TAKIM

67 20 0
                                    

Bugün maça gidecektik. Çok heyecanlıydım. Ben katılmıyordum ama olsun. Takım işi bu sadece benimle olan bir şey değil ki...

Ondan sonra bir otobüs bizi almaya geldi. Bizde otobüse bindik. Aslında takım arkadaşlarımı seviyordum. Çünkü hepsi iyi kızlardı. Kendini beğenmişler yoktu. Yıldız da takımdan çıktığına göre artık kimse kalmamıştı yani.

Böyle böyle düşünürken gelmiştik. Takımımın kazanmasını çok istiyordum. Çünkü gerçekten çalışmıştık yani. Kaybetmek olmazdı. Maçımız erkeklerle idi.

Sahaya gelmiştik. Seyircilerde hazır olduğuna göre maç başlayacaktı. Çok heyecanlıydım. Oynamama rağmen... Yedek oyuncu bölümünde oturuyordum. Maçı takip etmekten sıkılmıştım. Sonuçta önceden hiç sporla ilgilendiğim yoktu. Yeni başladım. Galiba heyecanım maça gelene kadardı. Taraftarlar da bir o kadar coşkuluydu. Yani her şey olması gerektiği gibiydi.

Sonra karşı takımın yedek oyuncu bölümündeki bir çocukla göz göze geldik ve öylece kaldık. Sarı saçlı ve kahverengi gözlüydü. Bir süre bakıştık. İlk bakmayı ben kesmiştim. Sonuçta daha hiç tanımıyordum. Ama içim bir hoş olmuştu. Yoksa hoşlanıyor muydum ? Yok canım, ne alaka dimi yani ?Sonuçta daha ilk görüş. Hem hoşlansam ne olacaktı ? Sonuçta birbirimizi tanımıyorduk ve farklı okuldaydık. Olmazdı yani. Böyle iç sesimle kavga ederken birden maçın bittiğini ve bizim takımımızın kazandığını öğrendim.

Bir anda sevindim ayağa falan kalktım. Tabii ki merakım üstte geldi ve göz ucuyla baktım. Yeniden bana bakıyordu ve yine göz göze geldik. İyi ki göz ucuyla bakmışım. Neyse servise tekrar bindik. Dönüyorduk okula. Sonra bizim takım kaptanımız geldi. Serviste yanıma oturdu.

Kesinlikle biliyordu. Ama ilgilenmiyormuş gibi yapmalıydım. Sonuçta daha adını bile bilmiyordum. Bugün bir şeyler olmuş hadi anlat bana dedi. Biliyordu kesin. Ne gibi diye bir yanıt verdim. Ama işe yaramadı. Çünkü biliyordu. Zaten fazla uzatmadı direkt konuya girdi.

-Tamam belli senin ağzından laf alamayacağım. Bugün maçta bir bakışmalar falan olmuş. İşte ? Sonra o çocuk yanıma geldi.

İşte beni ilgilendiren kısım buydu.

- Senin telefon numaranı istedi ve bende verdim.

Çıldıracak derecede sevinçliydim. Demekki bir şeyler olacaktı. Ama atılmamam lazım diye düşündüm

Arkadaşlar lütfen tüm bölümlere vote verir misiniz ? Desteğiniz için şimdiden sağolun. Lütfen kitabı arkadaşlarınıza da önerin. Kitap ile ilgili düşüncelerinizi bana bildirirseniz sevinirim.









Moda OkuluWhere stories live. Discover now