Claře a probudila ji. ,,Claro, vstávej. Musíme si vážně promluvit, jde o tvou ruku". Clara chvíli je seděla a nechápala o co jde. Po chvíli přemýšlení se podívala na svou ruku a když uvoděla obvaz strnula.
,,Co se mi stalo? A kde to sakra jsme?", nechápala.
,,Jsme v atomovým bunkru pod školou a schováváme se před obživlýma mrtvolama... A co se týče té ruky, když jsi ses snažila bránit mě, kousla tě jeden neživej... Máš otravu krve a jediný způsob jak tě zachránit je dát ruku pryč jinak moc šancí na dlouhý život nemáš" odpověděla jsem Claře, sice se mi to říkalo hrozně těžce, ale nemohla jsem jí lhát. ,,Já nechci přijít o ruku... Ne teď..." vzdorovala Clara.
,,Claro, neblbni" vložil se do toho Tobias ,,Pokud přijdeš o ruku máš šanci na to že tohle období přežiješ, když si ruku necháš přežiješ nanejvýš dva týdny... Pokud vůbec".
,,Nech ji, teď se musí rozhodnout sama... A s tím jak se rozhodne nic nenaděláš, pokud se rozhodne že nechce o ruku přijít tak o ni prostě nepřijde, jasný?" neudržela jsema naštvala jsem se.
,,Clar, nedáš si něco k jídlu?" zeptala jsem se když jsem se trochu uklidnila. Clara se po mě podívala a jejího výrazu jsem poznala že si myslí: to je teda otázka, umírám hlady. Já jí podala tašku, aby si vybrala na co má chuť. Ona vytáhla müsli tyčinku a balíček sušenek. K tomu si vzala trochu vody a šla se nasnídat. Já zatím došla k Tobiasovi a řekla jsem: ,,Sorry, ale furt si myslím že je to především její věc jak se rozhodne... A pokud se rozhodne ruku si nechat, chtěla bych tě poprosit, abys to byl ty, kdo ji ,,vysvobodí" z tohoto stavu...". On se namě nechápavě podíval. ,,Pokud se Clara stane nemrtvou- což se stane, já ji nebudu schopná zabít, je to moje nejlepší kamarádka a já to prostě nedám. Prosím, přísahej že to pro mě uděláš" zaprosila jsem.
,,Hele, já nevím... Nevím jestli můžu zabít někoho koho zmám..." odpověděl. Mezi tím co jsme se s Tobiasem bavili, probrala se Jill s Billem. ,,Liss, moc děkuju že jsme tu mohli zůstat" poděkovala.

Zombie apokalypsaTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang