25. Urmărită de placere

955 62 2
                                    


Dansam și totul era minunat. Băieții spuneau ca oameni de aici sunt de treaba și nu merita omorâți. Asta mă făcut sa stau liniștită. Acum ca Voce este cu mine, mă simt mult mai în siguranță. Am acel sentiment intr-un fel incomod ca toți bărbații din încăpere se uitau la mine. După muzica de club a urmat alta melodie, una lenta. Deodată grupul nostru a încremenit și se uitau unii la alții nedumeriți.
- Băieți invitați fete la dans dacă vreți. îi lămuri Slendy.
Nici nu au făcut un pas și un puhoi de fete au sărit pe ei. Eu rămăsesem singură... se pare ca toată lumea uitase de mine. Nu vreau sa cred ca și Jeff a facut-o. Plec puțin abătuta spre masa. Privesc baietii cum dansează cu fete machiate ciudat si cu trupul cam...gol...
Îl zăresc pe Jeff! Sta singur la o masa. O nu! E și o fata cu el... Are parul negru cu o șuviță roz prinsa într-o funda roșie. Este chiar drăguță... Ce Doamne are băiatul ăsta?! Mă sărută, doarme cu mine și îmi da sfaturi bune de fiecare data când am nevoie, și acum sta cu alta?! Daca asta nu înseamnă ca mă place, atunci eu Nu sunt fata. Mă ridic de la masă și îi spun lui Slendy ca merg acasă și ca nu mă simt bine. Am plecat din bar și mă plimbam pe strada. Era deja ora 6, și habar nu am ce sa fac.
-You can leave.
Acum ca sunt din nou om, pot trece mai neobservată, dar rochia nu prea mă ajuta .... dar mă rog... Mai bine merg acasă. Dar Iris e acasă. Atunci în pădure. Ce sa fac acolao. Poate în piață orașului. Da, pot admira desene de acolo făcute de artiști ambulanți.
Strada era plina de adolescenți fericiți. Desigur poate pentru ca este o sâmbătă de vara. Parcă as vrea și eu o viață normală, ca și ei. Mă simt goală pe interior nestiind cine am fost sau sunt. Poate dramatizez puțin, dar asta este situata. Sunt a nimănui. Un nimeni. Un nimic fără rost.
Am ajuns și în piață. Ghinionul meu, nu e nimeni. Cerul este întunecat. Cred ca o sa înceapă sa ploua... Mă așez lângă fântână arteziana. Apa curge încetișor.
- Jessico!
Câinele apare în ochii mei din neant.
- Hei băiete,  vino mai aproape. Am nevoie de o îmbrățișare...
Dând bucuros din coada, sare cu labele din fata pe picioarele mele. Îl mângâi și îi cuprind gatul cu mâinile. Labele lui mari și grele se dau jos din poala mea și acum privește atent de partea cealata a străzii. Văd trecand pe partea cealaltă 3 băieți. Doua fete stau și vorbesc pe o banca liniștite când dobitocii aia încep sa l-e înjure. Dorința de sânge îmi apare și simt cum trupul mi-se încordează. Se intampla iar aceea transa în care cad, la fel ca în vis. Ochii mei se întâlnesc cu ai lui Jess, aceștia devind roșii. Gura lui se deschide și văd cum apar dinții ascuțiți și fioroși.
Îmi folosesc degețelul magic și îi ridic în aer pe boaieti ducandu-i după un bloc. Mă fac invizibilă și alerg la ei cu Jess în spate.
Copilă acum îți știi puterile. Poți readuce oameni la viață, sa te faci invizibilă, sa miști lucruri și mai ai încă doua puteri. Poți hipnoza oameni si sa îți faci arme reale folosindu-ti imaginația.
- Învață - mă.
Canta acest cântec. ||_____|| și ca sa faci arme, gandeste-te la una și spune Come in my hand.
Ma apropi de coltul zidului.
-Come with me diavolo. Acum cântecul.
My beautiful moon give me the power to kill anything and anyone with my only mind.
Au căzu la pământ inconștienti. Pe primul l-am luat de o parte și l-am trezit.
- You can leave. Vrei sa trăiești?
- Hei papuso, nu vrei ca tu sa trăiești cu mine intr-un pătuț.
- Se pare ca nu... Come in my hand.
În mana îmi apare un cutit asemanator cu a lui Jeff.
- Păpușă, ce faci cu ăla..?
- Te trimit în iad, papausoiule.
*scena violenta care nu poate fi descrisă în cuvinte. Imaginati-va un măcel sângeros ca sa nu îmi mai obosesc dragele mele scriitoare. :)*
Următorul a fost desertul lui Jess.
*alta scena violetă...*
Ultimul era chiar frumosel. Îl cunosc?
-You can leave.
- Ce se întâmplă? !
- Clmeaza-te, nu e nimic grav, doar ca o sa mori.
Îmi ridic cuțitul și...
- Stai, stai! Îți pot cere o ultima dorința...
- Desigur.
-Ești frumoasa și... și eu...
Las cuțitul jos și mă las pe vine la el.
- Ce e?
- Nu pot sa îți cer asta...
- Spune-mi.
- Wow. De aici de jos ai ochii și mai frumoși.
- Da-mi mână.
Inima nu îi bata așa de tare, deci nu mintea.
- Mă poți sărută pe obraz? Dacă e sa mor, măcar sa fiu și ei o data sărutat de o fată frumoasa... și zâmbește.
Îi zâmbesc cald și mă apropi de obrazul lui, apoi de ureche și îi șoptesc.
- Trandafiri înțeapă pana la sânge.
Îl sărut pe obraz și îi înfig cuțitul în piept și îl tai în timp ce jes își înfige colți în gatul lui.

896 de cuvinte

Horror Love With Jeff The Killer Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum