Un nou inceput

398 24 0
                                    

Adnana POV

Au trecut doua luni de cand era sa.mi pierd bebelusa. Doua luni de cand nu l.am mai vazut pe Rares si tot doua luni de cand m.am mutat singura. Tata ma verifica saptamanal sa vada daca... Ei bine, nu stiu ce vrea sa vada. Nu e ca si cum mi.as putea face de cap si as putea ramane insarcinata...iar. Cu prietenii nu prea mai tin legatura pentru ca au inceput scoala si majoritatea se pregateac de Bac. Rata e tot mai indragostita de aiuritul de Doru, iar Pacc ma bate la cap sa inregistram melodia pentru firma de sucuri racoritoare cu care are el contract. Intre timp, am facut 17ani,burta a inceput sa se vada si imi caut ca o nebuna un job part time. Mi.a povestit Rata ca a pierdut Rares procesul de custodie.
Imi lipseste, sunt nopti in care plang cu gandul la familia ce o puteam forma toti trei, dar trebuie sa fiu tare si sa nu dau inapoi. Am nevoie de liniste pentru a duce la bun sfarsit sarcina problematica.
Mera m.a sunat zilele trecute sa.mi spuna ca s.a deschis un nou Singing Bar in centru si ca angajeaza. Imi incerc norocul maine. Telefonul suna si sunt trezita din gandurile mele.
"Alo..."
" Hei greere burtos, mergem la Bone's bar? Azi sunt interviurile." Vocea prietenei mele este mult prea vesela pentru starea mea de spirit.
" N.am nici un chef azi, dar daca te duci tu, merg si eu"
" Perfect. Ne vedem acolo. "
Imi fac repede un dus, ma fardez putin,ma imbrac si.mi chem un taxi. Ajung in fata barului si vad mai bine de zece gagici care mai de care mai sexi. Minunat, sunt singura gravida, de parca ma asteptam sa fie cate una la fiecare cinci pasi. Trecand peste faptul ca se uita la mine ca la marmote, Mera intarzie.
In usa barului apare un tip misto, care ne pofteste inauntru barului.
- Bun, fetelor in cateva minute vine sefu' si el va decide cine ramane si cine nu. Va alegeti o melodie,vorbiti cu band.ul si o cantati . Telefonul ii suna si urca rapid scarile care duceau la ce parea a fi un birou.
Un cateva minute se intoarce mai serios decat era inainte.
- Sefu' nu mai coboara, voi decide eu cine ramane deci, hotarati.va, in cinci minute incepem.
Ma bucur totusi ca nu am fost prima. Emotiile m.au terminat si Mera nu mai apare.
Cand vine randul meu, ma hotarasc sa cand melodia celor de la No Doubt - Don't speak si emotiile au disparut odata ce am pus mana pe microfon.
Acum asteptam hotararea tipului sexi, care pare ca nu mai termina de vorbit la telefon.
Dupa cateva minute, vine si ne spune scurt si la obiect. Tu si tu, aratand spre mine si o tipa plinuta de langa mine. Asta starneste un rand de susoteli rautacioase la adresa noastra, dar sunt prea socata sa mai reactionez.
- Incepeti diseara. Sa fiti aici la ora 8 sa repetati. Veti trata direct cu mine si orice problema aveti, tot la mine veniti. Sus in biroul sefului, nu aveti ce cauta. Orice treaba aveti cu el, veniti la mine. Ne vedem diseara. Si pleaca, dupa un asa discurs, ne lasa cu intrebarile in gura.
Ziua a trecut extrem de repede si deja sunt in fata barului. Mai devreme cu jumate de ora chiar. Intru si raman impietrita in loc. An avut senzatia ca l.am vazut pe Rares intrand in biroul de sus. Nu poate fi el,nu? Adica, ar fi prea mare coincidenta.
Nu pot ramane cu indoiala si urc scarile interzise de tipul sexi , dar sunt oprita cand pun mana pe clanta.
- Hei, ce cauti acolo sus? N.am fost destul de clar dimineata?
- Trebuie sa vorbesc cu el, spun cu vocea tremurand de emotie.
- Imi pare rau, dar nu poti intra nechemata.
- Spune.mi macar cum il cheama. Seamana izbitor cu cineva din trecutul meu, te rog. Imi incerc norocul apeland la pisiceala.
- Imi pare rau scumpo, regulile sunt reguli. Mergi si repeta, tu deschizi seara. Ma ia de brat si cobor trasa de el.
Toata seara a fost ciudata. Seful nu a coborat deloc dar se vedea umbra lui stand la geamul biroului , spionand. Din lipsa de personal, trebuia sa servim si la mese in pauze . singura scutita de treaba asta eram eu. Am insistat ca pot face si eu asta dar raspunsul a fost categoric. " Tu nu!"
Am asteptat ca managerul sexi sa plece in depozitul barului si am urcat rapid scarile ce duceau in birou. Deschid usa, intru si nu e nimeni. Cum dracu??? Am fost atenta si nu a iesit nimeni de aici. In partea dreapta mai e o usa ce duce cel mai probabil la o baie, asa ca ma fac comoda in scaunul de la birou si astept.
Dureaza cateva minute bune si pe usa mica iese Rares. E atat de frumos, cu blugii negru stramti si camasa indoita pana aproape de coate. Parul ciufulit ii da un aer de, abea futut iar eu ma rog sa nu fi avut vre.i gagica in baie cu el.
- Siiii misterul este elucidat. Spun la misto iar reactia lui eate numai buna de filmat. Maxilarul la podea si transformat in stana de piatra.
- Intra muste. Continui, vazand ca nu reactioneaza.
- Unde.i Victor? Cum ai intrat?
- Victor? Daca te referi la sexosul brunet, e in depozit, iar eu am intrat pe usa. Asta e motivul pentru care am primit job.ul? Tu esti seful? El mero mero? The boss?
- Victor e sexi? Intreaba aprinzandu.se la fata.
- Hai sa ne concentram sefu. Spun cu chef de harta. Eu am primit un job. Care e motivul? Sunt buna sau faptul ca.ti port copilul este motivul?
- De cand e Victor sexi? Iti place su ceva?
- Bai!!! Nu incerca sa.mi eviti intrebarile ca sunt gravida ai hormonii nu tin cu tine! Ce dracu vrei de la mine ai de ce am primit jobul??
- Ai primit job.ul pentru ca esti buna! Ridica tonul si raman surprinsa.
- Nu ma impresionezi daca tipi. Asa ca scuteste.ma. ma intorc sa plec dar ma intorc atunci cand ajung la usa.
- Mai trebuie sa.mi dau demisia daca n.am semnat inca contractul? Il intreb cu acelasi chef de cearta.
- Nu pleci nicaieri Adnana!!
- Priveste.ma....sefu. Il raspund la misto si ies din biroucoborans in fuga scarile. Victoras fluturaa ma vede si e de.a dreptul socat. Ma prinde in usa de la iesire din par si.i pot citi nervii pe chip. Uite ca de aia nu mai pot eu! Sa turbeze din partea mea.
- Ce dracu am vorbit eu cu tine femeie?
- Curioziatea a castigat. Ce sa.i faci? Il iau si pe el la misto.ma simt pe val si cu chef de glume.
- Uite ce e, tarfa bortoasa, nu am chef sa.mi pierd locul de munca din cauza ta. Daca esti proasta si nu intelegi, o sa ai probleme cu mine. Sunt lipita de perete, iar nebunul cu privire de caine turbat, ma strange de maini de parca ar vrea sa le rupa. Sunt speriata, clar. Dar nu pentru mine cat pentru bebelus. O simpla lovitura, mi.ar provoca pierderea copilului. Brusc este indepartat de mine si pus la pamant. Rares il loveste iar eu nu pot face nimic sa.l opresc. Inchid ochii si ma las in jos pana simt gresia sub fund. Ma simt luata in brate si simt parfumul lui Rares.
- Gata micuto, linisteste.te, te duc la spital. Simt cum sunt pusa pe bancheta din spate a masinii si deschid ochii.
- Sunt bine, nu m.a lovit. Vreau doar sa merg acasa.
- Nu te certa cu mine. Mergem la spital, nu vreau sa riscam sa.l pierdem.
- Crezi ca mie nu.mi pasa de copilul meu? Ridic vocea , enervata de modul cum a pus problema. Crezi ca as risca viata ei din orgoliu? Doar ca sa ma contrazic cu tine?
Se calmeaza instant si.l vad cum se inmoaie.

- Fetita... E fetita..
- Da, e fetita mea. Spun cu glas stins.
- N.o sa ma lasi s.o vad?? Ma intreaba cu o voce gatuita.




~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
Scuzati greselile. Va pup.

PUSTOAICA    °Finalizata°Where stories live. Discover now