Vissa personer hatar man bara. R.M.Emilsson tillexempel.

58 3 0
                                    

"-Tro inte att ni kommer undan era små immuna snorungar! Isak slet i min arm och drog ner mig bakom en stor ful betong bit. Min blick var grumlig, fylld med tårar. Mamma och Pappa var döda. Mördade av regeringen. På grund av mig. Det var mitt fel. Om jag inte hade börjat storgråta, så skulle dom fortfarande vara vid liv.
-Aha! Mannen med den svarta kostymen som jagade oss tog tag i Isak och hans kompanjon drog upp mina armar bakom ryggen. Sen blev allt svart.
När jag öppnade ögonen så såg jag Isak. Han såg orolig ut. Mannen (R.M.Emilsson) tvingade ut oss i en rättegångssal. Jag var livrädd.
Domaren:
-Isak och Rebecka Adams, skulle ni vilja berätta varför ni sprang ifrån våra högt respekterade män?
Jag såg hur Isaks öron långsamt färgades röda. Han var arg.
-Isak och Rebecka?
-Jag och min syster blev jagade av era "högt respekterade" män, som tog livet av våra föräldrar bara några minuter innan. Jag kan inte säga att jag respekterar dom. Isak tystnade.
Domaren sa åt oss att gå ut. Efter 2 timmars väntande i ett tomt fult rum, tog dom mig och drog bort mig från Isak. Dom satte mig på en buss till New York  tillsammans med Maja och en slags vakt. Jag såg Isak genom fönstret, för antagligen sista gången."

Det här var lite om  Rebeckas liv innan New York. Hoppas att ni gillade delen. Förlåt om någon heter R.M.Emilsson eller något namn som är med i den här boken. Kommentera isåfall, så jag kan ändra det.

Stars Can't Shine Without Darkness Där berättelser lever. Upptäck nu