1.

252 24 5
                                    

***Prieš metus***

Stovėjau drebėdama prie didelių, tamsių durų. Atsigrežiau atgal, bet tėvai jau seniai buvo išvažiavę. Net neatsisveikine. Staiga durys atsidarė ir sutikau aukštą tvarkingai surištais, rudais plaukais moterį.

- Vardas, pavardė? - paklausė.

- Gigi Hadid - sumurmėjau.

Ji palinksėjo ir tarė:

- Eik paskui mane.

Kartu įžengėm į didelį, baltą pastatą. Vidus buvo tvarkingas ir prabangus. Aukštai buvo pakabinta raidė A.
Mes traukėme toliau. Priėjome raidę B, bet aplinka skirėsi nuo korpuso A. Čia viskas buvo ne taip prabangu, bet vis vien gražu.
Mes ėjome ir ėjome kol galiausiai priėjome raidę F. Viskas aplinkui buvo nešvaru ir negražu. Moteris įteikė raktą nuo durų ir tarė:

- Toliau tu pati - nužingsniavo dideliais žingsniais.

Ant rakto buvo išgraviruotas skaičius 1. Prisėlinau prie pirmų durų ir atrakinau jas. Kambarys buvo mažas. Arti viena kitos gulėjo dvi lovos. Iš dešinės buvo dar vienos mažos durelės kurios tikriausiai vedė į tuoletą. Pasidėjau savo kuprinę ant lovos. Staiga tuoleto durys atsidarė ir pro jas išėjo šlapiais plaukais ir baltu rankšluoščiu apsidengusi mergina. Vos mane pamatė ji paraudo ir gan piktokai tarė:

- Kas tu?

- Aš esu naujokė... man priskyrė šį kambarį - suveblenau.

Ant kojos pajutau keistą dilgčiojimą ir pasukus akis išsigandau. Ant mano kojos ropojo voras. Ne paprastas, bet nuodingas.

- Koks tavo vardas? - paklausė.

Aš išsigandusi tylėjau ir spoksojau į vorą.

- Jeigu tylėsi įsakysiu jai tau įkasti! - suspigo.

- Gerai! Gerai! Aš esu Gigi... Gigi Hadid! - surikau.

- Gigi... A taip! Tu esi mano naujoji kambariokė! Atleisk už tai... - sumurmėjo ji. Tuo tarpu voras nuropojo nuo mano kojos ir pro plyšį grįžo laukan. - Mano vardas yra Perrie Edwards, malonu - ištiesė ranką.

Abidvi suspaudėm rankom.

- Taigi... koks tavo sielos gyvūnas? - paklausė.

- Kas toks? - perklausiau.

- Sielos gyvūnas! - pakartojo.

- Tai, kad aš nežinau...

- Na tada man teks tau paaiškinti! Tu pateikai į šią mokyklą, nes esi kitokia. Tavo siela yra nepaprasta. Ji yra pasiskirščiusi į trys gyvūnus. Pavyždžiui mano tikrasis sielos gyvūnas yra katė

 Pavyždžiui mano tikrasis sielos gyvūnas yra katė

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sielos sargybinis yra nuodingasis voras

Sielos sargybinis yra nuodingasis voras

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The Leader (N.H) SUSTABDYTAWhere stories live. Discover now