Plan

32 6 8
                                    

Läs den här stilen ( är när någon tänker något)

När vi äntligen kommit fram till dammens rum så sätter hon sig ner och ber eller snarare beordrar mig att sitta samtidigt som hon klappar bredvid sig på soffan.
-Vi måste planer lite hur vi ska gör och säga säger hon.
- Vad då planera frågar jag kvinnan Som jag fortfarande inte kan namnet på.
En suck lämnar dammens mun innan hon förklara att vi inte kan gå och berätta olika historier hela tiden och menade att folk skulle bli misstänksamma no shit sherlock

~

Efter några timmars så har vi äntligen kommit överens om en historia som ska funka men även att varje dag ska hon och jag uppenbarligen träna mina "krafter" och sen de bästa utav allt jag fick veta att hon heter Lisa och var vise rektor på skolan eller okej de kanske inte var de bästa men de var skönt att äntligen kunna säga ett namn. Och sen de värsta utav allt jag ska hjälpa henne att undervisa alla, Jag som tyckte de var tillräckligt jobbigt att vara nu måste jag prata med folk och så.

Nästa dag

Jag och Lisa gick mot en av klassrummen hon skulle undervisa när jag kom på att vi inte hade kommit på ett namn åt mig.
Du Lisa vad ska vi kalla mig sa jag så lågt som möjligt.
Jag vet inte vad tycker du svarar Lisa mig.
Efter en stunds tänkande kommer jag äntligen på ett namn son jag tror skulle passa.
Vad sägs som Annie frågar jag försiktigt?
De låter utmärkt säger Lisa med ett leende på läpparna.

När alla elever har kommit och satt sig i sina bänkar börjar Lisa lektionen. Hej allihopa idag ska vi lära oss om om Stiogier, Och till min hjälp har jag min nya assistent Annie som kommer vara här resten av terminen Avslutar Lisa och vinkar att jag ska komma fram.
När jag kommit fram till "tavlan" tittar jag ut över klassen och fastnar på två ansikten Livs och Aron en kille som jag och Liv var bästis med till för två år sen när han flyttade.
Hej mitt namn är Annie och jag kommer vara här terminen ut som Lisa alldeles nyss, och om nån har nån fråga så är de bara att fråga sa jag samtidigt som jag tittar ut över den inte så stor klassen.

Äntligen ännu ett kapitel klart.
Och jag har en bra nyhet jag har entligen börjat få ett flow i skrivandet igen men bara för att jag säger kommer de börja gå dåligt igen. Men jag har en fråga vill ni har längre kapitel men ännu längre mellan jag publicera eller är ni nöjd som de ja kommentera gärna vad ni tycker kortare som nu eller längre kapitel.😘

Vampyr akademin ( slow updated Where stories live. Discover now