32. Supreme Saviors of the Universe .

1.7K 111 18
                                    

                                                C A P I T O L U L  32 .

ALEXANDRA : 

Mâinile lui Nick se mișcau frenetic peste trupul meu amorțit , fiecare atingere a lui provocându-mi pură plăcere în timp ce se afunda din ce în ce mai adânc și din ce în ce mai repede în mine . Îmi presăra mici sărutări urmate de mușcături mai agresive în jurul gâtului și al sânilor făcându-mă să îl doresc mai mult . Mi-am înfipt mâna în parul lui moale și l-am sărutat cu poftă , răsucindu-ne în așa fel încât eu eram deasupra lui acum .

Și-a pus una dintre mâini pe șoldul meu încetinindu-și pentru un timp mișcarea , în timp ce cealaltă se odihnea pe spatele meu . Îmi zâmbi și se rostogoli țintuindu-mă iarăși sub el ,stabilind un ritm perfect între noi făcându-mă să savurez din plin momentul . Își aproprie dureros de încet buzele de ale mele sărutându-le , apoi se trântește lângă mine în pat , gâfâind . Se întoarce cu fața spre mine și mă sărută încă o dată apoi intră în baie .

M-am ridicat și eu în cele din urmă și am intrat în cealaltă baie , făcând un duș rapid , îmbrăcând apoi o cămașă de-a lui . Parfumul lui unic domnea în tot apartamentul deși nu mai locuia aici de ceva timp . 

- De ce nu ai venit să facem duș împreună ? spune cuprinzându-mi talia cu mâinile lui mari și sărutându-mi umărul . 

- Nu mă face să regret asta acum , chicotesc urcându-mă pe blatul de la bucătărie și rezemându-mi picioarele de un scaun . 

El căuta ceva rece de băut prin frigider oferindu-mi un cadru mai mult decât perfect cu acel minuscul prosop înfșurat în jurul taliei lui . Își scoase până la urmă o doză de suc și se așeză lângă mine aprinzându-și o țigară .

- Te iubesc , îmi spune la un moment dat ,privindu-mă serios .

- Bineînțeles că mă iubești , adică cine n-ar face-o ? 

- Și uite așa ești tu cea mai modestă persoana pe care am cunoscut-o până acum. Nu știu ce m-aș face fără tine iubito, spune strângându-mă în brațe și sărutându-mă mai apoi .

- Poți să fii și romantic , cât de drăguț . Pe unde ai umblat toată viața mea ? Oh , stai .. nu-mi spune , nu vreau să aflu . Cred că mai bine mergem , trebuie să cumpăr ceva iar tu trebuie să te duci și să te asiguri că Scott și Cotton nu au dat foc la casă , ok ? 

- Ok , fugi și îmbracăte . Te aștept la mașină . 

***

NICK : 

După ce am lăsat-o pe Alexandra la magazin am venit direct acasă . Aveam nevoie de încă un duș fierbinte și un somn bun , efortul depus deja mă extenuase la fel de mult ca pe ea . Însă când am deschis ușa toate planurile mele s-au dus pe apa sâmbetei deoarece muzica răsuna de peste tot iar Scott se plimba etalându-și covrigeii prin bucătărie . 

- Ce dracu s-a întămplat aici ? Ai dat o petrecere ? Și de ce ești dezbrăcat ? 

- Dude...prea multe întrebări , nu aș stii la care să raspund prima , spune el rezemându-se de un scaun . Cel mai important este că mi-am găsit jumătate omule . Cotton este de-a dreptul fermecătoare . 

- Scott Lewis nu-mi spune că tu si Cotton tocmai ați .. adică v-ați .. în patul meu ? 

- În patul tău , pe covorul tău , pe biroul tău și cel mai important în baia ta și dacă nu veneați probabil am fi ajuns și pe canapea , dar cred că o vom lăsa pe altădată . 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 08, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

A rough game of pleasure ...Where stories live. Discover now