Kicsi voltam és voltak álmaim. Egy nap teljesültek. De az álmoknak ára van.

137 6 0
                                    

*7 évesen*

Este volt. Mint minden este, átöltöztem és elmentem aludni. Szokásosan zenét hallgattam, hisz imádtam a zenét. Mint minden este elképzeltem azt hogy ezt én éneklem. A fejemben én táncoltam rá és én csináltam azt ami a fülemben ment. Tudni kell rólam hogy kora érett vagyok. Okosabb mint a többi magamkorú és nagyobb képzelőerővel rendelkezem. Szóval visszatérve az estémre: miközben műsort adtam mindenki tapsolt nekem. Ezt képzeltem minden este. Ez volt az én álmom.

*13 évesen*

Sok barátom van most a gimiben. Igaz barátok. Legalább is én úgy tudom. Azóta is álmodozom, de ők nemtudják. Akkor ha megtudnák őrültnek tartanának és nem barátkoznának velem.

Ma jól telt a napom. Van egy fiú aki tetszik. A nevét nem szeretném elárulni. Még. Majd annak is eljön az ideje.
Szóval, ez fiú ma hozzám szólt. Jóóó igaz csak azért hogy megkérdezze hány óra. De ez is valami. Kb. ennyi történt ma a suliban.

Amikor hazamentem megtanultam. Ezzel ment el a délutánom. Stréber vagyok, de engem nem zavar. Másokat igen... Mivel eltelt a délutánom mehettem is lefeküdni. Rég volt már ilyen, hogy későn feküdtem le. Este tíz óra volt. Gondoltam ebből már úgysem lesz alvás, ezért elkezdtem telefonozni. Hallgattam a zenéimet. Eltelt egy kis idő, én meg megláttam az órát. 22:22. Hát, próba szerencse kívánjunk. És megtettem. Azt kívántam...

°°°°

DreamWhere stories live. Discover now