7 - "Vypadni"

6 1 0
                                    

YUKIIN POHLED

Aby jsem řekla pravdu tohle jsem jako první otázku nečekala. ,,N-Nebyl čas. Přišlo toho tolik a byla jsi v nebezpečí a .." stopla jsem, protože většinou v tuhle dobu Chi změkne.
,,Yukiiii" obejmula mě.
Měla jsem to za sebou. Popravdě jsem ani neměla tušení proč jsem jí to neřekla.

POHLED CHI

Sebrala jsem ze země prázdnou lahvičku a dala si jí do kapsy. Mohla by se hodit.
Vypadalo to že ostatním unikl smysl situace. Divím se že Akihito nespekuluje o uších a ocasu. Možná si toho v tom zmatku nevšiml.. Každopádně se zrušil dnešní průzkum takže jsme dost dlouho museli trčet v táboře a nějakým zoufalím způsobem se zabavit. U mě to tak zlé nebylo. Vytáhla jsem zápisník a zapsala vše co se doteď stalo.

Den plynul jako voda. Brzo nastal čas k jídlu. Sedli jsme si do tradičního kruhu. Sáhla jsem po borůvkách, které Akemi nasbírala při dopolední přestávce. Upřímně doufám že se v bobulích vyzná a nevzala něco co mě do dne zabije. Všimla jsem si že Yuki si nic nevzala.. Jenom tak prázdně koukala na pórek. ,,Ty si nic nedáš?" optala jsem se jí starostlivě. ,,Nemám hlad.." namítla a šla do auta. Zdála se mi celá nějak divná. Ale možná jí je třeba nevolno.. Snad..

Zbytek dne jsem neměla z ničeho dobrý pocit. Sledovala jsem Yuki na každém kroku a nezjistila jsem nic zvláštního.. Až dokud nepřišla večeře..

Zadívala jsem se na ni: ,,Budeš jíst?" ,,Nechte si to" vzdychla, zvedla se a prošla houštím pryč. Neváhala jsem a rozběhla jsem se za ní. ,,Chi!.." uslyšela jsem Katsumiho, ale já jsem slepě běžela dál. Nikde nebyla. ,,Y-Yuki" křikla jsem. Odpovědi se mi nedostalo, ale zašustl se keř. ,,Y-Yuki?" doufala jsem že to je ona a odkryla jsem keř.

,,Yuki!" byla to ona. Otočila se na mě. Její dříve oceánově modré oči se změnily na rudé a nelítostné. ,,Jdi pryč" řekla. Polkla jsem: ,,Bez tebe ne." ,,Vypadni!" zařvala. Nedokázala jsem si v hlavě urovnat myšlenky. Co je s ní?!

YUKIIN POHLED

Dělám co nechci.. Nemůžu své tělo ovládat. Neměla jsem se toho kamene dotýkat.. Ta žena.. Byla tak přesvědčivá.. Zradila mě..
Nechtěla mi pomoct..
Utíkej Chi.. Dokud můžeš..

The Secret Of SarayevaWhere stories live. Discover now