6. kapitola- Luke

1.8K 91 2
                                    

Na fotce Christopher McCrory aka. Luke Adams. *-*
________________________________________________________________________

*Ve škole*
Pohled Sam:

Dneska nebyla Kate ve škole, což mi přišlo divné. Asi jí bylo špatně. To se stane, co už.Celou dobu jsem s Cameronem ani jednou nepromluvila. Ne že by mi to vadilo, právě naopak- nevadilo. Jen mi přišlo divné, že mě ani nepozdravil, jako předešlé dny ať už jsem ho potkala venku, nebo někde na školním pozemku. Hlavním důvodem byla ta blondýna, která se kolem něj v jednom kuse točila. Jen se na mě podívala zašklebila se a hned se začala zase lepit na Camerona. Asi si myslela, že mi to bude vadit nebo co. Asi ji budu muset zklamat.

Zrovna teď mám volnou hodinu a poté matiku. Rozhodla jsem se, že si půjdu sednout na školní basketbalové hřiště. K mému štěstí měl volnou hodinu i Cameron a ti jeho kamarádi, co jsme je s Kate potkaly na pláži. Sedla jsem si na tribuny a neřešila je. Alespoň jsem se o to snažila. No jak asi víte- nedá se to, když pár desítek metrů před váma hraje basketbal skupinka hezkých kluků. Jak jsem je tak pozorovala všimla jsem si mezi nimi i Luka. Zrovna v tu chvíli se podíval směrem na tribunu, kde jsem shodou okolností seděla já. Jen si mě všiml zamával mi a usmál se. Já jsem mu samozřejmě zamávala také a poté jsem se natáhla do své tašky pro knihu.

***

Nějaký ten čas jsem ještě seděla u hřiště a četla si mou oblíbenou knihu než jsem se rozhodla, že už půjdu do školy. Zbývalo mi ještě deset minut do začátku hodiny, ale řekla jsem si, že by jsem tam mohla jít dřív a sednout si na nějaké dobré místo.

Po příchodu ke skříňce a vytažení učebnice na matiku jsem se vydala do učebny matiky. Vešla jsem do prázdné třídy a kráčela si to přímo do poslední lavice u okna. Usadila jsem se na židli a nohy si vyložila na lavici. No co, když tu nikdo není? Vytáhla jsem z kapsy mobil a najela na Facebook. Rozhodla jsem se, že nápisů Kate, proč nepřišla.

Sam: Ahoj Kate. Proč jsi dnes nepřišla do školy? :o

Kate: Od včerejška mi není nejlíp. :/

Sam: OH, chudáčku. Tak ať ti je líp. :)

Kate: Snad. I tak děkuju. :) Jo, Sam? :o

Sam: Ano? :o

Kate: Nepřinesla by jsi mi prosím nějaké ty sešity na opsání zápisků?

Sam: Jasně, hned po škole ti je přinesu. ;)

Kate: Děkuju, jsi zlato :* :)

Sam: Vůbec neděkuj! :) Už musím jít za chvilku zvoní a mám matiku. Měj se Kate :)

Kate: Dobře, užij si matiku se starým Wilsonem. :D

Už jsem ji neodepsala, protože se u mé lavice někdo zastavil.

„To je moje místo Tayllorová." promluvil n ějaký kluk. Zvedla jsem hlavu a všimla si Luka, jak se na mě dívá s mírným úšklebkem.

„Tak to si asi budeš muset sednout jinam." odpověděla jsem se smíchem.

„A nebo si sednu vedle tebe."

Stay with me. [Czech FF, w/Cameron Dallas & Scarlett Leithold]Kde žijí příběhy. Začni objevovat