Nu.mi da drumul

522 30 0
                                    


Am avut reclamatii ca ultimul capitol a fost slabut. Regret... Promit un capitol plin de suspans si dragoste cu nabadai:))

Andrada POV

Surprinzator, dar noapte a trecut repede si cum n.am mai plecat cu gasca, nu.mi ramane decat sa.mi petrec timpul cu Andra si poate il prind pe Doc online. Doc e un tip cu care vorbesc pe skype de cateva luni si a devenit un bun prieten. Ne povestim absolut orice si nu am mai vorbin se o saptamana. Ma ridic din pat si merg sa ma pregatesc de plimbarea cu cateii. O iau pe Sasha si pornesc spre apartamentul lui cu speranta ca va raspunde Doru. Apropo, si Doru e un tip super de treaba. Cam aiurit ce.i drept dar e ok. Cica s.a indragostit de o roscata pe care a vazut.o o singura data, dar hei, cine sunt eu sa.l judec,nu?
Bat la usa incet, parca sperand sa nu auda nimeni. Si am noroc. E liniste si pace in apartament. Dau sa plec si se aude cheia in usa. Apare un Rares in sort si bustul gol si sa.mi trag palme daca nu e delicios.
- Am venit dupa Spot. Spun incet.
- Poftim? Pare conduz
- Spot?!? Cainele, coada, blana...face ham?!? Il iau la misto.
- Stiu cine e Spot dar nu inteleg de ce.
- De cateva zile, Doru mi.a propus sa.i plimb cainele si cum veam nevoie de bani...
- Puturosul cainele este al meu si daca continui sa faci asta eu iti voi plati. Cat iti datorez?
- Stai linistit, mi.a platit ieri. Vineri imi va da banii pentru saptamana asta. Acum, imi aduci zgarda?
- Sigur. Pleaca ai vine cu blanosul de Spot.
- Il aduc intr.o ora. Pa. Si hai la joaca blanosilor.

Spot e un caine foarte energic si in combinatie cu Sasha...criminali. M.au secat de energie. Abe astept sa fac un dus, sunt plina de blana si bale. Bat la usa lui Rares si apare Doru. Cand am vrut eu sa raapunda el,n.a putut afurisitul.
- V.am adus blanosul. Ii zambesc vazand fata somnoroasa.
- Neata micuto, intra. Se da din usa si pasesc inauntru. Eu ma duc sa dorm dar Oase vrea aa vorbiti.
La dracu. Suna grav.
Pleaca si in locul lui vine Rares cu o fata grava de parca murise cineva.
- Ce s.a intamplat? Il intreb si vad cum se foieste de pe un picior pe altu.
-Uite pustoaico, vreau sa lamurim lucrurile acum, mai ales ca ne vom vedea in fiecare zi. Si nu vreau sa crezi ca.ti dau sperante sau ceva de genu. Tu ai 16 ani iar eu 30. Eu sint un barbat in toata firea, iar tu pustoaica ce.mi plimba cainele. Intre noi nu va fi niciodata nimic. Ok... vrei sa fim prieteni? Pot face asta. Dar mai mult, nu!
- Termina dracu cu "pustoaico"...Unde era discursul asta cand ma intindeai pe peretele blocului? Sau atunci cand ti.am spus ca sunt indragostita de tine? De ce simt ca este defapt altceva la mijloc? Nu m.ai fi sarutat asa daca.ti eram indiferenta. De ce ti.e frica Rares?
- Nu mi.e frica de nimic. Sarutul a fost o greseala. Hai sa ne limitam la plimbatul lui Spot. E mai bine pentru toti.

- Asta e tot ce vezi cand te uiti la mine? Pustoaica ce.ti plimba cainele? Waw.. Misto Rares. Spun ironic si total dezamagita.
- Hei pustoai... Scuze.. . Adnana. Spune zambind putin jenat de faptul ca iar era sa ma numeasca pustoaica. Uite Adnana, sunt sigur ca e o chestie de moment si esti putin confuza. Am aproape dublul varstei tale. Ce naiba micuto.. Sunt atatia pusti care s.ar bate sa.ti intre in gratii. Eu sunt un barbat complicat si cu un bagaj destul de mare in spate. Nu te impotmoli acum si traieste.ti viata. Distreaza.te si experimenteaza prima iubire cu cineva care merita.
Ma uit la el si.i zambeac. Nu vreau sa vada ca tocmai m.a aruncat dupa un bloc cu zece etaje. Asta e parerea lui.. Si.o va schimba! O sa am eu grija de asta.
- Mda. Poate ai dreptate. Ii zambesc smechereste si dau sa plec.
Ma prinde de mana si simt cum tot ce am in stomac face un salt si genunchii dau sa tremure.
-Suntem ok nu? Ma intreaba el serios cu o fata care nu tradeaza nici macar o emotie...oricat de mica ar fi ea.
- Stai linistit Oase! Spun putin sictirita facand totusi porecla lui sa rasune in scara blocului. O sa.ti plimb cainele in continuare. Imi trag mana dintr.a lui si ma departez.
- Heii Adnana. Nu la asta ma gandeam . Micuto...
Striga dupa mine dar il las cu vorba.n gura si intru in apartamentul unde locuiesc si trantesc usa in urma mea.
Ma lipesc de usa si simt cum ma scurg in jos pana ajung cu fundul pe gresia rece.
Imi fac curaj si ma ridic dupa cateva minute si merg spre camera mea. Acum mai mult ca niciodata am nevoie de amicul meu virtual Doc. Unde dracu umbli Doc si de ce nu mai intri pe skype? Imi las hainele pe gresie si intru in dus, macar mirosul de caine sa dispara...
Ies proaspat spalata de la dus si aud tipete din bucatarie, trag repede pe mine un maieu si pantaloni scurti. Ies pe hol si o aud pe buni plangand..
"Nu ai nici un drept sa vii sa o iei dupa atata timp. Ce crezi ca daca ai bani acum o cumperi? Iesi afara din casa mea acum!"
"Mama Vivi, asculta.ma, ii pot oferi mai multe decat poti tu. In Italia va avea tot ce.i trebuie. Vom veni in vizita. La dracu mama,e fata mea!!"
" Era fata ta si cand ai lasat.o la mine si nu te.ai intereaat de ea? Sau cand a avut nevoie de ceva si nu i.am putut lua? Atunci nu era a ta? Iesi afara acum sau chem politia!" tipa bunica nervoasa. Atunci ma hotarasc sa intru in bucatarie si raman socata. Copia fidela a unchiului Nic, doar ca era imbracat intr.un costum de filfizon. Tata... Si aper ca am auzit gresit si nu a venit sa ma ia.
- Ce se intanpla aici ? Intreb nervoasa.
- Adnana, scumpo, spune filfizonul.. Sunt tatal tau iubito.. Am venit sa te iau cu mine....
- Cred ca ma confundati domnule... Nu am parinti. Acum puteti pleca de unde ati venit. Spun apasat si cu pumnii stransi.
- Vrei nu vrei, vii cu mine. Bunica e prea batrana sa aiba grija de tine. Cu mine ai tot ce.ti trebuie si nu vei avea nici un lips. Fratii tai mai mici abea asteapta sa te cunoasca. Gata.. Asta a pus capac!
- Auzi.. Nu era batrana ai cand m.ai lasat la ea? Sau atunci cand s.a chinuit sa ma tina in acoala? Despre ce lipsuri vorbesti? Bat cu palmele in masa si abea acum realizez ca plang. Tot ce am nevoie se afla in casa asta. Tu pleaca la copii tai si uita de mine. Bunica este mama mea.
- Scumpo intele.....
- Nu vreau sa aud! Cum de nu ti.ai lasat si ceilalti copii?? De ce doar pe mine? De ce nu ai sunat? De ce vii acum?? Uita.te bine la mine.. Mai bine mor decat sa vin cu tine. Spun si fug in camera mea. Imi iau hanoracul si ma incalt. Imi pun in rucsac treo haine,banii ai telefonul si dau sa plec. In hol filfizonul incearca sa ma opreasca dar fara rezultat. Ies din scara si pornesc spre asa pui Pacc. Sunt sigura ca m.ar gazdui la el cateva zile.
Lacrimile nu se opresc si ni.e frica de ce se va intampla. Cineva a striga si tresar. Rares oprestw motorul si vine grabit la mine.
- Ce.ai patit micuto? De ce plangi? Se vede ingrijorarea pe fata lui.
- Nimic sa te afecteze pe tine. Trebuie sa plec. Ma prinde de mana si se incrunta. Pff de parca ma mai sperie ceva.
- Adnana.. De ce plangi? Hai iubito stii ca.mi poti spune orice,nu?
Inima danseaza vals acum. Tocmai mi.a spus iubito..
- Nu vreau sa vorbesc despre asta. Te rog lasa.ma sa plec na asteapta Pacc. Ii testez nervii.. Pacc nu stie ca ma duc dar poate asa aflu si eu daca are ceva sentimente pentru mine sau sunt doar..vecina.
-Cine te asteapta? Cine dracu e Picc asta? Din cauza lui plangi?
Opsss cineva e gelos.. Lacrimile au incetat si zambesc la durul meu.
- Il cheama Pacc. Si e un prieten, nu din cauza lui plageam. Nu.s motive sa...te ingrijorezi. Vroiam sa.i spun ca n.are motive sa fie gelos dar pe tipul asta trebuie sa.l iau usor.
- Hai cu mine. Spune scurt si ma trage langa motor. Se urca si.mi intinde casca lui. O iau si ma urc,doamne am emotii. E prima data cand ma urc pe o bestie ca asta.
Mergem de jumatate de ora si abea acum realizez ca am iesit din oras. Nu.mi pasa, stiu ca sunt in siguranta cu el. Ajungem intr.un satuc si opreste in fata unei casute cu o gradina plina cu flori. Asta da casa de vis.
- Ce facem aici? Il intreb curioasa dupa ce ma departez de motor.
- Asta e casuta mea. Te.am adus aici sa vorbim. Nu.ti fie frica.. Ma priveste ingrijorat.
- Nu mi.e frica de tine Rares. Mi.e frica... Si ma opresc simtint lacrimile intepandu.mi ochii.
- Hai sa intram. Ma ia de mana si intram in casa. E mai mare decat pare. Intram in sufragerie si.mi face semn sa iau loc pe canapea. El pleaca si se intoarce cu doua doze de cola. Imi desface una si o pune pe masuta de cafea de langa mine. Se aseaza in fata mea pe masuta si ma priveste serios.
- De ce ti.e frica daca nu de mine? Raspunsul meu intarzie si insista. Adnana? De ce ti.e frica scumpo?
- Ca nu te voi mai vedea niciodata! Ii spun cu glas stins.
- De ce spui asta? Nu plec nicaieri.
- Plec eu. A venit tatal meu sa ma ia cu el. Plansul pune stapanire pe mine si el se aseaza langa mine pe canapea si ma ia in brate.
- Gata iubito,nu plange.
- Nu vreau sa plec. Nu o pot lasa pe bunica. Am tot ce.mi trebuie aici. Am prieteni, am familie .. Aici esti tu. Spun printre hohote de plans. Ma strange mai tare la pieptul lui si ma mangaie pana ma linistesc.
Ridic capul de la pieptul lui si.l privesc in ochi. Privirea imi fuge la buzele lui si el mi.a citit gandurile pentru ca in secunda doi buzele noastre se unesc.
Il prind de gulerul gecii de piele si.l trag spre mine. Ma las pe spate si.l trag dupa mine. Sarutul devine mai pasional si.l ajut sa.si scoata geaca. Mainile lui deafac hanoracul si mi.l da jos, maieul se ridica si mainile lui imi ating sanii. Senzatii necunoscute se trezesc in mine si.mi imping bazinul in el. Of Doamne am ajuns in paradis. Cred ca sunt pregatita pentru asta. Coboara cu sarutari flamande spre sani si.i soptesc.
- Fa.ma a ta.. Brusc se ridica de pe mine de parca l.as fi corentat.
- La dracu! La dracu , la dracu. Nu putem Adnana. Scumpo.. E gresit. Imi intinde hanoracul si se aseaza pe masuta de cafea cu capul in maini.
- Rares? De ce nu putem? Nu.ti doresti? Nu ma doresti?
- Te doresc atat de mult incat ma doare. Scumpo esti tot ce poate dori un barbat. Esti minunata dar nu e corect!! Nu pot.. Meriti un tip fara probleme.
- Te vreau pe tine. Te iubesc pe tine. Vreau totul cu tine! Si... Plang iar...
- Scumpo, te rog nu plange. Iubito.. Offf sa.mi bag picioarele. Adnana, am un copil. Imi arunca bomba si eu ridic privirea la el total socata.
- Esti casatorit???
- Nuuuu. Iubito, sunt divortat. Legal si cu actele in regula.
- Atunci?? Ce te tine? Unde e copilul?
- Asta e problema. Am pierdut custodia si am facut recurs. Daca as incepe o relatie cu tine nici un judecator intreg la minte nu mi.ar incredinta copilul. Iubito, ai 16 ani.. Eu 30.. Nu e normal.. Ce.ar spune lumea?
- Nu.mi pasa de lume. Si fac 17 ani in curand. Iar relatia o putem tine departe de ochii lumii. Ii spun cu ochi in lacrimi ai cu speranta in suflet.
- N.ar merge scumpo. Oricat as vre...
- N.ai de unde sa stii pana nu incerci. Tu doar nu.ti doresti destul de mult. Ii spun trista. Du.ma acasa Rares. Nici nu stiu de ce ma agit. Cel mai probabil ma va lua tata la el asa ca nu.ti fa probleme. Ma intorc si ies afara.
Trebuie sa gasesc o solutie sa scap de tata si o solutie sa.l scot de la inima pe Rares.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
PUSTOAICA    °Finalizata°Where stories live. Discover now