mari?Pujdeš se mnou na ples?

1K 98 4
                                    

Pohled Nathaniela-

Dnes to udělám pozvu Marinetti na ples.
Jen co mi zazvoní budík vstanu a připravím se do školy.

Ve škole- Celou dobu na ní koukám.Baví se s Aliou a Ninem.Adrien naní kouká jak na poklad.Konkurence je silná,ale Máří bude moje.Jdu do toho.Vstanu a mířím si to k Mari. Alia a Nino šli na chodbu a já mám příležitost.
,,Ahoj Mari."Řeknu jí a usměji se na ni.,,Ahoj Natě co bys rád?"Tebe řeknu si v duchu ale pouze se usměju a začnu.,,No víš Máří chtěl jsem se zeptat,no jestli by jsi šla se mnou na ples.prosím nechci tam chodit sám"Řeknu a udělám psí kukuč.Mari přemýšlí a pak řekne,,No víš Natě já si to musím promýšlet,popravdě jsem tam ani chodit nechtěla tak pak ti řeknu"Řekne opatrně a já se na ní usměju,,Tak jo budu se těšit"Řekl jsem a šel si sednout.


Pohled Adriana-
Už vím jak ji dostanu.Pozvu ji na ples.Kdo by to nepřijmul?

Ve škole na ni koukám a zbírám kousky odvahy.Pak ale vydím jak si to kní síně Nat a o něčem se baví.Agrrrr jak já ho nesnáším.Máří je moje!
Když odešel tak jsem se zvedl a šel k Mari ,,Ahoj Mari" ,,Je ahoj Adriene " ,,No mari víš nechtěla bys jít se mnou na ples?"Řekl jsem a vydal jak si NAT zlomil tušku.,,No Adriene já nevím musím si to rozmyslet víš on mě pozval i Nat a ještě jsem se nedohodla."Řekne nejistě a já se na ni usměji tím nejlepším úsměvem.,,Tak jo ahoj Mari "Řeknu a odeberou se do lavice ,protože zvoní.
Mám šanci a budu se ji pevně držet.

Před školou si nás s Natem stopka Maronett a řekne koní si vybrala.Já s Natem po sobě hází vraždící pohledy.
,,No kluci po hooodně dlouhém přemýšlení ,to ukončilo remízou a tak to bude tak že půjdu sama ale budu tančit s vámi obouma.

,,co" vyjeknu s NATem na stejno
,,Nechci nikoho bránit a tak takhle to bude nejlepší a nebo jestli chcete tak mě můžete oba výzvědnou."Řekne a míří si to domů.Já tam stojím s Natem a nakonec řeknu.,,Já ji vyzvednut jestli chceš tak přijď taky"A odešel jsem poslední co jsem slišel bylo ,,To si Piš!

Touha (dokončeno)Where stories live. Discover now