♡18 - Husk kondom!♡

3.3K 98 11
                                    

Enda et bilde av Jessica BTW. (Selena Gomez er såååå pen da!)

Jessica's P.O.V

Smerten jeg følte etter at knyttneven hans traff kinnet mitt var uutholdelig. Jeg kjente at det blødde. Men samtidig følte jeg meg underlig svimmel samtidig som jeg ikke fikk puste. Halsen ville ikke åpne seg og jeg greide ikke å få inn noe som helst oksygen.

Alt ble uklart, små svarte prikker kom over øynene mine. Men jeg nektet og besvime. Jeg prøvde å puste normalt samtidig som jeg prøvde å få vekk de svarte prikkene foran øynene. Og når jeg hadde stått slik en stund, ble alt elendig til normalen. Bortsett far at jeg blødde kraftig fra kinnet da.

Alle rundt oss var helt stille. Og jeg kunne se mange med åpen munn fordi de var så sjokkerte over hva jeg hadde gjort, og hva Jason hadde gjort mot meg.

Jason bare stod og så på meg og jeg kunne verken se sinne eller anger i øynene hans. De var rett og slett følelsesløse.

"Hva er det som foregår her?! Hvorfor er det ingen som er I timene? Det har allerede gått 20 minutter og ingen har kommet! " ropte plutselig en stemme. Det hørtes ut som kvinnestemme og jeg snudde meg rundt for og de hvem det var som snakket. Det var rektor Wilson som kom gående mot gjengen av ungdommer som var samlet rundt oss.

Nesten med en gang folk så henne begynte de å gå vekk fra "åstedet" og mot klasserommene sine.

Mens jeg, som var nesten helt borte med blod som rant ned fra kinnet ble igjen.

Nå kom rektor Wilson helt bort til meg og spurte en gang til "Hva er det som har skjedd?" men nå med en mer bekymret stemme.

"Jason Smith skjedde" sukket jeg.

"Men ikke tenk på meg, tenk heller på han stakkars gutten her" sa jeg og pekte på den stakkars gutten som nå hadde heldigvis greid og reise seg opp I sittende stilling.

"Jeg anbefaler at du tar resten av dagen fri Jessica. Hvil hodet og prøv og rense det såret så skal vi ta oss av han her" svarte rektor, og satte seg ned vedsiden av gutten.

"Ehm, ok" svarte jeg bare og begynte å gå not skolebygget. Hvis jeg ikke skulle ha time I dag, gadd jeg ikke og bære på unødvendig mange bøker.

Jeg hadde kommet bort til skapet mitt. Jeg drev og fiklet med låsen når hele squaden kom bort til meg. Med en gang Jade og Jass så meg, skrek de først høyt før de løp bort til meg og spurte tusen spørsmål om hva som hadde skjedd og om det gikk bra med meg.

«Slapp aaaaav, jeg ar det helt fint. Det bare gjør litt vondt i hodet og på kinne. Ellers går det heeelt fint» svarte jeg og måtte nesten smile litt. For noen fantastiske venner jeg har.

Etter at de to bestevennen mine hadde greid å roe seg ned så jeg bort på Jake og Hunter. Begge så utrolig bekymret ut, men det var Jake som så verst ut. I øyekroken hans kunne jeg se et par tårer og det så nesten ut som at det var han som hadde blitt slått og ikke jeg.

«Jakiiie, går det bra med deg?» spurte jeg og gikk bort til han for å gi han en klem. Han klemte meg hardt tilbake og visket i øret mitt samtidig som jeg var inni i klemmen «Aldri, og da mener jeg aldri skrem meg så mye igjen. Hvis du hadde blitt verre skadd vet jeg virkelig ikke om jeg hadde klart meg selv»

Jeg trakk meg litt ut av klemmen, smilte og sa «Awww, du er så skjøøønnnnn!» sa jeg til han med bebystemme.

«Dust» svarte han bare tilbake, samtidig som han smilte og rufset meg i håret.

«Jaaaakkke, ikke» svarte jeg med sytresteme når han rusket meg i håret.

Han bare ga meg en ekstra stor og hard bamseklem som svar og smilte enda større.

«Jeg ser dere har funnet tonen» sa Jassmin med et «Hint-hint»-blikk.

«Ha-ha, sykt morsomt» svarte jeg og Jake helt samtidig.

«Awww, dere er sååå søte sammen da» svarte Jade.

Jeg sendte både Jassmin og Jade et «Hold opp - blikk», men da begynte jo selvfølgelig Hunter.

Gaaadh, skal dette aldri ta slutt?!

"Var det ikke noe du nevnte i går da Jake. Var det ikke noe som lignet på "Å herregud hun er så nydelig, og personligheten hennes hører til en engel"? Eller var det noe som var litt mere "Har du sett kroppen hennes?! DEn er faen meg perfekt jo, og herregud hun er så perfekt!" Nei, vent det var jo begge deler. Du snakket jo bokstavlig talt i 30 minutter om hvor fantastisk Jessica er"sa Hunter.

Jeg tror jeg aldri har blitt så flau og så rørt på samme tid. Men jeg tror kanskje at Jake hadde det verre, for han ble helt seriøst knall rød i ansiktet. Og om det var fordi han rødmet eller om han ble rasende fordi Hunter hadde fortalt om samtalen de hadde i går.

"Jeg, ehhhm, jeg tror jeg må gå nå jeg. Miss. Wilson sa at jeg får fri fra skolen i dag siden jeg ble slått og at jeg skal hvile. Jeg må uansett få tørket av meg dette blodet og få renset det og sånt" sa jeg og begynte og gå baklengs mot utgangen.

"Jeg kan godt kjøre deg hjem" sa Jake.

"Serr? Vil du virkelig gjøre det for meg?"

"Ja seff" svarte han og gikk mot meg.

"Da får dere kose dere da, husk kondom!!!" Ropte Jade etter oss.

*******************************************************************
Sort for kun en del i dag, lover at det kommer to deler i korgen og ikke bare en.

COMMENT&VOTE!!!

My meet with the Bad BoyWhere stories live. Discover now