Echipa 7

306 14 2
                                    

Cand Sasuke a plecat din echipa,iar Naruto s-a dus sa se antreneze cu Jiraya,mi-am jurat ca (,) cand ne vom revedea si vom reuni echipa 7,voi fi la fel de puternica ca si ei,atat fizic,cat si psihic.Insa durerea pe care cei doi au simtit-o traind in singuratate i-a facut psihicul mai dur si rezistent...Eu...Ei bine eu,in momentul in care Sasuke si-a cerut scuze,apropape ca mi-a luminat viata,efortul meu de al aduce inapoi nu a fost in zadar,el a tinut o ura in el mult timp,si acum pot vorbi cu el cel normal,cel de care m-am indrogostit de copila,nu mai e un morstru...El e: Uchiha Sasuke,membru al echipei 7,de asemenea,membru al satului ascuns intre frunze!!

Incep sa imi curga lacrimi ale fericirii,niciodata nu am fost mai fericita,asta e unnvis devenit realiltate,un vis in care el

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Incep sa imi curga lacrimi ale fericirii,niciodata nu am fost mai fericita,asta e unnvis devenit realiltate,un vis in care el..este el!

-Ai creat atat de multe probleme,si eu tot te iert,faci parte din sat si din echipa numarul 7!(o zic plangand si zambind de fericire)

Shinobi frunzei apar din senin cu tot cu unitatea medicala...pe cei doi ii iau 2 grupuri si regenerati la grad inalt...il observ pe kakashi indreptandu-se spre mine si zicand:

-sunt mandru de tine!Ai reusit sa il aduci pe Sasuke inapoi in konoha,poate crezi ca e exagerat,insa tu ai salvat intreaga lume si pacea in lumea shinobilor!

Sentimentul este mirific,toata viata am tins spre eliberarea lui Sasuke de ura...

Dupa o saptamana

A fost un vis..sincer,nu credeam ca lumea il va accepta asa usor pe Sasuke,insa a fos recunoscut drept salvatorul lumi,nu la fel de mult precum Naruto...Acum ca Madara e invins,credeam ca voi trai in xroz psna la capat,dar Sasuke m-a anuntat ca va pleca intr-o calatorie lunga,am incercat sa il opresc,dar a insistat sa plece...l-am si intrebat daca pot venii cu el,mi-a raspuns ca este o calatorie a pacatelor sale.A zis ca se va intoarce,se va intoarce pentru sat,pentru camarazi,si mai ales,pentru mine...in clipa aceea m.am inrosit toata...ceea ce a urmat nici prin fantezii nu mi-a trecut,eram...fericita!

Mii de scuze ca postez ataat de tarziu:'(❤❤
Nici nu stiu cum a trecut timpul
Nu am o data speciala..postez random
De acum voi posta mai des...promit^.^..pwwwp❤❤^.^♡♡

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Apr 09, 2016 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

SasuSakuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum