23. The bitch and his crisis .

1.9K 83 8
                                    

                                            C A P I T O L U L  23 .

Stăteam pe canapea și mâncam popcorn . Era o zi așa de mohorâtă iar pe deasupra , afară ploua cu găleata . Ce să mai , o zi frumoasă de duminică . Nick era în bucătărie de mai bine de o oră , cred că încerca să facă pe bucătarul sau așa ceva deoarece mirosea a ars . În fine , chiar nu mă interesa ce făcea atâta timp cât nu îmi dădea foc la casă . Mi-am tras pătura peste mine și am schimbat canalul .Eram așa de plictisită , nu aveam nimic de făcut .

Încă îmi aminteam de ceea ce s-a întâmplat ieri , cu acest idiot cu care locuiesc . Bineînțeles că mai era și Lucas .. Lucas , oare ceea ce simțeam pentru el era .. iubire ? Nu , nu cred . Doar atracție , poate . Dar pentru Nick ? Ar trebuii să nici nu îmi pun întrebarea asta însă tot îmi dă târcoale de ceva vreme . Doar nu îmi place de el ? Nuu , mai de grabă îmi este ca un frate ... da , un frate  prost și idiot .. un frate cu care m-am culcat ! Nu ! Ah , totul ar fii fost mult mai ușor dacă nu l-aș fii cunoscut .

M-am ridicat și am mers la bucătărie să îmi iau un pahar cu apă . Am trecut pe lângă Nick fără ca măcar să il privesc . Nu merita asta , nu merita nimic ! Mi-am luat paharul și am plecat inapoi în living . Am observat că telefonul meu suna de zor . Însă când m-am uitat , nu era al meu , era telefonul lui . M-am uitat să văd dacă vine și l-am luat de pe masă . 

Mi-am tras pătura peste cap și am deschis mesajul pe care îl primise . Nu era nimic important așa că am aruncat un ochi și pe la celelalte mesaje pe care le avea . Majoritatea erau de la băieți așa că am deschis unul la înimereală , unul de la Kevin care suna cam așa : ” Nu știu frate , eu susțin că o placi și nu îți dai seama ! ” . O place ? Pe cine place ? Pe Miruna ? Am intrat la mesaje trimise și am citit unu trimis de el către Kev : ” Termină cu prostiile , ți-am spus că nu o plac ! Este chiar atât de greu de înțeles ? Ceea ce crezi tu că simt pentru Alexandra este doar, DOAR atracție fizică, atât

Eu ? Pe bune ?! Eu sunt centrul discuției lor ? Oare de ce crede Kev că el mă place ? Adică pot să jur că ma super urăște . Și ce-i cu așa zisa ” atracție fizică ” ? Pff , am râs ușor și i-am pus telefonul la loc . Apoi chitara lui îmi atrase atenția . Am ridicat-o și am privit-o . Când eram mai mică am luat câteva lecții . Oare încă mai știu să cânt ? Am început să fredonez ceva ..

Not really sure how to feel about it

Something in the way you move

Makes me feel like I can't live without you

It takes me all the way

I want you to stay

- Nu știam că știi să cânti !

- Pleacă .. 

- Mnu , nu știu melodia asta .

Mi-am întors privirea spre el afisând un mic zâmbet apoi am vrut să-i înapoiez chitara însă nu ma lăsat .

- Nu , continuă să cânți ..

- Mm .. eu , doar mă prosteam , nu știu să cânt .

- Lasă-mă pe mine să decid asta , spune privindu-mă insistent .

Am inceput din nou să mai fredonez ...

It's not much of a life you're living .. 

It's not just something you take, it's given .. 

Round and around and around and around we go .. 

Ooh now tell me now tell me now tell me now you know .. 

A rough game of pleasure ...Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin