Antwoorden

1.3K 34 13
                                    

( Zoey pov.)
Ik begon te huilen "waar is Niall?" Vroeg ik snikkend " die komt zometeen aan op Schiphol zullen we hem ophalen?" Vroeg mijn vader ik knikte " tot zo mam" ik gaf haar een knuffel "tot zo lieverd ik ben zo blij dat je terug bent in ons familie " ik lachte naar mijn moeder " ik ook mam ik ook " zeg ik dol gelukkig.
~
We zijn aan het wachten tot Niall er is " Zoey daar is hij " ik keek op en ja hoor daar zag ik mijn broer ik liep naar hem toe hij keek om zich heen waar we waren ik stondt achter hem " Niall? " Vroeg ik.

( Niall pov.)

Ze zullen zo wel komen gelukkig zijn er nog geen fans te zien " Niall? " Ik dacht dat ik die stem nooit meer zou horen ik draaide me om " Zoey? " Ze trok me in een knuffel ik knuffelde haar snel terug ik wil haar nooit meer los laten.

( Zoey pov. )

Er kwamen tranen in mijn ogen " sorry dat ik weg rende ik wist biet wat er gebeurden en ik ging verhaal halen ik wist gewoon niet wat ik moest doen het is gewoon zo moeilijk " Niall liet me niet meer los ik voel nu al de broer en zus band " hoe kom je hier? Ik heb je gemist Zoey " ik een traan op Niall's wang ik zag dat er paparazzi stondt ik veegde snel zijn traan weg " kom ik leg het thuis allemaal uit " hij knikte
~
Mijn vader pakt de koffers uit de kofferbak van Niall ik kreeg een sleutel ik keek vragend naar mijn vader " Dat is jou sleutel altijd al geweest " ik wordt echt gelukkig van die woorden ik maak de deur open mijn koffer staat nog in de gang ik zag Niall met een glimlach Naar mijn koffer staren daarna liepen we met z'n alle naar de woonkamer " je bent mijn zusje, maar toch wil ik meer van je weten" zei Niall met een glimlach " ik begrijp je, nou ik ben dus Zoey Edwards Cole ik hou van dansen en zingen ik droomde om een broer te hebben voordat ik wist dat ik geadopteerd ben en Niall mijn broer is " zei ik met een glimlach " ik doe aan voetbal en ik heb volgende week een voetbal wedstrijd de finale " eindigde ik " Vet! Mogen wij ook komen kijken? " Vroeg Niall hyper " Ja ik kan voor jullie een V.I.P plek reserveren " vroeg ik " Graag Princes " zei mijn vader trots " Mam? " Vroeg ik " Ja lieverd " haar stem is gelukkig weer zuiver " waarom ben ik geadopteerd ? " Vroeg ik voorzichtig " we konden niet goed voor je zorgen we hadden te weinig geld voor 2 kinderen het spijt ons, maar we willen je zo graag terug we hebben nu genoeg geld, maar we moesten jou toestemming want je bent nu volwassen, maar je kan natuurlijk ook op je zelf wonen " ik verwerk langzaam alles wat ze zeiden voor ik het wist stroomde er een traan op mijn wang " ik begrijp het maar ik zit ook nog met voetbal " zeg ik met moeite " dan mag je hier op voetbal " zei mijn vader trots ik moest lachen door zijn big smile " ik wil graag hier wonen " mijn vader stondt op en trok me in een knuffel " p pap g g geen lu-cht " zei ik stotterend hij liet me los mijn moeder gaf me een knuffel " ik wil graag zien hoe mijn zusje voetbalt " zei Niall met trots in zijn stem " Zoey zou ik vragen of de jongens ook komen? " Ik knik hevig hij lacht " ik ga even bellen " en verdwijnt uit de gang ik lach naar mijn ouders " ik ben blij dat je terug ben Zoey " zei mijn moeder " ik ook mam " zei ik oprecht.
~ 2 dagen veder ~
Ik heb mijn koffer ingepakt, want ik moet terug want ik moet morgen trainen voor de wedstrijd anders mag ik niet meedoen " Niall? Ga je mee we gaan je zusje naar de vliegveld brengen " zei mijn vader ik lachte want Niall is nog steeds aan het eten die vreetzak " Niall als je nu niet stopt dan gooi ik het weg!"" Dreigde ik wij zijn binnen 2 dagen heel close geworden " Durf je niet!" Kaatste hij terug ik liep naar hem toe ik pak zijn bord en gooi het eten weg ik leg het bord daarna in het vaatwasser " geloof je het nu?" hij mompelde wat " je krijg wel geld om wat te kopen " want ik vindt het niet leuk als hij boos op mij was hij lachte meteen ik pak 10 euro uit mijn portemonnee " genoeg? " Hij knikte hevig met zijn hoofd als een 10 jarige.

~ op het vliegveld in Nederland ~

Ik eerst leuk ontvangen door mijn adoptie-ouders " was het leuk? " Vroeg mijn vader ik knik ja " ze komen ook naar het finale wedstrijd " zei ik " ow leuk dan kunnen we even met ze alle praten " ik knik (onder tussen thuis ) " Pap kan jij even een V.I.P reserveren, want Niall en de jongens komen ook en ik wil niet dat ze helemaal omringt zijn door fans terwijl ze naar de wedstrijd willen kijken " mijn vader pakt de telefoon " bedankt pap " ik geef hem een kus op zijn wang ik loop naar boven ik app Niall wel even
( Zoey = z ) (Niall = N )
Z= Hey mijn vader heeft de plekken gereserveerd voor jou en de jongens en pap en mam.
N= leuk! Wij slapen in een hotel met de jongens dus dan Zien we je bij de wedstrijd.
Z= leuk! Maar even een vraagje hou jij van voetbal?
N= ja! Van de Ierse voetbal team, maar hoezo ?
Z= nee gewoon is een vraagje.... maar ik moet iets belangrijks doen doei x
N= eh oké doei x
Ik ren snel naar beneden "pap? Heb jij mijn portemonnee gezien ? " Hij keek me vragend aan " ik wil een kado kopen voor Niall, want die is jarig geweest " zeg ik eerlijk " je krijg van mij wel wat" ik geef hem een dankbaar blik en en knuffel.
~
Ik heb 100 euro gekregen ik ben van plan om een voetbal shirt te kopen van de club van Ierland en een voetbal ik zag een voetbal winkel ik liep naar binnen ik zag allemaal jongens naar me staren " wat nooit een meisje in een voetbal winkel gezien?" Vroeg ik arrogant ze keken meteen weg ik zag een voetbal ik pakte hem het koste 30 euro en ik vondt een shirt van 70 euro ik liep naar de kassa " kan het ingepakt worden?" Hij knikte " jongen of meisje?" Vroeg hij ongeïnteresseerd " jongen " zei ik bot alles was ingepakt en betaalt " bonnetje ? " Ik knik en daarna liep ik de winkel uit ik pakte mijn fiets en fiets naar huis ik ... ik deed de deur open " pap je krijgt je geld een andere keer terug ik heb nu niks " riep ik " hoeft niet lieverd! " Riep hij terug " bedankt pap dat heel lief!" Schreeuw ik terug ondertussen app ik Niall wel even
( Zoey = Z ) ( Niall = N)

Z= eey Niall eh wanneer zijn jullie in het hotel?
N= morgen hoezo?
Z= lekker humeur?
N= sorry, niet goed geslapen
Z= maak niks uit broertje, maar kan ik morgen dan even langs komen?
N= broer! Zul je bedoelen maar ja hoor is goed
Z= Niall je weet toch wel dat we een tweeling zijn?
N= owja sorry vergeten.
Z= okee ik moet gaan doei x ik mis je
N= doei!x ik mis jou ook
Ik lachte ik geef morgen zijn kado ik hoop dat hij het leuk vindt ik heb ook zijn achternaam er op gegraveerd haha ik heet ook eigenlijk Zoey Edwards Horan mar ik ben nog steeds dol op de achternaam Cole.

~ volgende dag ~
Ik ben aan het ontbijten met mijn adoptie -ouders " mam kan je me zo even naar de hotel brengen" ze knikt volgens mij zijn ze niet blij maar ik wil ook graag mijn familie zien.

~
" Zoey kom je" riep mijn moeder " ja ik kom! " Ik pak de tas met de kado'd voor Niall ik loop naar beneden .. Ik stap in de auto " mam als ik je straks bek kom je me dan halen?" Ze knikt maar geen lach zo als altijd " mam wat is er toch gaat het om omdat ik even naar Niall ga " ze schud haar hoofd nee " er is niks " ik knik " we zijn er " ik stap uit ik loop naar mijn moeders raam " blijf sterk mam ik hou van je vergeet dat niet " ik geef haar een kus en ze glimlacht zwak ik draai me om en loop naar binnen ik klop op de hotel kamer deur ik Niall open doen hij grijnst van hier tot Tokio ik vindt het een beetje eng " doe niet zo eng " ik geef hem een knuffel ik loop naar binnen " daar is mijn voetbal talent! " Roept mijn vader ik lach " Niall hier nog wat voor je verjaardag " hij kijkt raar naar de tas " wat ik mag mijn broer toch wel een kado geven " mijn moeder lacht op dat moment komen de jongens binnen ze keken naar Niall en weer naar mij steeds heen en weer ik lach " Niall schiet op ! " Niall lacht hij pakt eerst een ronde pakket " het is een keyboard " ik doe snel mijn hand voor mijn mond hij lacht en de rest ook " WoW een bal!" Schreeuwde hij hij pakt de andere pakketje hij maakt hem open " de nieuwste voetbal shirt van Ierland! met mijn naam er op ! " Hij doet een spastisch aanval ik hoor een muziekje ze kijken allemaal mij op ow het is mijn telefoon ik neem op.
Z= hallo met Zoey Cole
D= bent u Zoey Edwards Cole?
Z= ja hoezo wat is er aan de hand?
D= ik ben de dokter van het ziekenhuis uw vader en moeder hebben een auto ongeluk gehad maar ze hebben het niet gehaald, gecondoleerd.

Ik hang op ik voel tranen opkomen ik probeer ze weg te halen maar het lukt niet " zoet wat is er? " Vroeg Niall bezorgt er stromen onder tussen tranen op mijn wangen " ze ze zijn dood " ik draaide me om en ik rende op mij snelste snelheid " Zoey wacht! " Ik negeer het en ren door Naar huis ik huil nog steeds ik doe de sleutel in de sleutel gat en liep naar binnen ik zag een briefje op tafel liggen.

LIEVE ZOEY WE TREKKEN HET NIET MEER JE HEBT JE ECHTE FAMILIE GEVONDEN DUS LEEF VEDER WE HOUDEN VAN JE XX JE ADOPTIE OUDERS.

Ik schok ik bel Niall wel even om te zeggen dat het goed met me gaat.

Z= Hey Niall, sorry dat ik weg rende ik heb net gehoord dat mijn adoptie ouders zelfmoord hebben gepleegd
N= Zoey! Moeten we naar je toe komen?
Z= nee ik wil alleen zijn ik zie je wel bij de wedstrijd.
N= Zoey we zijn allemaal bezorgt
Z= maak je geen zorgen ik kan goed voor me zelf zorgen doei.
Voor dat hij iets terug kon zeggen hang ik op.

( Niall pov. )

Ze hangt op zonder dat ik iets kon zeggen ze keken me allemaal aan " Zoey's adoptie ouders hebben zelfmoord gepleegd ze wilt alleen zijn dus we zien haar pas bij de wedstrijd " mijn moeder maakt zich zorgen dat zie ik aan haar gezicht " maak je geen zorgen mam " ze knikt moeilijk ik zie Harry bezorgt kijken volgens mij vindt haar leuk.
----------------------------------------------
Sorry voor zo'n late verhaal maar hier is die x Alicia

Twins off Niall Horan (ON HOLD)Where stories live. Discover now