Unde esti?

363 20 2
                                    

Ascultati melodia de la media, e superba.

Adnana POV

Sunt satula sa mi se spuna ce sa fac. Toti isi dau cu parerea despre deciziile pe care trebuie sa le iau. Buni, Doru, tata si acum Rares. Asa ca ma hotarasc sa fac lucrurile in stilul meu. Si iata.ma in haine de spital, pe bancheta din spate a unui taxi. Cum a plecat Rares sa imi faca externarea, asa repede am plecat si eu cu ce aveam pe mine. Telefonul l.am inchis si ma fac nevazuta. O sa plec la verisoara mea in Constanta. Acolo, nimeni nu ma va cauta. Nu am bani suficienti sa ajung cu taxiul pana acolo, dar opresc la primul amanet si.mi vand ceasul primit de la tata pe vremea cand eram in Italia. Imi vin tot felul de ganduri, ce va face el sau ce va spune tata, dar nu.mi mai pasa. Vreau sa.mi nasc fetita la termen si nu voi reusi cu atata stres in jurul meu.
Drumul a fost lung si am dormit majoritatea timpului. Bucuria Andrei a fost mare cand m.a vazut in fata usii. Am stabilit sa stau la ea pana nasc, adica mai bine de trei luni.
Singura persoana cu care am vorbit a fost Pacc. Daca sunam pe Rata sau Doru, afla si Rares. Tata si bunica stiu ca sunt bine, dar nu stiu unde sunt.


Sunt in Constanta de doua luni deja si sunt din ce in ce mai mare. Pacc si Mera, care se pare ca formeaza un cuplu, m.au vizitat si mi.au adus vesti despre toata lumea. Se pare ca Rares m.a cautat disperat prin tot orasul si pe la toti prietenii. De multe ori am fost tentata sa.l sun, sa.i aud vocea si am rezistat, dar in seara asta simt ca ma sufoc daca nu.l aud. Asa ca, pun mana pe telefonul fix si.l sun.
Suna o data, de doua ori si cand vreau sa renunt, se aude vocea lui somnoroasa.
- Da?!?
Imi pun mana la gura sa nu scot nici un sunet si il aud iar.
- Ai chef de glume la 1 noaptea? Intreaba nervos si eu imi simt lacrimile intepandu.mi ochii. Mi.a lipsit atat de mult.
- Oh Doamne, Adnana, tu esti? Ma sperii d parca m.ar vedea prin telefon si vreau sa.i inchid dar il aud iar.
- Iubito, spune.mi ca esti bine, atat vreau sa stiu. Te rog micuto vorbeste cu mine. De data asta ii inchid terifiata si sper sa nu ma fi dat de gol cu nimic.

Rares POV

Mi.a inchis, sunt sigur ca ea era si daca m.a sunat inseamna ca.i lipsesc. Ma uit la numarul de pe care m.a sunat si e numar de fix. Perfect, o voi gasi, de data asta o voi gasi.
Ma duc in fata laptopului si tastez in browser" prefix 0241" .
Primul lucru care.mi sare in ochi,e " Constanta". Ce cauta ea acolo? Nu stau sa ma gandesc ca e 1 noptea si.l apelez pe Doru.

- Alo.. Imi raspunde acesta somnoros.
- Am gasito, fratioare. Ii spun bucuros.
- Oase? Frate, cat e ceasul?
- E 1 si nu asta e important. Am gasito frate,am gasito in sfarsit.
- Unde este?
- In Constanta, frate.
- De ce nu ne.am gandit la Andra? Pff.
- Ahaaa, deci Andra, ai timp pana dimineata sa.mi faci rost de adresa exacta. Si.i inchid. Azi e ziua mea norocoasa.

Dimineata m.a prins in acelasi loc, fumand la geam cu a patra cafea in mana. Telefonul imi suna si raspund stiind ca e Doru.
- Ai aflat?
- Nu vrei sa stii ce i.am spus bunicii, pt a.mi da adresa.
- Uimeate.ma.
- Ma insor si vreau sa.i trimit invitatia la nunta.
- Esti tare frate. Rad de minciuna gasita pentru a pacali babuta. Da.mi mesaj cu adresa.


Drumul a fost mai lung decat credeam si cu greu am gasit adresa unde se ascunde micuta. Ma gandesc ce va spune cand ma va vedea. Vreau sa o surprind fara sa o sperii.
Ajung in fata usii si caut in telefon numarul de pe m.a sunat.
Suna de doua ori si.i aud vocea printesei mele prin telefon dar si prin usa subtire.
- Alo..
- Buna pusoaico, ti.am lipsit? Prin usa aud un sunet, ca si cum a spart ceva, dar vocea ei intarzie sa se auda si continui.
- Mi.ai lipsit frumoaso, nu vrei sa ma vezi?
- Unde esti? Ma intreaba speriata.
- La doi metri de tine si daca vrei sa ma vezi nu trebuie decat sa deschizi usa. Si imediat inchide telefonul.
Astept sa deschida dar asta nu se intampla si bat la usa.
- Hai iubito, mi.e frig si vreau un sarut dupa care am tanjit atata timp. Dar nimic, nu se aude nici cel mai mic zgomot. Apoi continui.
- Adnana,nu ma obliga sa sparg usa scumpo,pentru ca o voi face, dar sperii vecinii iubito.
Cheia se aude in usa si inima incepe sa bata ca nebuna. Nu.mi vine sa cred ca o s.o vad pe micuta mea. Usa se deschide si.mi vad printesa cu o burtica ei mare, imbracata adecvat pentru o zi geroasa de februarie. Isi tine privirea in pamant, dar imi face loc sa intru . Ma grabesc s.o imbratisez si simt cum se inmoaie in bratele mele.
- De ce ai venit? Ma intreaba cu vocea tremurand.
- Ce intrebare e asta scumpo? Am venit sa.mi iau iubita acasa.
Se desprinde din imbratisare si isi ridica privirea pentru a se uita in ochii mei.
- Nu ma intorc. Spune sec si ma bufneste rasul.
- Hai micuto, nu fi rautacioasa. M.ai chinuit destul. Va vreau acasa pe amandoua.
- Nu,nu ne vrei acasa pe amandoua, vrei sa te asiguri ca iti vei vedea copilul.
- De unde toate prostiile astea Adnana? O intreb buimacit.
- Nu te obosi. Copilul il vei vedea, stai linistit. Nu.i interzic sa.si conoasca tatal, cat despre mine, am trecut peste si mi.am facut viata aici. Nu mai plec.
- De unde vin toate astea? Nu stiu cine.ti baga prostii in cap dar lucrurile nu sunt deloc asa. Te iubesc, si te.am cautat ca un nebun. Si daca nu erai insarcinata tot te cautam. O vad cum mareste ochii de uimire, dar continui. Mi.ai dat viata peste cap copil razgaiat ce esti. Te.ai bagat pe sub pielea mea si mi.ai distrus orice farama de rationament. M.ai facut sa.mi pun inima pe tava si mi.ai luato fara remuscari. Nu veni acum cu prostii ca te caut pentru copil, pentru ca amandoi stim ca nu e asa. M.ai disperat,cu joaca ta de.a fuga. Ajunge!! Nu.ti mai bate joc de mine. Te.am cautat peste tot ca un nebun . Numai chipul tau il vad oriunde ma uit. Nu.mi spune ca nu te vreau pe tine cand stii si tu ca nu e asa. Ridic vocea vizibil nervos si micuta ramane muta.
- Iar daca nu stii asta micuto, ma temperez singur vazandu.i uimirea, daca nu stii asta iubito esti o bleguta.
- Mi.am refacut viata aici, ma minte ea. Se vede pe fata ei ca minte si ca incearca din rasputeri sa nu dea inapoi.
- Mda, ti.ai refacut viata, de asta ma suni la 1 noaptea sa.mi auzi vocea. Adnana, orice ai spune, nu te cred. Ma iubesti la fel ca inainte. Si nu o spun pentru ca sunt eu vre.un perfect, dar tu nu poti iubi azi si maine sa uiti. Esti loiala si nu treci asa repede peste. Esti incapatanata, da, stiu asta, dar merita iubito? Hai sa uitam totul si sa fim fericiti. Mi.ai lipsit enorm pustoaico.
- M.am culcat cu un tip. Imi spune cu privirea in pamand si simt cum picioarele se inmoaie.
- Ai facut , ce???? Tip la ea si vad cum se da un pas in apate.






~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
Sper sa va placa. Si ca de obicei, scuzati greselile.
Pupici.

PUSTOAICA    °Finalizata°Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum