F'låt och prolog

21 1 0
                                    

Marionett

Efter 3:e världskriget var 4 av 5 kontinenter sönder bombade och radioaktiva. Ocianien hade dock överlevt. En grupp forskare och politiker utsåg sig till regering. Dem samlade ihop så många överlevare som möjligt för att börja om på nytt. Människorna samlades i Sydney, innanför de murar som byggts för att hålla oss inne. Vi var det sista hopp mänskligheten hade kvar, vi hade en framtid. Men en framtid som marionettdockor, inte som mänskliga personer. Regeringen var övertygad om att det var olikheterna som orsakat oron i världen, därför förbjöd dem olikhet. Vi fick likadana kläder, prata samma språk och fick likadana resurser. Att utöva tro och att uttrycka sina åsikter var strängeligen förbjudet.
När man fyllde 18 behövde man skriva under ett kontrakt om att man ville leva såhär. Skrev man inte under, så såg man aldrig solen igen.
Man kan säga att det fanns ett val:
1. Kasta dig under regeringen
2. Fly

Aahhh, så sorry för bokstavligen världens sämsta uppdatering! Det är bara sjukt mycket med skolan och allt just nu. Men jag funderar på att lägga ner SCSWD, och starta om från scratch med den istället. Vad tycker ni? Här är iallafall prologen till en novell som heter Marionett. Puss och Kram!

Stars Can't Shine Without Darkness Där berättelser lever. Upptäck nu