#12/Oficiálně spolu ?!

64 6 0
                                    

Když Nicky vyšla z pokoje, chytil jsem jí za ruku a rychle jí táhl do výtahu. Byli tam i fotografové takže nás nejspíš.. teda určitě vyfotili. najednou Nicky prolomila to hrobové ticho ve výtahu.,,Oni to někam daj že ?" ,,A tobě to vadí ?" zasmál jsem se a dal ji pusu na tvář. ,,Ne ale nemám ráda veřejnost" Kuňkla. ,,Vždyť každej večer vystupuješ před stovkou lidma"  ,,No ale to je něco jinýho" taky se zasmála. Zase nastalo to hrobový ticho. ,,Miluju tě''řekl jsem a otočel se abych byl naproti ní.


Nicky - P.O.V.

Byl tak blízko že jsem cítila jeho dech. Najednou mě políbil.Ale samozřejmě se otevřeli dveře od výtahu a tam stálo dalších X fotografů a fotili nás jak zběsilí.

Přišli jsme na snídani ruku v ruce. Všichni kluci koukali do mobilu, potom se koukli na nás a Calum řekl ,,Jste se přes noc nějak zblížili ne ?" ,,To že se držej za ruce nic neznamená" řekl prozměnu Ashton ,,Za A) tak proč se Nicky nedržízaruce se mnou a za B) myslim že líbačka ve výtahu už něco znamená" Řekl Calum, zasmál se a tu fotku kde se já a Luke líbáme nám všem názorně ukázal. Potomco nám to doukázal tak ještě dodal ,, Pořád mi chcete tvrdit že spolu nechdíte... a to jsem ještě nezmínil tuvaši vášnivou noc předevčírem u Nicky v pokoji. ,,Ty si fakt zmrd Calume" řekl Luke

----------------------------------------------
Takže je tu další část, pardon že vyšla až v neděli ..... My jí už měli napsanou ale zapoměli jsme to publikovat. Každopádně doufáme že se vám líbila a v sobotu snad další.

XoXo
Sofi & Vicky

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Apr 24, 2016 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Animation TEAM / ff / l.h. (5SOS) cz storyKde žijí příběhy. Začni objevovat