#11/,,Jak to mezi námi teď vlastně je ?"

41 2 0
                                    

Když jsem se probudila hned jsem se zvedla z postele opřela se o šatník ,promnula si oči a přemýšlela co si vezmu na sebe, ale v tom mě hned vyrušil Luke který přišel do pokoje a začal mě vášnivě líbat. Samozřejmě jsem spolupracovala. Najednou jsem se odtáhla. ,,Luku musim se tě na něco zeptat... jak to mezi námi teď vlastně je ?'' řekla jsem. ,,No snad spolu chodíme ne ?!" Odvětil. Tipický kluk , hned po první puse spolu automaticky chodíme. Né že by mi to vadilo.

Ohlídla jsem se na hodiny co byli pověšený nad mojí postelí...už bylo chvilku před desátou. ,,Luku neměli by jsme už jít na snídani ?" zeptala jsem se ho. ,,Ok" s těmito slovy ode mě trochu odstoupil a s úsměvem tam stál.,,No luku asi budeš muset odejít abych se mohla oblíct'' trochu jsem se uchechtla. ,,Ale prosimtě vždyť já toho viděl už i víc než jenom tvoje spodní prádlo" odvětil s šibalským úsměvem. ,,Byla jsem vožralá takže to se nepočítá a teď padej !"Ukázala jsem prstem na východové dveře.



Luke - P.O.V.

Musel jsem odejít jak mi Nicky přikázala. Nevěděl jsem co mám dělat tak jsem si sedl na chodbu před její pokoj na nějaký křeslo co tam bylo. Což byla asi chyba protože se přiřítilo asi 20 holek který chtěli podpis a fotku.... vážim si fanoušků ale upřímně , někdy mě už trochu štvou.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TAKŽE JSME ZPĚT.

TEĎ BY TO MĚLO BÝT TAK ŽE KAŽDOU SOBOTU BUDEME VYDÁVAT NOVÉ DÍLY.

BTW: DĚKUJEME MOC ZA SKORO 2 000 READS ..... JSTE NEJLEPŠÍ.


XOXO

Sofi & Vicky

Animation TEAM / ff / l.h. (5SOS) cz storyWhere stories live. Discover now