Tu nu ai voie sa renunti

431 25 0
                                    


Adnana POV

Usa se da de perete si trag cearsaful pana la gura. La usa, Doru scoate fum pe nas si urechi si ne priveste de parca tocmai ne.am semnat sentinta de moarte.
- Ba esti prost? Sopteste dar expresia lui ne arata o fata de dragon turbat. Ba idiotule, tasu e aici si daca te gaseste in ipostaza asta , puscarie scrie pe tine.
- Ce??? Ma trezesc tipand.
- Mai incet scumpo, nu vrei sa.l ia din pat direct in arest. Spune doru scarbit si in aceeasi masura nervos.
- Ce dracu cauta aici? De ce l.ai adus aici?? Rares sare din pat si se imbraca repede si eu ma simt si mai goala decat eram.
- Trage ceva pe tine Adnana. Te.au vazut plecand xu mine si te.au cautat la prietenii tai. Cand am ajuns la roscata, l.am gasit acolo si ma amenintat cu politia. Esti minora si nu imi risc libertatea cu antecedentele mele. Voi ce dracu faceti? Continua el intorcandu.si capul sa ma pot imbraca. Oase, ai innebunit frate? Pe bune? Din cate femei sunt, tu cu un copil te incurci?
La auzul acestor cuvinte ma intorc brusc si.l omor din priviri.
- Asculta la mine Dorule, oi fi eu mica de ani, dar sunt mai femeie decat stoarfele cu care ai fost tu! Scuip venin odata cu cuvintele mele.
- Nu contest micuto. Dar legal, asta e puscarie pentru el. Oase tu nu spui nimic omule?
- O iubesc. E tot ce spune si inima mi se topeste ca o inghetata intr.un cuptor.
Doru isi ridica mainile in semn de disperare si.si da ochii peste cap.
- Se pare ca iti voi aduce mancare in arest. Asta vrei pentru el Adnana? Atat de egoista esti?
Inima ingheata si se sparge in mii de bucati.
- Nu. Nu vreau asta. Si daca trebuie sa renunt la el ca sa nu aiba probleme, o voi. Soptesc si.mi sterg lacrimile care ajung in barba.
- Nu! Nu ,nu, si nu. Vine in fata mea un Rares nervos. Sa nu mai spui asa prostie niciodata. M.ai auzit? Nu ai voie sa renunti, nu acum iubito. Imi ia fata in maini si.mi ridica privirea.
- Doar lasa.ma pe mine sa vorbesc, da iubitule? Imi las privirea in jos stiind ca urmeaza sa sfasii doua inimi.

Ajunsi in sufragerie,il vad pe filfizon ca un leu in cusca plimbandu.si fizicul de la geam la usa si de la usa la geam.
- Ce cauti aici? Imi iau cea mai rece atitudine posibila.
- El e? Ma intreaba nervos aratand spre Rares?
- El e, cine? Daca te referi la vecinul care m.a ajutat sa scap de un ghimpe ca tine, raspunsul e da. Sau macar a incercat.
- Nu te juca cu mine copila. El a profitat de tine? O sa am grija sa infunde puscaria.
- Calmeaza.te, nu am nimic cu el. Ma uit pe furis la Rares si vad in ochii lui ca urmeaza furtuna.
- Domnule, eu sunt iubitul Adnanei. Spune serios si simt cum ini aluneca pamantul de sub picioare.
- Iubit? Despre ce dracu vorbesti omule? E doar un copil. Spune tata gata parca sa sara la bataie. Ma pun intre ei si ii spun lui Rares.
- Nu sunt iubita ta. Si.mi pun capul in pamant.
- Iubito,nu.ti fie teama. Nu patesc nimic. Uita.te la mine micuto... Ridic privirea si doi ochi superbi cersesc speranta.
- Iubita sau nu, te dau pe mana politiei golane. O sa te rogi aa nu ma fi cunoscut. Tipa tata si Rares ma ascunde in spatele lui.
- Nu.mi pasa ce incerci sa faci domnule dar nu ma faci sa dau inapoi. O iubesc pe Adnana si am riscat multe ca sa fiu cu ea si nimic nu ma sperie. Urla durul meu cu pumnii stransi gata de atac.
- Gata, ajunge! Tip la ei si ies din spatele lui. Nu vei merge la nici o politie. Spun apasat.
- Vezi sa nu! Tuna tata. Chiar acum mergem sa depunem plangere pentru corupere de minori, racolaj si sper sa nu fie vorba si de viol. Fac ochii mari si teama pune stapanire pe mine. Tata da sa plece si.l opresc.
- Stai... Daca nu depui plangere, merg cu tine in Italia chiar maine si nu ma voi plange de nimic. Doar lasa.l in pace. Spun simtind dezaprobarea lui Rares si sentimentul de invingator al filfizonului.
Dau sa plec si Rares parca e turbat. Tipa la tata si e gata de macel. Daca nu l.ar tine Doru, am asista acum la asasinarea filfizonului. Nu ca m.ar deranja, dar la care plangeri il pasc, n.as vrea sa fie si asta printre ele. Imi intorc privirea spre el si vad cum Doru ini face semn sa plec.
- Adnana nu face greseala sa iesi pe usa aia. Iubito nu fi lasa si lupta cu mine.
- Iarta.ma, spun printre lacrimi si simt cum sunt trasa de tata la masina.
Atat a durat prima mea iubire? Asta sa fie tot pentru noi? Lacrimile curg si gandurile.mi zboara la Rares si la cum imi cerea sa lupt. Cum sa lupt cand in balanta este libertatea persoanei iubite? Cum si.ar mai lua copilul daca ar fi acuzat de corupere de minori? Regret ca l.am bagat in asta, dar nu regret nici o clipa ca m.am indragostit de el si ca il iubesc.
Tot ce.mi ramane este sa plec cu tata si sa supravietuiesc pana fac 18 ani. Sper ca un an si 2 luni sa treaca repede.


~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~

Scurt...stiu dar ma revansez la urmatoarele. Sper sa va placa si sa votati. Ce nu va place.. La sectiunea, comentarii. Puupiciiiii

PUSTOAICA    °Finalizata°Where stories live. Discover now