Kontoret

50 4 4
                                    

Nästa dag eller snarare nästa kväll går jag och Liv till rektor Bianca.
Kom in sa rektor Bianca.
Hur kunde hon vet vi hade ju inte ens knakat. När vi kom in så såg jag något jag aldrig någonsin för ut, De var som i ett slott.
Sätt er sa rektor Bianca.
Vi satte oss i stolarna vi skrivbordet. Hon ställde fram en kopp och sa drick.
Vad är de i sa jag.
Drick bara sa hon med en lite irriterad röst.
Jag satte koppen mot munnen och tog en stor klunk, De vart som en stor explosion i min mun. Jag tog sakta en till klunk och en till explosion sprängs i min mun. Jag ställer ifrån mig koppen och en eftersmak av blod slår till i munnen men den äcklade känslan kom aldrig. Kan jag gå frågade jag.
Inte fören du har svarat på vad du tyckte om de i koppen sa rektor Bianca.
De var en väldigt ovanlig smak men de var väl helt okej sa jag.
Liv kan du vara snäll å gå sa Rektor Bianca.
Jag tittade på Liv och hon på mig och så sa hon jag stannar.
Låt gå de kanske gå lättare och glöm inte att jag varnade dig sa rektor Bianca. På bara några sekunder var 20 beskyddare framme vid Liv och mig, En av beskyddarna tog fram en påle i stål och riktade den mot Liv.
Rädslan i Livs ögon fick något att brista inom mig. Under några sekunder har jag brutit mig loss från 10 beskyddare kommit fram till Liv och slagit bort beskyddare som stod runt Liv.
Liv är du okej frågade jag.
Beskyddarna var på väg tillbaka och sen minns jag inget mer allt bara slockna och då tror ni säkert att jag slockna men nej efter bara nån minut så kom allt tillbaka och jag ser hur alla  beskyddare ligger på golvet. Jag vänder mig om och ser Livs ansikte.

En till del jippi

Och jag måste be så hemskt mycket att jag inte uppdaterade när jag sa de. Och ursäkta stav fel och dåligt med skiljetecken men jag har som sagt svårt med språk och kanske lite lätt dyleksi ( stav fel i don't now ) nu gör jag de igen skriv inte så långa efter meddelande vi syns antagligen snart igen

//Fellan

Vampyr akademin ( slow updated Where stories live. Discover now