36. poglavlje

457 37 11
                                    


Sam i Abby su zaručeni već mjesec dana i odlučili su se sutra vjenčati. Možda malo brzaju, ali znam da su sretni i jedva čekaju da se vjenčaju. Danas cure i ja organiziramo Abby djevojačku večer. Rekle smo dečkima kako će to biti u stanu, ali ono što im nismo rekle je da ćemo ipak ići do nekog kluba gdje sam nam ja rezervirala stol. Želimo da se Abby odlično provede za njezinu zadnju noć u kojoj je slobodna žena jer sutra postaje gospođa Cooper. I to je što ona sada stalno govori. Postat ću gospođa Cooper. Savršeno zvuči. Spremale smo se u mome stanu kako bismo napokon krenule, ali nažalost Sophia je kasnila. Cura koja nikada ne kasni sada kasni. Zadnji puta kada smo se čule rekla je da je na putu. To je bilo prije pola sata. Čak i Abbyna mlađa sestra Kelly kasni. Trebala je doći s njome, ali se nešto zadržala u gradu. Ja nisam imala neki preveliki izbor odjeće. Nisam znala što da obučem, a ako obučem košulju, Sophia bi me mogla lansirati na Mars. Smeta joj kad stalno nosim košulje zato sam našla još jednu haljinu u ormaru koju sam davno kupila kada sam išla s njom u kupnju. Stavila sam malo maskare i pudera, a kosu sam nakovrčala. Abby me je zadovoljno odmjerila i lagano se nasmiješila. Ona je bila obučena u crvenu haljinu koja je bila malo iznad koljena, a na noge je navukla cipele koje su imale vrtoglavo visoke pete. Iznenadila me je. Stvarno je izgledala prekrasno. Ona također nikada nije bila u haljini, ali sada je izgledala očaravajuće. Emma je bila u zelenoj haljini i crnim cipelama. Također je bila prekrasna. Dečki su odlučili također Samu napraviti momačku večer. Upozorile smo ih kako ne smiju dovesti striptizete inače će biti svega. Nekako se bojim da nas neće poslušati. Jedna naušnica mi je pala na pod pa sam se sagnula kako bih je podigla kada sam začula paranje svoje haljine.

„oh ne! Sranje! Recite mi da nije moja!"

„tvoja je, draga", rekla je Abby kada sam se uspravila i pokazala na moj bok gdje mi je haljina bila rasparana. Može li ova večer krenuti ikako bolje? Strgnula sam je sa sebe i bacila je prema košu za smeće, ali je pala pokraj njega.

„ne mogu vjerovati. Što ću sada obući?"

„Sophia ima rješenje!" vikala je dok je ulazila u moju sobu s rukama punim vrećicama. Bacila ih je sve na krevet i iz jedne izvukla mornarsko plavu haljinu koja je bila malo previše uska. Namrštila sam se i odmahnula glavom.

„ne mogu to obući."

„naravno da možeš. Imaš savršenu figuru i zna da će ti odlično pristajati. Hajde probaj." Uzela sam haljinu iz njezine ruke i nekoliko trenutaka sam oklijevala, a onda sam je obukla. Haljina je stvarno bila preuska i bila je malo iznad koljena. Bila je bez naramenica i previše mi je isticala grudi. Ono što mi se na njoj najviše svidjelo je boja. Boja i to je to. Ne mogu ja nositi ovo.

„izgledaš predivno, Destiny", rekla je Sophia. Nisam sigurna da joj vjerujem, ali njezine su riječi dobrodošle s obzirom na to koliko mi je neugodno u njoj. Stvarno mi je prekratka. Imam osjećaj da previše otkrivam. Pružila mi je cipele na visoku petu bež boje i ja sam ih navukla. Zagledala sam se u ogledalo i raširila oči. Zašto mislim da izgledam kao kurva? Jer i izgledaš tako! Samo ti šuti.

„znam o čemu razmišljaš, ali varaš se. Ta haljina nije nešto na što si navikla, ali zaista izgledaš savršeno i seksi", rekla je Abby na što su se Emma i Sophia složile s njima. Gospode, ali ja još uvijek mislim kako ne mogu izaći ovakva iz stana.

„ja bih rekla da izgledaš droljasto, ali ne izgledaš. Samo učini ono što i Anastasia Steele u Pedeset nijansi sive i oslobodi svoju unutarnju božicu!" rekla je Sophia. Od te sam knjige pročitala samo trideset stranica i poželjela sam klepnuti tu njezinu unutarnju božicu. Ja sam svoju unutarnju božicu ugušila. Ne mogu vjerovati da su me na ovo nagovorile. Destiny, stvarno si koza. Uzela sam svoju čašu šampanjca i popila je do kraja. Pružila sam Emmi čašu da mi natoči još pa sam i to popila do kraja.

Destiny /L.T./Where stories live. Discover now