34.Chapter

4K 198 18
                                    

Hope

Když jsem se ráno probudila a zjistila, že stále ležím v Jasonově objetí, tak mě hned zaplavil ten známý hřejivý pocit. Se skousnutým rtem jsem si schovala tvář k němu do hrudi a při vzpomínce na včerejší noc se začala usmívat. Pořád jsem ještě po celém těle cítila Jasonovy doteky a pamatovala si každý detail našeho prvního milování.

Prohlížela jsem si Jasonovu dokonalou tvář a zaznamenala jeho poklidné oddechování. Doslova jsem se nad ním rozplývala. Byl strašně sladký když spal. A já byla ještě stále ze všeho úplně na měkko.

"Ahoj krásko," Zachvěla jsem se, když jsem uslyšela Jasonův chraplavý hlas. Pomalu od sebe začal rozlepovat víčka a jeho karamelové oči zářily stejně jako ty mé.

"Ahoj," Zašeptala jsem a nedokázala se při pohledu na něj přestat usmívat. Tím jak byl ještě v polospánku a slabě na mě mržoural očima mě dostával na kolena.  

Díval se na mě a nic neříkal, jenom koutky jeho úst se pomalu zvedaly.

"Copak?" Nechápavě jsem se zasmála a zvědavě čekala na Jasonovu odpověď.

"Spal jsem celou noc." Řekl a na rtech se mu pohrával úsměv.

"Vážně? Žádná noční můra?" S úžasem jsem šeptla a Jason přikývl. Oba jsme se začali usmívat. Byla jsem ráda, že alespoň dnes v noci mohl Jason klidně spát. Třeba už to všechno skončí.

"Myslím že jsme našli způsob jak mě toho zbavit," Pohodil obočím a u toho se rošťácky uculoval.

"Jo?" Řekla jsem s pobavením v hlase a Jason začal přikyvovat.

"Uhm," Mručel s úsměvem na rtech, zatímco se a pomalu přemisťoval nade mě. Přitiskl se na mé rty a já mu polibky opětovala. Prohrábla jsem mu ty jeho perfektní vlasy a užívala si tuhle chvíli.

Trochu mě píchlo v podbřišku když mě Jason přetáčel na záda a dal mi nohy od sebe, aby si mezi ně mohl lehnout, ale nebylo to nijak strašné.  

"Asi to takhle budeme muset dělat častějc," Zamumlal mi do rtů a já se rozesmála.

"Asi," Přikývla jsem a Jason mi začal líbat krk. Dostal se až k mým prsům, kde mi také zanechal pár polibků. Poté ke mě zvedl hlavu a za ucho mi zastrčil pramen vlasů.

"Nebolí tě nic?" Zeptal se s něhou v hlase a rukou zabloudil pod peřinu, kde mě palcem hladil po vnitřní straně stehna. Naskočila mi husí kůže.

"Jenom trošku." Zamumlala jsem a tváří se opřela o jeho hruď. Jason mi dal pusu na čelo a dál se se mnou mazlil. Bylo to hezký jak si mě hýčkal. Opravdu toho kluka miluju.

"Jsi nádherná," Pošeptal mi do ucha a po hraně tváře mi začal sázet polibky. Začervenala jsem a zakousla se do rtu.  

Po chvíli se svými hebkými rty znovu přemístil na můj krk, který mi slabě okusoval. Určitě už na něm z předešlé noci bylo spousta malých modřinek. Přivřela jsem oči a úplně se pod ním rozplývala. Miluju jeho rty. Jsou tak měkké a plné.. Prostě perfektní. 

Jason

"Chceš k tomu šlehačku?" Provokativně jsem kouknul po Hope a rošťácky se na ní zakřenil.

"Nechci šlehačku! A žádný palačinky jíst nebudu!" Vypískla a bouchla mě do hrudi. Tlumeně jsem se zasmál. Moje sladká Hope. 

"Ale budeš," Zamrmlal jsem si pro sebe a hodil je na talíř. Nehodlám o tom diskutovat. Bude je jíst. Protože jsou ode mě.

"Otevři," Poručil jsem a Hope kroutila záporně hlavou, když jsem se snažil jí jednu nich vložit do úst.

Vendetta [J.B.]Kde žijí příběhy. Začni objevovat