30.Chapter

3.6K 188 23
                                    

Jason

"Jasey!" Vypískla se smíchem Hope, když jsem ji opakovaně polechtal na žebrech. Zasmál jsem se a dál rukou bloudil pod jejím tričkem.

"Přestaň!" Znovu vyjekla a snažila se mě od sebe odtlačit, zatímco se nepřestávala smát. Ale já se nedal. Už jenom tím, že jsem stál mezi jejími rozkročenými nohami a ona seděla na kuchyňské lince, jsem měl patřičnou výhodu a tak pro ni nebylo snadné se bránit. Každopádně, mě tahle pozice vyhovovala.  

"Ani náhodou." Pobaveně jsem se uchechtl a hravě jí skousl ušní lalůček. Připadám si jako puberťák.

"Jasone nech toho nebo se počůrám!" Řehtala se a já se na ni více natiskl. Byla roztomilá jak se křenila.

"Vážně?" Provokativně jsem se uculil a nepřestával s tím co dělám. Bavilo mě takhle si s Hope hrát.

"Ty jsi takový.. hajzlík," Dostala ze sebe s obtížemi a dál se kroutila. Zasmál jsem se tomu jak mě nazvala. Náhodou to řekla ještě poměrně hezky, na to jak ji tu posledních deset minut trápím.

"Dej hajzlíkovi pusu," Našpulil jsem rty a na malou chvíli ji nechal vydechnout.

"Ne." Vyplázla na mě jazyk a vítězně se ušklíbla. Mrška.

"Ne?" Nadzvedl jsem obočí a začal se k ní naklánět.

"Ne." Zachichotala se a záporně kroutila hlavou. S pobaveným mručením jsem se pomalu skláněl blíž k  jejím rtům a nakonec se na ně přitiskl, čemuž se Hope nebránila. Vítězně jsem se usmál a začal ji zlehka líbat.

Za zadek, který jsem nezapomněl zmáčknout, jsem si ji přitáhl více na sebe tak, že teď seděla jen na hraně linky. Proto si obmotala nohy kolem mého pasu aby nesklouzla, a prsty mi vpletla do vlasů. Líbilo se mi mít ji tak blízko. Popotáhl jsem jí za spodní ret, při čemž se její ústa mírně pootevřela a já do nich vklouzl jazykem.

Hope nehty sjela dolů po mým břišních svalech a já se nad tím zachvěl. Začal jí jsem sázet vlhké polibky na krk a rukou zalej pod triko. Jazykem jsem si tvořil mokrou cestičku až k jejímu ušnímu lalůčku, který jsem slabě skousl a ona tiše zasténala. 

Znovu jsem se vrátil k jejím rtům a pomalu svou dlaň, kterou jsem měl na jejím břiše, posouval výš a výš. Tázavě jsem se zadíval na Hope, které se na tváři pohrával úsměv, jelikož pochopila co chci udělat a tímhle jsem ji žádal o svolení.

Díval jsem se jí do očí a pomalu rukou mířil nahoru. Nic nenamítala, jen mě se zvědavostí sledovala. Tudíž jsem usoudil, že mám povoleno dotknout se jejích prsou. V duchu jsem se zaradoval a určitě mi muselo zajiskřit v očích, protože tohle jsem chtěl udělat už zatraceně dlouho a teď konečně můžu. Yes!

"Mmm, akorát do ruky." Usmál jsem se Hope na rtech a ona se také slabě uculila, když jsem v dlani stiskl její prso. Spokojeně jsem zamručel a znovu Hope hravě popotáhl za spodní ret, zatímco jsem si s ním hrál. Ach bože, na tohle jsem se těšil.

Po chvíli se Hope začala smát a jemně mě od sebe odstrčila, nad čímž jsem zafňukal, ale i tak jsem byl pořád v takové té částečné eufórii z toho, že mě nechala to udělat.

"Musíme si udělat něco k večeři." Zasmála se a seskočila z linky.

"Uhm," Přikývl jsem a přeslazeně se u toho uculoval.

"Nech toho," Žďuchla do mě a začala se červenat. Je prostě sladká. A má perfektní prsa.

"Čeho?" Dál jsem se přiblble usmíval a Hope spolu se mnou.

Vendetta [J.B.]Kde žijí příběhy. Začni objevovat