11. kapitola- Good night, princess.

1.7K 83 4
                                    

|Pohled Sam|

Po schodech jsem vyšla do pokoje. Odložila jsem si kabelku na postel a všechno oblečení až na spodní prádlo jsem si svlékla. Vešla jsem do koupelny a otočila kohoutkem u vany na teplou vodu. Přidala jsem pěnu do koupele a nechala téct. Přešla jsem zpět do pokoje a ze skříně jsem si vytáhla nějaké volné tričko a čisté spodní prádlo.

Špinavé oblečení jsem dala mezi oblečení na praní. Ztlumila jsem světla v koupelně, sepla si vlasy do drdolu a ponořila se až po krk. N achvíli jsem zavřela oči a uplně přestala přemýšlet. Po dělší době jsem vyšla z vany, usušila jsem se, oblékla si spodní prádlo a volné tričko. V pokoji byla tma až na rozsvícený mobil, který mi oznamoval novou zprávu. Rozklikla jsem ji, protože byla od Luka.

Message from Luke: 'Ráno se pro tebe zastavím, dobře?'

Message from Samantha: 'Dobře. A děkuju za dnešek.'

Message from Luke: 'Pro tebe cokoliv.'

Message from Samantha: 'Jsem dost unavená, takže si už pujdu lehnout. Uvidíme se zítra.'

Message from Luke: 'Fajn. Dobrou noc, princess. '

Message from Samantha: 'I tobě dobrou noc. '

Nad tím oslovením jsem se musela usmát. Ještě nikdo mi něřekl princess a přišlo mi to tak zvláštní a zároveň roztomilé. Mobil jsem zamkla, dala na nabíječku a ulehla jsem do postele, kde jsem ihned upadla do říše snů.

***

„Všichni se na nás dívají Luku." zasmála jsem se a snažila se přinutit Luka, aby mě pustil na zem.

„Tak ať se dívají, jsi moje." zasmál se a pořád mě nechtěl pustit. Až do té doby než se někdo ozval.

„Ale podívejme se. Adams si našel zas nějakou holku na týden." Cože? Zase něakou holku na týden? Byla jsem zvědavá, kdo to řekl. Ten hlas mi byl povědomý, ale nemohla jsem ho poznat. Luke mě pustil na zem. Objala jsem ho a když jsem chtěla otočit hlavu směrem k osobě, kterou jsem už určitě znala.

„A která je to tentokrát, co Adamsi?" Tenhle hlas jsem už poznala. Cameron. Otočila jsem se a když mě uviděl úsměv z jeho tváře hned zmizel. Za ním stál Nash a Aaron. Oba si mě prohlíželi a potom se podívali na Luka.

„C-co? Sam? Ty-ty a Adams? T-to, c-co? Jak je to možný?" Koktal a vykulil oči. Pořád přecházel pohledem z Luka na mě.

„Chodíme spolu. Máš s tím problém?" Luke ho probodl pohledem.

„Jen si dávej pozor, Sam." řekl Cameron a podíval se na mě. Na co si mám dávat sakra pozor? A co myslel Nash tím zas nějaká holka na týden?! Tohle jsem nepochopila.

„Jdeme Sam?" zeptal se Luke a tím mě probral z mého myšlení.

„Jo, jdeme." usmála jsem se na něj. Chytl mě zaruku a šli jsme společně do školy. Luke se zastavil u jeho skříňky a já jsem šla dál k té mé. Zadala jsem číselný kód, otevřela ji a vyndala učebnici matiky. Když jse se otočila na odchod zastavil mě Luke.

Stay with me. [Czech FF, w/Cameron Dallas & Scarlett Leithold]Kde žijí příběhy. Začni objevovat