4. kapitola - He is mine

2K 98 13
                                    

Pokud chcete pusťte si písničku♥♥ ↑ Taky je zbožňujete tak jako já? :33 :D
____________________________________________________________

Pohled Sam:

Zbytek dne jsem strávila učením a nic neděláním. Však to znáte. Jenom ležíte, posloucháte písničky a přemýšlíte, nebo hypnotizujete stěnu naproti vám. Jak záživné.

Po nějakém tom čase stráveném sledováním zdí v mém pokoji jsem se rozhodla jít vysprchovat. Vzala jsem si čisté oblečení z jednoho ze tří stále nevybalených kufrů. Zavřela jsem se v koupelně a pustila si písničky. Vlasy jsem si sepla do drdolu, abych si je nenamočila. Poté jsem si sundala všechno oblečení a vhodila ho do koše na prádlo.

Po dvaceti minutové sprše spojené opět s mým zpěvem jsem vylezla a usušila se. Oblékla jsem si krátké šedé šortky a k tomu černé tílko na spaní s nápisem 'DO NOT DISTURB'.

Podívala jsem se na mobil a svítilo mi nové upozornění na facebooku. Byla to nová žádost od Kate. Samozřejmě jsem ji to přijala. Na počítači jsem si pustila film LOL a ulehla do mé měkké postele. Jelikož jsem byla dost unavená a ani nevím z čeho, tak jsem asi po čtyřiceti minutách film vypnula a šla spát.

*Ráno na cestě do školy*

Včerejší den byl v pohodě až na ty dva kluky, co mě pořád na biologii sledovali. Doufám, že dnes s nimi nebudu mít žádnou hodinu.

Protože cestu do školy mám celkem dlouhou, vytáhla jsem si sluchátka a pustila si písničky. Hned ta cesta byla rychlejší-alespoň mi to tak připadalo.

Přišla jsem ještě dřív, než se otevřela škola, a tak jsem musela čekat před školou. Opřela jsem se o malou zídku a čekala jsem.

Najednou, když jsem se rozhlížela jsem zahlédla toho hnědovlasého kluka, co mě na biologii tak sledoval. Šel směrem k tomu modrookému, který stál kousek ode mně. Postávalo tam s ním ještě pár kluků z jejich party. Přestala jsem je na chvilku pozorovat.

Po chvilce k nim přišla i nějaká blondýnka na vysokých podpatcích. Nejdříve přišla k hnědovlasému a dala mu pusu na tvář. Sledovala jsem jeho reakci a nadšený z toho nebyl. Alespoň mi to tak připadlo. Potom se pozdravila i s ostatníma.

Ještě chvilku jsem tam stála, než se dveře školy otevřely. Vcházela jsem do útrob školy a hledala svou skříňku. Ou, tak nějak jsem zapomněla, kde se nachází. Rozhodla jsem se zeptat opět první osoby, kterou uvidím.

To bych nebyla já, kdybych se neotočila v tu dobu, co procházel okolo on. No, co .. snad bude vědět, kde ta zatracená skříňka je.

„Hele. Promiň, že ruším.. Ehm.. No já nemůžu najít svou skříňku. Nepomohl by jsi mi? "

„Jo jasně, jaké máš číslo?" usmál se. Pane bože má nádherný úsměv.

„Jo, tady .. 146."

„To je kousek od té mé. Pojď, zavedu tě tam." mrkl na mě.

Šla jsem tiše za ním a jen tak si ho prohlížela.

Po pár minutách chůze jsme už jsme se zastavili u mé skříňky.

„Děkuju."

„Maličkost. Jo .. Ehm.. Co máš první hodinu?"

„Matiku, proč?" zasmála jsem se.

„Tak to se tam uvidíme." mrkl na mě a usmál se.

Chtěla jsem mu odpovědět, ale už k nám přišla ta blondýna, která s ním stála před školou.

„Tak jdeme?" chtěla mu dát pusu, ale on se odtáhl.

„Dobře." řekl ji.

'Tak Cameron' proběhlo mi hlavou.

Když už byli na odchodu ještě se na mě otočil a opět mrkl. „Uvidíme se na matice Sam."

Co má sakra s tím mrkáním? Má snad tiky nebo co? Doufám, že už mě nebude tak pozorovat jako při biologii.

Zazvonilo a já jsem se vydala do třídy. Sedla jsem si do poslední lavice u okna a čekala na učitelku.

Když se otevřely dveře místo učitelky vešel do třídy Cameron s tím modrookým. Když mě viděl vydal se směrem k volné lavici přede mnou.

Hned jak si sedli se do třídy přiřítila učitelka. Začala o něčem mluvit, ale já jsem ji neposlouchala, protože jsem sledovala ty dva přede mnou.

Pohled Camerona:

Vešel jsem s Nashem do třídy a rozhlédl se. V zadní lavici u okna seděla Sam. Šel jsem si sednout do lavice před ní. Jen jsme si sedli přišla do třídy učitelka. Poslouchal jsem ji, ale pořád jsem na sobě cítil něčí pohled.

Otočil jsem se dozadu na Sam a ta ihned sjela pohledem k lavici a dělala, že poslouchá učitelku.

*po škole*
Pohled Sam:

Uložila jsem si učebnici chemie do skříňky a vyšla ze školy. Slyšela jsem za sebou něčí kroky. Někdo mě chytl za rameno a otočil. Byla to ta blondýna.

„Hele, ty .. Cameron je můj tak na něj laskavě nešahej a ani se s ním nebav jasný?"

„To je snad moje věc s kým se bavím, no ne?" odpověděla jsem ji drze.

„Sáhneš na něj nebo s ním jen jednou jedinkrát promluvíš- nepřej si mně" s těmito slovy odešla.

Pokud si myslí, že mi tu bude poroučet s kým se bavit mám a s kým ne, tak to je na velkém omylu.


____________________________________________________________

Ahoj! :)

Po pár dnech(upřimně ani nevím kolika:D) tu mám pro vás další kapitolku. Měla vyjít už před 3 dny, ale vždycky mi do toho něco vlezlo, jako například trénink, rodinné důvody a podobně.. Dokonce jsem si nebyla jistá jestli kapitolu dneska vydám nebo ne.. Už od čtvrtku mi není zrovna nejlíp a mám horečky..

Možná teď nebudou kapitoly často, protože musím chodit na tréninky a hlavně se musím učit do školy a opravit si některé známky.


Tak jo.. Doufám, že se kapitola líbila. :)

-Mrs_D4llas

Stay with me. [Czech FF, w/Cameron Dallas & Scarlett Leithold]Where stories live. Discover now