İMPARATOR-7

12.7K 455 33
                                    

Yeni bölümü sonunda yayınlayabiliyorum arkadaşlar. Biliyorum bu yazıları okumayı sevmiyorsunuz o yüzden kısa kesiyorum ve iyi okumalar diliyorum. İnşallah beğeneceğiniz bir bölüm olmuştur :) vote ve yorumlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim...

Multi: ALP

Herşey o kadar hızlı, o kadar ani oluyordu ki ben sadece bana düşen rolü oynuyordum. Bana göre bu görev, büyütülmeyecek bir görev olması gerekirken her dakikasını, her anını düşündüğüm bir görev oluvermişti.

'Babalar kızlarına ellerini uzatırsa, kızlar onu cehenneme kadar takip eder... ' doğruluğu tartışılacak bir söz vardır.

Bu söz her aklıma geldiğin de, ben neden babamın sonuna kadar arkasında olamadım dediğim çok zaman oluyordu.

İçimde kocaman bir ikilem vardı ve ben burada ruhu kaybolmuş küçük bir kız olarak sıkışmıştım. Bu ikiye ayrılan yolun ortasında sağa mı yoksa sola mı gitmesi gerektiğini karar veremeyen küçük bir kız...

Bu dünyada ne olursa olsun sırtınızı dayayabileceğiniz tek şey ailenizdir aslında. Ama ben ailemin belki de en önemli üyesini doğarken kaybetmiştim. 18 yaşında ise geri kalanını yitirmiştim. Yine de geri döndüğümde beni kucaklayan bir babam olmuş, bana darılmamış ve ne olursa olsun beni kabul etmişti. Ben bu adamın arkasından nasıl vuracaktım ?

İşte kimse bilemez; kim dost kim düşman belki de tuttuğumuz eller bizi arkamızdan vuracak olanlardır...

Odam da babamın benim için hediye aldığı askılıkta duran elbiseye bakarken iç geçirdim. Gerçekten güzeldi.

18 yaşında ki o ışıl ışıl olan kız olsaydı bu elbiseyi çığlıklarla karşılar sonra ise babasının boynuna atlayıp onu öpücüklere boğardı. Ama benim şu an bunu yapmaya ne cesaretim ne de yüzüm vardı...

Bugün toplantı odasında Alp çıktıktan sonra Doğu bana bütün kötü bakışlarını yöneltip ' Akşam saat 8 de alırım geç kalma ' demiş ve cevap vermemi beklemeden de çekip gitmişti.

Bu duruma her ne kadar sinir olsam da Doğu çıktıktan hemen sonra bende çıkıp eve gelmiştim.

Hem davete başkasıyla gitmeme izin vermeden araya girip bana sormadan emri vaki yapıyordu, hem de hiç bir şey yokmuş gibi arkasını çekip gidiyordu. Nasıl bir adamdı bu böyle ?

Doğu'yu düşünmek istemediğim için soğuk bir duş iyi olacağını ve artık planıma daha fazla yoğunlaşmam gerektiğini bildiğim için üzerimdekilerden kurtulup kendimi banyoya attım.

Karşımda olan büyük duşa kabinin içinde ki suyu soğuk su olarak ayarlayıp içine girdim. Her ne kadar üşüsem de bir süre sonra alışmaya başlamıştım.

Bu bile Doğu'yu hatırlatmıştı.Her ne kadar soğuk tavrına sinir olsam da o hallerine alışmam gibiydi...

**

Genç adam toplantı odasından belki de ilk defa kaçarcasına çıkmıştı.

Ali ağabeyinin bu halini görür görmez peşine takılmış bir yandan da korumalara mesaj çekmişti.

"Arkamızdan belli etmeden takip edin, kısacası görünmez olun." demişti.

Ağabeysi bu durumdayken yanına Ali'den başkasını almazdı. Gerçi ağabeysini bu durumda sadece bir iki kere görmüştü. Uzun zamandır bu kadar saf sinirle görmüyordu. Her zaman sinirli bir yapıya sahip bile olsa, bu gözlerinde ki öfke başkasına değil de kendisine kızmış olduğunu belli ediyordu.

İMPARATOR (ARA VERİLDİ)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin