ahoj my beautifel

1.2K 96 4
                                    

Teď je ze me pařížský hrdina a tak jsem díky svému sluchu zjistil,že u školy řádí nový padouch.Skákal jsem po střechách a nakonec jsem dorazil na místo. Tam se teď schylovalo k boji.Ladybug a Cht noir bojovali proti holce co se mohla zmnožovat(jako že se mohla rozdělit na 2,3 a více)Chata uvěznili a marinett už byla vyčerpaná a když po ní ten padouch chtěl chňapnout tak jsem už šel na řadu já a se svým bičem ji Šlehl po ruce.
,,co to?"koukala zmatená Marinetti.,,mystery fox tu je.
Řekl jsem a políbil ji na ruku se slovy,,zdravý mě my beautiful."A ona se začervenala.,,halooo a já jsem křový?"Zaupěl kocour a já s Mari mu šli na pomoc nakonec jsme padoucha dostali a Ladybug očistila akumu.Super řekli jsme s beruškou nastejno a kocour mě chtěl nejspíš na místě zabít,a taky by to udělal kdyby tu nebyla Ladybug.
,,Tak kdo jsi Romeo"Zeptal se podezdřívavě kocour. Já jsem Mystery Fox a jsem nový pařížský hrdina."Řekl jsem a mrkl na berušku ta se usmála a podala mi ruku.,,Moc mě těší já jsem Ladybug ale říkej mi beruška."Řekla a mrkla na mě.Kocour už byl červeném až za ušima a nedivil bych se kdyby mu nefoukala pára z uší.
Berušce zapípalo miraculum a tak se usmála a při odchodu řekla -,,mějte se vy páka" a se smíchem utekla.
Já na ni s kocourem zamilované koukal ,ale pak se kocour probral a co něj hnusnejšim hlasem řekl.,,Drž se od ni dál ta je moje!"a než zcela zmizel stihl jsem říct,,To se ještě uvidí čiči." a odešel domů

Touha (dokončeno)Where stories live. Discover now