31. What the fuck are Scott doing in our bathroom ?

1.3K 80 2
                                    

ALEXANDRA :

Simțeam aerul rece ce intra nestingherit pe geamul deschis al camerei si era cu mult peste puterile mele să mă ridic și să îl închid . Ceasul nu indica mai mult de 05:20 iar capul meu mai avea putin și exploda . Am răscolit sertarele noptierei din apropierea mea cu speranța de a gasii vreo pastila pentru durere însă .. nimic .

Mi-am căutat mai apoi telefonul , care se pare că iși găsise tocmai acum să rămână fără baterie , când avem mai mare nevoie de el . Am strigat chiar și după Cotton de câteva ori dar dacă avea ușa închisă la cameră nici nu ma așteptam să răspundă .

În cele dn urmă, am rămas în pat încercând să nu mă mai gândesc la durere și la frigul nenorocit care domina încăperea . La un moment dat aud pași pe hol iar mai apoi văd cum ușa camerei se deschide si cineva aprinde lumina . 

- Ochii mei ! strig eu , stinge nenorocita aia de lumină dacă nu vrei să ..

- Iubito este 05:40 , de ce ești trează la ora asta ? mă întrerupe Nick stringând lumina iar mai apoi așezându-se pe marginea patului , privindu-mă . 

- Poti te rog să închizi geamul și să îmi aduci din bucătărie un pahar cu apă și o pastilă ? 

S-a ridicat fără să mai comenteze si a închis grabit geamul , trâgând în acelasi timp și jaluzelele pentru a evita ca lumina fulgerelor să pătrundă înăuntru . 

- Ce ai ? Nu te simți bine ?

- Dacă mă simțeam bine nu eram treaza de la ora asta și nu mai avem ochii cât cepele . Acum poți te rog să aduci odata nenorocita aia de pastila ? Simt că îmi explodează capul iar tu nu faci nimic ca să mă ajuti ...

S-a conformat aducându-mi pastila de care aveam atat de mare nevoie împreună cu paharul cu apă apoi m-a învelit mai bine , așezându-se lângă mine . 

- Scuze pentru ce am zis dar nu mă simt prea grozav , îi zic încercând să îmi scuz atitudinea față de el . 

- Nu-i nimic , zice el sec .

- Hei , tu esti ok ? Unde ai fost la ora asta ? 

- Prin jur , m-am plimbat puțin , nimic important . De ce întrebi ? 

- Te-ai plimbat ? Așa de dimineață și pe furtuna asta ? 

De ce oare aveam impresia că deși după tot ceea ce s-a întămplat la club acum 2 seri , împăcarea noastră și tot rahatul ăsta el continuă să mă mintă ? Ce era așa de important încât nu putea să îmi spună ? 

- Nu puteam să dorm și avem nevoie de puțin aer . Dar acum sunt aici , cu tine iubire , spune trâgându-mă mai aproape de el și strângându-mă cu putere la pieptul lui .

Ma sărutat pe frunte iar apoi și-a îngropat fața în pernă , încercând să adoarmă sau cel mai probabil să îmi evite privirea , stiind că nu a ținut minciuna cu plimbarea și că avem nevoie de mai multe răspunsuri de la el , pe care , se pare că nu era pregătit să le împartă cu mine . 

Oricât de mult mi-aș fi dorit să adorm la loc , nu am mai reușit din cauza căldurii ce pusese acum stăpânire pe mine . M-am ridicat din pat și am făcut un duș apoi mi-am schimbat hainele transpirate și am ieșit pe balcon , aprinzându-mi o tigară .

Întotdeauna mi-au plăcut furtunile , de când eram mica îmi plăcea să privesc stropii de ploaie cum se izbesc de geamurile casei și fulgerele ce luminau uneori întreaga stradă . Deși nu îmi făcea deloc plăcere că voi petrece ziua de azi închisă în casă cu Cotton și mincinosul de Nick . 

A rough game of pleasure ...Where stories live. Discover now