#4 Schůze Sdružení rodičů a přátel školy

51 3 0
                                    

Slunce už je tak, tak staré. Jak dlouho do studené smrti? Jak dlouho?

Vítejte v Night Vale.


Naše hlavní zpráva:

Schůze Sdružení rodičů a přátel školy včera večer skončila krveprolitím, když se otevřela trhlina v časoprostoru v posluchárně Rekreačního střediska na hlavní ulici, což uvolnilo pár zmatených a fyzicky agresivních pteranodonů. Zářící portál zůstal otevřený a nepřetržitě vřískal, bezbožný zvuk o kterém svědci říkají, že připomínal hlasité uličníky zachycené v kombajnu a poté zpomalené a zesílené přes nějaký druh jednoduchého, audio upravujícího softwaru zdarma.

Pteranodoni nejvíce útočili na ženy s brýlemi. Úřady si stále nejsou jisté proč, protože jediný expert na létající dinosaury v Night Vale, Joel Einsenberg, se stále nezotavil ze záchvatu z hrdelních pavouků z minulého roku.

Trvalo téměř hodinu ohradit zpanikařené bestie zpět do víru a obnovit schůzi, která byla z velké části o zvýšení cen za obědy a poté se změnila do obviňování a nadávání, protože Susan Willman nazvala Joshe, syna Diane Crayton "trochu obtloustlým" a že "možná potřebuje finanční podnět aby jedl méně".

Podle tohoto reportéra je Susan Willman nebezpečně posedlá bestsellerovými Freakonomics knihami. Velmi nebezpečně.

Naštěstí, při incidentu nebyl nikdo zabit ani zraněn, i přesto experti z Timothy's Auditorium Repair Contractors inc. odhadují škodu $750 000 na posluchárně Rekreačního střediska. A to započítávají dvojitá okna a doplňkové sezónní porady.



Máme tu znovu volební sezónu a vy víte, co to znamená! Šerifova tajná policie bude chodit sbírat určité členy rodin, takže každý bude volit pro ta správná sedadla a zabrání se tak zmatku. Tito členové rodin budou drženi v zabezpečeném a neznámém místě, o kterém každý ví, že jím je Opuštěná důlní šachta mimo město.

Ale nenechte se oblbnout tím názvem, posluchači; byla již po mnoho let používána pro tolik únosů a nelegálních věznění, že Opuštěná důlní šachta mimo město je vlastně celkem pěkné místo, včetně královsky velkých postelí, wifi zdarma a HBO. Také mučebních kabin, ale nemyslím si, že by je někdo donutil Radu použít.

Pamatujte, tohle je Amerika. Volte správně, nebo už nikdy neuvidíte své milované.

Tuto zprávu vám přinesla Městská rada.



Denní listy Night Vale dnes oznámily, že vzhledem k nedávnému ekonomickému poklesu začnou vkládat reklamy na titulní stránku. Jakékoliv podniky zaujaté ve vložení těchto Platinových prémiových reklam by měli kontaktovat šéfredaktorku Leannu Hart.

Hart zmínila, že také vytvořili "Napište svůj vlastní příběh do zpráv", program pro zaujaté občany. Protože byl každý pisatel propuštěn, Denní listy potřebují tyto komunitní příspěvky, aby mohli zásobovat Night Vale důležitými zprávami a rubrikami.

První Platinová prémiová reklama bude viděna v pondělí a bude zobrazovat vyděšenou tvář kojence primáta spolu s naskládanou lžící, zbroušenou kamenem do neuhlazené špičky a titulkem „Raději použijte Tide."

Hart také oznámila, že exploze z minulého roku, která zničila tiskárnu Denních listů, je stále naprostá nehoda a byla by ráda, kdyby jí obchodní zástupce z pojišťovny zavolal zpátky. Prosím, zavolejte jí zpátky.



Vítejte v Night ValeWhere stories live. Discover now