Tuuu, vrajitoare!!

385 21 1
                                    

Rares POV

" Iubitul meu, iubitul meu,iubitul meu." Asta e tot ce aud in capul meu. Am ramas socat, micuta mea are iubit. Se pare ca a trecut peste. Si eu ca prostu stau dupa fundul ei.
- Iubit zici? De cand? Intreb cu speranta ca ceva in ochii ei o va da de gol.
- De patru luni. Spune individul care urmeaza a fi batut.
- N.are cum! Era in Italia atunci.
- Acolo ne.am cunoscut. Sunt italian de origine si cum nu mai rezistam fara ea..am venit s.o vad.
Ii arunc o singura privire Adnanei si se vede vinovatia pe chipul ei. Ii arunc trandafirul la picioare.
- Esti la toate celelalte. Sa va fie de bine. Le spun si ies pe usa. Cobor scarile si ajuns la parter, simt cum ma sufoc. Lacrimile ies involuntar si simt ca cum inima s.a oprit. Plang ca un copil mic,cu capul pe genunchi si ma intreb de ce dracu mi se intampla toate astea. Cat de mult o iubesc,cat de mult m.a ranit, cat de tare doare.

Adnana POV

Iese pe usa si Doc vine sa ma ia in brate. Abea acum realizez ce s.a intamplat. Ma cuprinde frica, daca asta a fost tot? Daca aici se termina si nu.l mai vad niciodata? Ma bufteste plansul si simt ca nu mai am aer.
- Il iubesc atat de mult. Ma trezesc vorbind.
- Stiu pitico.
- Nu vreau sa.l pierd. Ma agat de sacoul lui si pland incontrolabil.
Doc ma departeaza de el si.mi zambeste tandru.
- Atunci ce cauti aici si de ce n.ai plecat dupa el? Ma intreaba si stau o clipa sa procesez sugestia.
Ma desprind din bratele lui si dau fuga pe scari sperand sa.l prind din urma. La capatul etajului 1 ma opresc vazandu.mi frumosul stand pe prima trepta in fund, cu capul pe genunchi.
- E doar un prieten. Spun printre lacrimi si.l vad cum se intoarce brusc.
Are obrajii uzi si se vede de la distanta ca a plans. Se ridica dae nu se apropie.
- Jura.mi! Imi ordona.
- Iti jur. Nu a fost nimeni inafara de tine. Lacrimile nu vor sa inceteze din a.mi uda fata iar in ochii lui vad o scanteie.
- Oh iubito... E tot ce spune si din trei pasi a ajuns langa mine. Ma ia posesiv in brate si ma saruta cu disperare. Imi ridic mainile si.i cuprind gatul tragandu.l mai aproape de mine.
Ma lipeste de primul perete si.si impinge barbatia erecta in bazinul meu. Doamne cat mi.a lipsit. Ii gem in gura si ma imping si eu in el dorind sa.l simt mai aproape. Isi duce mainile sub fund facandu.ma sa.mi incolacesc picioarele in jurul lui.

- Doamne cat te iubesc. Imi spune cand ne departam pentru aer.
- Hai sus...
- Avem voie? Ma intreaba uitandu.se la burta mea.
- Atat timp cat nu e dur, dar. Ii spun putin jenata.
Ma lasa jos apoi imi umple fata de mici sarutari.
- Nu vreau sa va ranesc..
- N.o vei face. Adaug si ma ridica in brate si urca in graba scarile.
Doc ne priveste amuzat din usa si ne face loc sa intran.
- Eu plec, mi.a facut placere sa va cunosc copii. Distractie placuta. Si se intoarce sa plece.
- Vii maine? Il intreb trista.
- Plec in seara , deci.. Vorbim. Si pleaca.
- Vrei sa.mi explici? Intreaba Rares curios.
- E un preten foarte bun. Nu ne.am vazut decat online. Vorbim de mult timp..
- Cum???? Si il chemi la tine acasa, noaptea??? Tu realizezi ce puteai pati? Ridica vocea la mine ai simt ca.mi dau lacrimile iar.
- Doc nu e asa. Nu mi.ar face rau niciodata. El mi.a sugerat sa vin dupa tine. Mai bine te mai lasam sa te perpelesti. Ii spu. Incet si cu lacrimile acolo, gata gata sa iasa.
- Tuuu, vrajitoare mica!! Spune zambind draceste. Vroiai sa ma perpelesc? Vine spre mine cu pasi calculati si nu stiu ce sa fac. Sa rad sau sa fug? Ma prinde de talie si se napusteste asupra buzelor mele, devorandu.le de parca ar fi fost ultima lui masa. Ma ridica cu fundul pe masa de bucatarie si.mi mangaie sacaitor de lent spatele. Mainile lui pricepute, pornesc spre sani si.mi laa capul pe spate de placere. Coboara cu sarutari pe gat si.mi sopteste ceva la ureche dar sunt prea aprinsa sa mai inteleg ceva. Imi desface nasturii camasii si ma lasa in sutien. Imi saruta buzele, in timp ce mainile lui desfac sutienul. Geme cand sanii goi ii ating pieptul iar eu tremur de dorinta.
Imi face semn sa ridic fundul sa.nu poata da colantii jos si il ascult. Odata cu colabtii, a tras si boxerii si acum sunt goala in fata lui. De la sani coboara spre abdomen si mainile lui imi maingaie pulpele implibite sin cauza sarcinii.
O mana o duce spre feminitatea mea sima mangaie usor. Placerea e atat de mare incat imi las capul pe spate si ma las in voia lui.
Sarutaile continua sa coboare pana ii simt buzele jos...acolo..jos. Gafai incontrolabil din cauza placerii atunci cand limba lui face magie cu clitorisul meu. Imi duc mainile la capul lui si.l apropii mai tare de domnisoara mea excitata. Gestul meu l.a facut sa mareasca ritmul si simt cum orgasmum pune stapanire pe fiecare celula de.a mea.
Brusc se opreste si normai ceva indiscifrabil.
- Mai vrei sa ma perpelesc vrajitoare mica?
- Nuuuu. Te roggg..
- Ce ma rogi? Ranjeste diavolul tazmanian.
- Pe tine! Te rog!!
Aud fiermoarul blugilor lui si intorc stanjenita privirea.
A saruta scurt pe buze si simt cum intra in mine incet.. Dureros de incet.
Cu miscari lente, si sarutari dulci ,ma face sa gem.
- Hai iubitule, ii gem la ureche si.l simt incordandu.se.
- Ce vrei iubito? Spune.mi, ce vrei?imi sopteate sexi in ureche. Nu stiu daca e din cauza lipse de acum sau excitatia de moment. Dar prind curaj.
- Mai repede iubitule. Nu termin de apus si ritmul se mareste si orgasnul se apropie. Las capul pe spate si simt furnicaturi pana in degetele de la picioare. Placerea imi inunda corpul si simt cum iubitul meu se elibereaza in interiorul meu.

Ma ia in brate si ma duce in dormior, ma aseaza in pat si ma inveleste.
- Unde pleci? Il intreb curioasa.
- Vin repede. Si pleaca fara alta explucatie.
L.as astepta sa vina, dar somnul ma cuprinde si adorm

PUSTOAICA    °Finalizata°Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα