Coma

155 6 0
                                    




(Zoey pov.)

Ik wordt wakker en ik lig op een bed waar ben ik? owja bij de jongens ik probeer recht op te staan en dat lukt gelukkig. Ik loop richting de deur en doe hem open, ik kom in een lange gang terecht met allemaal deuren, dat zijn zeker de kamers van de jongens.

Ik hoop dat ze hier niet zo'n grote trap hebben, want ik denk dat dat niet zo goed af zou gaan lopen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik hoop dat ze hier niet zo'n grote trap hebben, want ik denk dat dat niet zo goed af zou gaan lopen... ja hoor.... Een best wel grote trap, ik kreun van de irritatie het liefst zou ik weer terug gaan naar bed maar ik heb best wel honger en dorst. Ik pak trillend de trap leuning vast '' waarom ben ik zo duizelig'' mompel ik. Plots zie ik de trede's niet zo duidelijk meer. Ik struikel over mijn voeten en ik val naar beneden.

Ik zie iedereen na de doffe klap naar beneden sprinten, Niall is helemaal in paniek. Ik snap niet waarom ik mijn lichaam zie liggen en iedereen om mijn lichaam zien staan ''Niaaall!'' roep ik hij reageert niet..... wat the fuck is dit?!

(Niall pov)

We zitten nu al 2 dagen in het ziekenhuis, Zoey is in coma geraakt door de harde klap die ze maakte, toen ze van de trap af donderde. Ik snap gewoon niet waarom ze niet gewoon om hulp heeft gevraagd, dan hadden we nu niet zo gezeten en hadden we gewoon lekker thuis konden zitten. Plots voel ik een hand op me schouder, ik kijk op en ik zie Liam '' het komt wel goed Niall, Zoey is een sterke meid'' ik knik en ik ga recht op zitten met nieuwe hoop, hoop dat ze weer wakker word.

(Zoey pov.)

Ik kan Niall en de rest de hele tijd zien en wat er gezegd word, vooral dat ik moet vechten. Ik wil wel vechten alleen ik weet niet hoe... Ik lig in Coma en ik wil er zo snel mogelijk hier weg, ik ben eenzaam hier. ''Zoey..'' Ik draai me om en ik zie mijn Adoptie Ouders, mijn ogen worden groot en ik omhels ze, als ik ze los laat kijk ik ze aan '' maar... hoe?...'' Mijn Adoptie moeder kijkt me aan '' lieverd we hebben niet veel tijd'' Ik kijk haar niet begrijpend aan ''Je moet een keuze maken schat'' zegt mijn Adoptie vader '' wat voor keuze??'' Ik kijk ze vragend aan ''Of je terug wilt naar de levende of mee gaat met ons'' Ik kijk geschrokken naar mijn Adoptie ouders....

---------------------------------------------

Hoooooi!

Jup ik ben weer begonnen met update en dat ga ik nu zeker ook vaker doen!!

wat denken jullie dat Zoey gaat kiezen??? Laat het me weten!!

Ik heb nog een vraagje voor jullie... Weten jullie misschien iets leuks wat in het verhaal kan gebeuren?? of nieuwe personages! laat alles weten in de comments!! :)

x Alicia

Twins off Niall Horan (ON HOLD)Where stories live. Discover now