Konec...

255 14 4
                                    

Ahoj lidi jak jste podle názvu kapitoly poznaly, je tu poslední díl z 1. série Zabijáci. Rozhodně bude i 2. série a 3. bude na požádání. Upřímně se mi nechce věřit, že se vám tenhle příběh líbí. Vůbec se mi do toho nechtělo , jelikož jsem očekávala neúspěch a samou kritiku ,ale jenom díky vám jsme si řekla že to dopíšu celé.
Ale dost řečí! Pojďte si přečíst poslední díl tohoto příběhu a dozvědět se, jak to bude s Altaïrem a Marco pokračovat...

( v médiích máte krásný song z pohádky lovci draků. Takže pokud budete chtít klidně si pustěte ke čtení.)

Altaïr

Šel jsem rovnou za Malikem a dožadoval jsem vysvětlení.

,,Tak začni." řekl Altaïr.

,,No jak bych začal... Prostě jsou Asájové...".

,,Ano naši nepřátelé!".

,,Altaïre! To, že ti popravily otce neznamená, že kvůli tomu necháš Marco na pospas Al Mualima.".

,,Ona mi lhala! Skrývala se jen, aby jí nezabili.".

,,Ale miluje tě!" zařval Malik a zlostí praštil do stolu. Já jen na něj koukal s udiveným výrazem.

,,Jenže ty jí taky."řekl jsem. Otočil jsem se a odcházel.

Marco

Od rozhovoru Altaïra a Malika uběhl týden. Vůbec nevím co mu Malik řekl, ale když vyšel z jeho pracovny, přestal si mě všímat. Každý večer chodil na nejvyšší rozhlednu v Jeruzalémě a koukal na krásné nebe s hvězdami. Když jsem ho pozorovala, pokaždé jsem brečela. Vzpomínala jsem jak jsme takto seděli my dva. Ale někde uvnitř mi něco říkalo, zapomněl na mě a já teď zapomenu na něj. Nelitovala jsem nesprávných věcí, které jsem udělala. Litovala jsem správných věcí, které jsem udělala pro nesprávné lidi. Budu silná. Tohle jsem měla celou dobu v hlavě a za tímhle jsem si stála. 

Altaïr dostal za úkol zjistit informace o jednom překupníkovi otroků. Dnes ráno jsem stála v ústředně. Akorát když jsem přišla, přijel Asad, který byl v Káhiře. Večer dorazil Altaïr s novými zprávami.

,,Maliku mám nové zprávy." oznámil Altaïr s kamennou tváří.

,,No tak povídej."řekl znuděný Malik a hrál si s brkem.

,,Ten překupník prý chytil nějakou ženu na tržišti. Údajně nesla tajnou zprávu pro nepřítele Asájů."řekl Altaïr a pohlédl na mě.

,,Víš kdo byla ta žena?"zeptala jsem se ho.

Zabijáci DOKONČENOWhere stories live. Discover now