,,Woooap wooap motherfucker!"

599 30 3
                                    

Vysoukala jsem se z postele a Honza se na mě podíval pohledem "Děje se něco,kámo?" čemuž jsem se zasmála a on taky. ,, Máme balit." Řeknu neutrálně a začnu si balit věci. (Sprchové geli,líčení které nepotřebuju atd.) Honza na mě chvíli civí,ale pak zakroutí rameny a vstane. Je tak předvídatelný. Honza mi pomohl zbalit věci. ,, Ty už máš zbaleno?" Zvědavě se na něj podívám. ,, Jo." Přikývne. ,,Dobře" řeknu skoro neslyšitelně a Honza se usmál. Všeslyšitel. Ozvalo se v mé hlavě a já se zahihňala. ,, Co je, Ann? " Zeptal se můj společník. ,, Nic jen... jsem si na něco vzpomněla" falešně se usměju a mrknu. ,, Ok" Zašeptá.

**Příští den.***
Probudila jsem se v příjemném a lásky plném objetí. Ruce jsem měla položené na Honzově hrudi cítila jeho srdce a slyšela pravidelné oddechování. Spí. Na tváři měl krásný úsměv.Je tak sladký nechci ho vzbudit. Usmála jsem se a pořád ležela,abych ho nevzbudila. Po nějaké chvíli přestalo pravidelné oddechování a já ucítila hlazení a vískání ve vlasech. Zamrkala jsem a uviděla sladce usmívajícího/probuzeného Honzu. ,, Princezno, dobré ráno. Jak ses vyspala?" Zeptal se sladce. ,,Přímo dokonale." Pohladila jsem ho po tváři. ,, Zeleně" zašeptal a podíval se dolů. ,, Ano" odpověděla jsem se a on se zazubil. ,, You're my Princess. (Jsi moje Princezna)" Řekl a víc si mě k sobě přitáhl. ,, And You're my prince (A ty jsi můj princ)" odpověděla jsem. ,, Yes. We're queen and king(Ano. Jsme Královna a Král)" řekl on. ,, The Princess is better( Princezna je lepší)" řekla jsem rádoby uraženě. ,, You're a right (máš pravdu)" řekl a chytl mě palcem a ukazováčkem za bradu. ,, Musíme vstát." Řeknu a unaveně vstanu. ,, Hmmrr no jo." Zamumlá,ale nevstane. Já po něm hodím naše batohy a chystám se po něm hodit jeho kufr. ,, Klid,jo? Už vstávám" zvedne ruce na gesto "vzdávám se" a pak vstane. ,, Jednou tě za tohle zabiju. " pošeptá a ušklíbne se. (Dělám to totiž vždy když musíme vstát). ,, Na to nemáš koule." Řeknu a drze vypláznu jazyk. ,, Fajn jdu se převléknout do koupelny. Čekej jo?" Řeknu po chvíli a on přikývne. Jdu teda to koupelny a zamknu se. Tam se rychle osprchuju, vyfénuju vlasy a převléknu se do kávového trička z bílím nápisem "Hug?" a džínových šortek s vysokým pasem. Pak jsem se učesala,vyčistila zuby a nalíčila(Řasenka, linky a světlí lesk na rty). Pak jsem odemkla a vyšla s koupelny. Honza mě sledoval s otevřenou pusou. ,, Ehhmm. Můžeš do koupelny" ukázala jsem na kartáček v jeho ruce. ,, Ehm... J-j-jo... Teda! Jasně." Zakoktá a jde do koupelny. Já si připravuju batoh. Dala jsem do něj láhev s vodou,nabiječku,sluchátka,nízko tučnou tyčinku,peněženku a mobil. Pak jsem si dala MacBook do tašky na notebook. Na seznam jsem si napsala kam chci jít.

Seznam:

Sconto
Ikea
Nějaké Elektro
KFC

Pak jsem dala seznam do kapsy v batohu. Slyšela jsem dveře tak jsem se otočila a uviděla Honzu a usmála jsem se na něj a on mi to oplatil. ,, Jen si dám věci do batohu. Jo a ještě musím jít koupit nahrávací techniku. Nevadí?" Řekl a já se zlomyslně usmála. ,, Vůbec" mávla jsem rukou. On se na mě podíval pohledem "Co to zase chystáš?". Nahodila jsem nevinný výraz a on si začal dávat věci do batohu. On to neví? 3:) ,, Honzo, viděl jsi Gogovo poslední video?" Nenápadně jsem se zeptala. ,, Ne, zatím ne. Nebyl čas" odpověděl. ,, Měl bych?" Dodal. ,, Ne ne jen jsem v... Jen jsem myslela že by se ti líbilo. " řekla jsem. Málem jsem se prozradila! V mysli na sebe zařvu. ,, Děcka, za chvíli pojedem máte zbaleno?" Vykoukne z dveří máma. ,, Já jo" řeknu pyšně. ,, Já ještě ne" odpoví Honza. ,, Dobře,tak ještě počkáme. Honzí jíš salát? Máme ho totiž k snídani. " Zazubila se mamka. ,, Jo. Já rád jím zelený věci." Zasměje se Honza. ,,To je skvělé! " Pískne nadšeně mamka a Honza nechápavě kouká. ,, Mamka ráda vaří a je ještě radši když to někomu chutná." Zašeptám mu. ,, Ahá" pípne Honza. ,, A tobě to nechutná?" Zašeptá mi on. ,, Chutná jen to nikdy nesním celé. " Řeknu potichu. ,, Ahá" řekne a já zaskřípám zuby. ,, Nesnáším to slovo. Stejně jako větu "Jo","Ne" nebo "Ok". Je to tak strašný slovo! " řeknu podrážděně a Honza se začne smát. ,, Co je?" Skoro zařvu. ,, Níííc" řekne nevinně Honza a pak se začne smát. Já protočím panenkami a Honza se přestane smát. Vypadá šokovaně. ,, Ehhm... jsi v pohodě?" Zeptá se. ,, Jo? Neměla bych???" Řeknu. ,, Jen... Nikdy jsem tě neviděl dát oči v sloup..." Řekne a podrbe se vzadu na krku. ,, Už jo" Řeknu mrzutě. ,, Usměj se!" Řekne a já začnu hledat písničku a pustím jí.

Luck? Not quite... (CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat