30 . Nick's pumpkin .

2K 104 17
                                    

                                           C A P I T O L U L  30 .

 Greu de închipuit cum un om în toate mințile , ar încerca să te trezească folosind metoda zgâlție - țipă , metodă ce desigur a fost inventată de nimeni altcineva decât  Cotton , care am presupus că nu face parte din categoria oamenilor normali , ci din cea a idioților . 

Am aruncat o privirea spre fereastra livingului , și asta doar ca să îmi demonstrez mie că afară este lumină și că va trebuii să mă ridic din pat și să mă pregătesc de școală . 

- Alexandra te poți trezii odată ? mă întreabă Cotton , probabil obosită de cât țipase la mine  . 

- Cotton motivul pentru care m-ai trezit ar trebuii să fie suficient de bun ca să nu te iau , în momentul aceasta la palme .. așa că latră ..

- Îh ce irascibilă ești dimineața . Oricum vroiam să îți spun că îți sună telefonul de aproape 2 ore , în continuu și cum nu invadez intimitatea altor persoane ... poftim !

I-am smuls telefonul din mână apoi am mers în camera mea să fac un duș , ca să mă pot pregătii de școală . Deja întârziasem la prima oră , și mai exact psihologie cu doamna nebună , dar nu-mi păsa . Cu puțin noroc poate nu mai sunt nevoită să-i văd fața astăzi .

Am tras repede o pereche de blugi pe mine , apoi un tricou alb cu albastru , deoarece afară mai mult ca sigur era super cald și trebuia să port culori deschise ca să nu atrag ațentia soarelui și să mă topească cu razele lui fierbinți - da , deja halucinez !

Cum am ieșit din dressing am dat cu ochii de frustratul de Nick care aseară se bucurase de patul meu moale , singur . Data viitoare o să doarmă el în living , sau cine știe poate se mută cu vaca cu trei picioare , așa nu îmi va mai face crize de gelozie la fiecare 5 minute . 

- Ce tot faci acolo ? îl întreb nesigură . 

- Jake deci , huh ?

- Băi tâmpitule ce faci cu telefonul meu ? îl întreb deja panică văzându-mi telefonul în mâinile lui malefice - Mă vezi pe mine că umblu cu al tău ? 

- Mă fato nu mă lua pe mine cu din astea , ia zi mai bine de când ești cu el ? De fapt cine este acest Jake ? Îl cunosc ? Este din liceul ? 

- Nu încerca să fii mai idiot decât ești deja , este un prie... de fapt , știi ce ? Nu am de ce să îți explic eu , ție cine este sau cine nu este Jake  . Dă-l , îi spun așteptând să mi-l înmâneze . 

- Nu îți dau nimic până nu mă lămurești cine este și de ce îl ai trecut în telefonul Jake și o inimioară?

- Nu stau să mă rog de tine ! Nu vrei să mi-l dai ? Bine , perfect .. dar vezi tu cine va avea de suferit după ! îi spun trântind ușa în urma mea , lăsându-i lui telefonul .

Am ieșit din bloc , uitând complet că trebuia să trec prin parcare să îmi iau mașina . Abia când au început să mă doară picioarele am realizat că plecasem pe jos , și asta numai din cauza idiotului ăluia . 

Noroc că îmi luasem portofelul așa puteam măcar să merg cu autobuzul până la școală . Mi-am scos biletul din buzunar și m-am așezat pe băncuța din stație , alături de ceilalți oameni . 

- Te duc undeva iubire ? 

Mi-am ridicat privirea spre tipul care oprise mașina chiar lângă stație , doar să mă asigur că nu a vorbit cu mine . Nu a vorbit cu mine , așa-i ? M-am uitat în stânga , apoi în dreapta observând că nimeni nu s-a dus spre aceea mașină neagră , al cărei șofer aștepta pe cineva . 

A rough game of pleasure ...Where stories live. Discover now